Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domi0000000

czy jesten bi?

Polecane posty

Gość Domi0000000

Witam:-) mam taki problem że mam od pewnego czasu to znaczy od jakichś 2lat zaczęły pociągać mnie kobiety , mam problem aby podniecił mnie mężczyzna pomimo tego że dla innych jest ideałem pod względem wyglądu i charakteru. Natomiast patrząc nawet na teledysk czy nagie fotki ogarnia mnie takie podniecenie że potrafię się nawet masturbować. Co myślicie? dodam że jest to dla mnie bardzo męczące

A dlaczego to dla ciebie problem? Czujesz się z tego powodu jakąś gorsza?

Gość ada18., l
Ja jestem bi to nic złego

Gość Domi0000000
nie czuję się gorsza ale przez to przestałam odczuwać orgazmy z facetami , tylko widok seksownej kobiety mnie podnieca , a wcześniej miałam naprawdę udane życie erotyczne z mężczyznami

wiesz gdybyś trafiła na odpowiedniego mężczyznę to byś miała tylko jednego partnera a nie kilku ;)

Jesteś dzieckiem swoich czasów, jak pociąga cię teledysk, to reklamie się nie oprzesz. :O :O Masz jeszcze jakieś swoje zdanie? A może kolejna medialna internetowa nagonka na "gruz" :O Warto odwrócić uwagę, bo bydło z Polski jest tak podatne na nienawiść że łatwo można nim manipulować. Nikogo nawet nie zastanowiło, no może po za panem nadającym z Ursynowa w typowo amerykańskim stylu, od pasa w górę, dlaczego, Polak ma nie pisać źle o cyganach, zamiast ratować swoje niedostatki inteligencji wyżywając się na żydach. AFGANISTAN, to jest kraj, który uczy wolności, takiej prawdziwej. Nie żadna Palestyna. Jak siedziały tam Angole jakoś nie fikali. :O Bida nędza. Podziwiam państwo IZRAEL, metodycznie i skutecznie, z racji tego że potrafią dbać o swoich obywateli. Taka tzipa z Polski, nie ma zielonego pojęcia o tym że z wieczornych wbitek, musi się zameldować ze swojej gotowości bojowej. :) Ale co o tym może wiedzieć Polak wychowany na antagonizmach współczesnych opowieściach o gruzie i wbitkach od piątku do piątku. :O