Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeaasdas

Ile czasu moga lezec w lodowce matjasy zrobione w smietanie i cebulka?

Polecane posty

Gość eeeeeeaasdas

j,w

Nie wiem ile czasu, ale czytając topic przeczytałam "majtasy" :)) he he, ale mi narobiłaś ochoty na śledzika w śmietance :D

Gość diabliquee
czas spać - przeczytałam majtasy :D

Gość eeeeeeaasdas
wczortaj kupilam sledzie.Na wage. mial byc dzis na obiad. ale mialam zupe na dzis. chcialam dzis wymoczyc zeby nie byly takie slone. i jutro zrobic. chcialam tak na 2 dni na obiad. sobota i niedziela.

e, do niedzieli to spokojnie mogą poleżeć!ja czasami miałam po kilka dni śledzie w lodówce i nic im nie było, a jak Ty wczoraj kupiłaś to spokojnie do niedzieli przetrzymają. a możesz powiedzieć jak je podajesz na obiad? - ja zawsze jadłam śledzika w śmietanie z cebulką i do tego jabłko na zimno do chlebka, a na obiad nigdy :)

Gość eeeeeeaasdas
z ziemniakiami. normalnie gotuje, tlucze ziemniaki i polewam smietanka. pychotka.

Gość też przeczytałam majtasy
i jeszcze się zastanawiam czemu w lodówce majtasy... :O Dopiero ta cebulka mi coś nie grała...

Gość mama olgierda po dziadku :)
Mówię Ci,że one na pewno się zepsują! Lepiej zaproś mnie jutro na obiad,to pomogę Ci jeść,żeby się nie zmarnowały :p A tak poważnie to spokojnie poleżą,tylko w zamkniętym pojemniku,bo lodowka przejdzie śledziem. Kurcze gdzie ja teraz znajdę czynny sklep,ale bym zjadła śledzia!