Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Gość tralalilalila
"widocznie wolą ładniejsze"? jak patrzę na rzeczywistość, to wydaje mi się że jest na odwrót. Możnaby zrobić taki eksperyment. Koło siebie stoją 2 laski. Jedna z urody przeciętna, ale wygląda na miłą. Druga wyjątkowo atrakcyjna, też wygląda na miłą. Do której podejdzie większość facetów? Daję głowę, że do tej przeciętnej.

Gość fifirifi*
@zielona, spoko ja sie nie gniewam, po prostu ja nie znam tych wolnych, oni pewniemnie za to nie chca poznawac bo wola takie po 20 lat no i w porzadku ;p podnozkiem sie nie stane na pewno ;)

Obie głupie jesteście; podejdzie do tej co mu się spodoba bardziej.

darker->nawet nie wiesz ile bym dała żeby znaleźc takiego właśnie desperata chcącego czegos poważniejszego, ale póki co trafiam na samych samców, którzy myślą o seksie na 3 randce albo odchodzą bo nie zrobiłam loda...

A co złego w seksie na 3 randce? Po ilu się idzie do łóżka? 27?

Gość tralalilalila
A gdzie mieszkasz? :P Tak myślę, bo faceci w Polsce mają problem z poczuciem własnej wartości, zresztą im się nie dziwię bo to są cholernie trudne czasy też dla facetów Ale podejdzie do tej mniej ładnej, bo będzie wiedział że ta prędzej się z nim umówi na "kawę". Prędzej go doceni.

"jak dla mnie seks powinien byc po ślubie, ale mniejsza z tym, napewno nie na 3 randce gdzie faceta nie znam...." ­ A w ile lat po ślubie? Bo tak w pierwszą noc to tez chyba niemoralnie i w ogóle tfu, tfu :D Idziesz na 3 randkę i nic o facecie nie wiesz? LOL.

Gość tralalilalila
Dziewica, myśleli o seksie na trzeciej? Uwierz mi, to jest całkiem późno...

Gość fifirifi*
tralalilalila, zgadzam sie z tym co napisalas. W ogole to czy facetom zalezy na tym, zeby z kobieta bylo o czym rozmawiac, gdzie isc itd, czy wazny jest tylko seks i talent do gotowania i jak pierwsza lepsza to dostarcza, to juz z nia sa do konca zycia? I wydaje mi sie ze to nie jest glupie pytanie.

"Ale podejdzie do tej mniej ładnej, bo będzie wiedział że ta prędzej się z nim umówi na "kawę". Prędzej go doceni." ­ Tak, tak i ta brzydsza jeszcze mu obciągnie na pierwszej randce pod stołem w kawiarni bo będzie taaaka zdesperowana. Ale pierdoły. Takie rzeczy jak się kobieta zabiera do myślenia za facetów :D

darker->a czy przez trzy spotkania jesteś w stanie poznac człowieka???nie sądzę, zresztą seks to zbyt poważna sprawa, żeby uprawiac sobie go od tak sobie i z byle pierwszym lepszym...ale ty jako facet tego nie zrozumiesza;;;a mieszkam w woj małopolskim...

"W ogole to czy facetom zalezy na tym, zeby z kobieta bylo o czym rozmawiac" ­ Jak boga kocham - dla mnie było ale robię co mogę aby z tym skończyć.

Gość tralalilalila
darker - nie wnikam już, co będą ze sobą na tej kawie robili To nie jest tylko moje myślenie. Mam brata i rozmawiam z nim. Z paroma kolegami też rozmawiałam. Panuje myślenie że bardzo ładna dziewczyna ma masę adoratorów, więc oni nie będą się pchać.

"darker->a czy przez trzy spotkania jesteś w stanie poznac człowieka???" ­ To może tak: zamiast kolacji, prezentów i wspólnych wypadów zrobisz listę pytań i prześlesz facetowi na @ a on wyczerpująco odpowie na wszystko. Prościej, taniej i będziesz wiedzieć wszystko od razu. ­ "zresztą seks to zbyt poważna sprawa, żeby uprawiac sobie go od tak sobie i z byle pierwszym lepszym" ­ Skoro bierzesz sobie na spotkanie pierwszego lepszego to do kogo pretensje?

Gość tralalilalila
Też mam poczucie, że faceci nie chcą rozmawiać. Też zawsze chciałam kulturalnych dyskusji, takich pięknych, głębokich. Niestety nie ma opcji. Dlatego muszę sie realizować na forum lololol

Gość fifirifi*
tralalilalila :D :D :D ze mna chca rozmawiac - ci zajeci zwlaszcza...

"To nie jest tylko moje myślenie. Mam brata i rozmawiam z nim. Z paroma kolegami też rozmawiałam. Panuje myślenie że bardzo ładna dziewczyna ma masę adoratorów, więc oni nie będą się pchać." ­ Co za desperaci. Żeby ręka znudziła się im do takiego stopnia, że zawraca jąsię głowę dziewczynie która nawet im się nie podoba.

darker->nie biorę sobie na spotkanie pierwszego lepszego tylko takiego, który jest zainteresowany znajomością ze mną a że potem wychodzą takie cuda na kiju to już nie moja wina, w każdym razie poważnej znajomości nie zamierzam zaczynac od seksu skoro oni wszyscy zapraszajac mnie do knajpki są w stanie postawic mi tylko sok bo za reszte musiałabym sobie sama płacic wiec mam juz gdzies takie randki...

Gość Zuzanna Amelia & 7
No prosze. Masz nastepnego. Darker dlugo i z szacunkiem zabiegal o wzgledy damy. Pedzie idealnie pasowal.

Gość IMO12370
Będzie świetnym przyjacielem. :classic_cool:

zuzanna->ja tu nikogo nie szukam żeby nie było, napewno już z nikim z neta nie bede sie umawiac, bo już mam dosc osobliwych przypadków w moim życiu, w każdym razie życzę wszystkim tutaj szczęścia w szukaniu drugiej połówki

"Masz nastepnego. Darker dlugo i z szacunkiem zabiegal o wzgledy damy." ­ 27 lat to za stara dla mnie.

Gość tralalilalila
darker -> nie mówię, że zabierają się za taką, co się nie podoba. Ale taką co się podoba jemu, a nie taka, co się podoba wszystkim xD no, albo większości. Pytam kolegę, czy zna moją koleżankę X. (28 lat, bardzo ładna, przemiła, miała chłopaka ostatnio 10 lat temu) i czy mu się podoba. On na to "podoba, ale ona to się chyba wszystkim podoba" xD

Gość Mistrzzzzz
"jak dla mnie seks powinien byc po ślubie" Co za herezje. I te osoby śmią twierdzić, że nie ma normalnych facetów.

Gość tralalilalila
mistrz -> ja nie jestem za seksem po ślubie, ale też tak twierdzę ;)

"jak dla mnie seks powinien byc po ślubie" ­ Do tego po ciemku, w ubraniu i pod okiem księdza XD ­ "28 lat, bardzo ładna, przemiła, miała chłopaka ostatnio 10 lat temu) " ­ I co? Żaden nie był wart księżniczki?

Gość Zuzanna Amelia & 7
Dziewica - widzisz a ja bym sobie do tego soku cos dokupila i sprobowala z facetem pogadac skoro juz sie umowilam. Tak wiem . Glupia jestem.

Gość tralalilalila
no tak, jak jest ładna i nie miała chłopaka, to zaraz księżniczka, co za kalka myślowa Wiesz, trudno powiedzieć, czy żaden nie był wart, bo żaden nie wykazał poważnego zainteresowania.