Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia495

Ratunku! Poszukuję perfumy OPEN ROAD z Avonu. Dawne, wycofane...ale z sentymente

Polecane posty

Witam, jeżeli ktoś orientuje się gdzie mogłabym dostać te perfumy to prosze pisać!! Poszukuję dla męża, ponieważ uwielbiał ten zapach kilka lat temu i myślę, że byłby to ajny prezent gwiazdkowy.

Gość Na allegro ich nie ma
wiec nic z tego

szkoda... a czy mozna jakos z zagranicy ściągnąć????? kiedyś chyba z anglii były wysyłki tego

Gość ah szkoda
Szkoda, że nie napisałaś tego postu tydzień temu. Wywaliłam całą fiolkę, nietkniętą, bo mój facet tego nie używał. Kupiłam mu kiedyś i olał. Kurcze, teraz mi szkoda, bo mogłam tobie oddać za darmo niż wywalić do śmietnika, eh :(

Gość ah szkoda
eh... nie dodaj si posty :P nadal

Gość ah szkoda
Jak link nie działa, to pod koniec linku trzeba zlikwidować przerwę (spacje) pomiędzy "H" i "e" w słowie Herrenparfum :)

Gość ah szkoda
I przed Toilette też chyba trzeba przerwę usunąć. Obojętne :D Trzeba skopiować link i usunąć podejrzane przerwy :D

Gość ah szkoda
Ale mi link działa ten co na forumie dałam :D Jakkolwiek, ale tą perfumę jak widać można jeszcze gdzieś kupić... A ja kurcze wywaliłam na bezczela :P a jak widać zapotrzebowanie na nią jakieś jest :)

po polsku temat brzmi: poszukuję perfum (...) te perfumy kogo? czego? - tych perfum 1

Gość ah szkoda
Ewa33, wielu ludzi posługuje się jeszcze formą, która rzekomo wyszła z użycia, czyli: ta perfuma :) Aktualnie niby używa się te perfumy, ale tak na prawdę wielu ludzi nadal stosuje liczbę pojedynczą, czyli jednak nie wyszło to z użycia jak się powszechnie uważa. Więc jeśli Kasia chce nabyć jedną perfumę, lepiej jeśli napisze, że chce nabyć perfumę, niż jedną perfumy :) czy jeden perfum :) Poza tym... wiadomo o co dziewczynie chodziło :)

Gość ah szkoda
miało być jedne perfumy, nie jedną perfumy :D ale tu o zrozumienie chodzi nie zaś o literówki :)

nie ważne jaka forma wypowiedzi, ważne,że są już zamówione!! Dziękuję serdecznie za link, u mnie działał!! No to prezent będzie fantastyczny!!!!! Dziękuję jeszcze raz !!!!

Gość gość
ja tez szukam tych perfum