Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić ludzie

co ja mam zrobić ...

Polecane posty

Gość co mam robić ludzie

Własnie dostałem od ojca kwit wymeldowania. Mieszkam w 10 tyś mieścinie gdzie nie ma ani jednego zakładu przemysłowego. Same sklepy. 1 pizzeria. 1 biedronka 1 tesco. Wszyscy dojeżdżają do pracy 30km. Rok szukałem pracy. Nie dali mi pieniędzy na studia. Żeby mi wogole dali na start choć te 2 tyś. Na mieszkanie 2 miesiace życia wyprowadził bym się do jakiegoś większego miasta. Żebym był kobietą został bym dziwką a tak ........ Najlepszy prezent mikołajkowy w moim jebanym życiu. Nawet nie wiedziałem że tak się da.... ale zgodnie z polskim prawem jak widać się da.

Gość ile masz lat ?
Bo jest coś takiego jak obowiązek alimentacyjny rodziców wobec dziecka ;)

czasami taki kop w dupe dobrze sie konczy. mysl o tym jako o "przejsciowej" sytuacji. zobaczysz ogarniesz wszytsko predzej czy pozniej

Gość co mam robić ludzie
skończyłem technikum i 1 rok bez pracy a więc 20. I w polsce jest obowiązek utrzymywania dziecka do 20 roku życia jeśli sienie pracuje lub nie uczy......... Jaki ja jestem zły.... Zawsze wszystko im doradzać. Wozić ojca na wódkę. Przywozić matkę z roboty. Jak chwile pracowałem w domu to mi nie dali bo co chwile przychodzili i przeszkadzali albo się śmiali.

Gość co mam robić ludzie
W tym miesiącu wysłałem 71 cv mam czas do końca roku niby. A wysyłam przez taki program co sprawdza i nikt nawet nie otwiera cv