Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Otwieram czarnego wojaka, Witam w piątkowy wieczór

Polecane posty

Gość Czytaczownikforumowiasty25Ietn
Idź sobie

Gość Czytaczownikforumowiasty25Ietn
Z Kafe, bo Cię nie lubię

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiixxxx
Wiecie ja kafe mam ograne - dla mnie to jest ŚCIEK. No ale gdzie tu pisać? Tu zaczęłam sie wyżywać to tu skonczę. Najwyżej pójdę i mnie nie będzie i tyle. I ta Amerykanka - matka brata, która do Holandii go ograła to miał być KONIEC rodziny królewskiej, a na to nawet nikt nie pierdnął co się tam stało i tyle. Ona przez nich została bez matury, bez studiów, bez pracy, bez wszystkiego i na koniec ją wysadzili w powietrze i tyle.No i nikogo nic nie interesowało, a o co chodzi? O PŁATNOŚCI wiecie - o to Z CZEGO ONI ŻYJĄ? Te wielkie gwiazdy bez rodowodow - w sumie bez rodowodow i tyle. No i ona była Amerykanką, Irlandką dla siebie - w porywach, ale że jest SZWEDKĄ bo za co ta Figura Katarzyna. Nic tylko za tę kobietę i tyle. 20 lat i mogła sie wieszać z całą kasą - jak matka sie dowiem. Ano - może i jak matka. To ją znaleźli 20 lat pózniej i ją wysadzili w powietrze. Bo jacy oni są - tacy. I tylko na to czekają NA MNIE aż się potknę i Z PRZYJEMNOŚCIĄ wysadzą mnie w powietrze z pieniędzmi jeśli je dostanę. Jest to normalne słuchajcie? Są oni w normie wszyscy? Ta kobieta co oddała do Holandii to musiała opuścić USA , rodziców jej zabili - wiecie co to za rodzina i w ogóle, ale sie stracili - 20 lat rodziców nie miała. Mogła wyjechać z kasą, rodzice ŻYWI. NIESTETY. No i to jest rodzina królewska i ich wygrane wiecie. Dlatego NA SAM KONIEC kasa matki tak rozumiem i wiecie idzcie od nich na 100 km. To jest władza tego świata. No cóz... lepiej nie mieć z nimi nic wspólnego. A do szkoły jakbym tak wróciła to wiecie - ja ich mam na karku - taka lekcja, siaka lekcja. Jedynie, że tej matce Kevina do toalety nie weszli - tak wszystko wiedzieli, wszystko. Ja to mam poogrywane snami przez to to pisze. Bo czy sie nie boję? Nie bo śniło mi sie byle co i tyle. Tarota na nich postawić nie zapomnę, a reszty Bóg nie dał. Założycieli banków także - stąd nie liczcie że coś sie zasadniczo dalej zmieni. Ten parlament jest ŻENUJĄCY i JEDYNE CO MIELI ZROBIĆ i wiedzą jak to ich ogarnąć i w razie co CHWYCIĆ no i teraz HA! Nawet ta Polska i Rosja mogła być, ale co - sami zostali i sie wystraszyli tego, że nie - że lepiej co innego. Bo po co Anglii Indie - ano to idżcie się parlamentarzystów zapytajcie. Po co im Indie? Jedna żenada i koniec. No to teraz mają Grecję, olimpiadę i tyle. A wiecie następna żenada to sie nazywa PO CO IM LONDYN? No po co im - to jest pomysł założycieli banków, żeby był LONDYN. I to wszystko. No to nie chcieli ich to Londynu też. Bo czy nie chciałabym wrócić do londynu. BARDZO. Już nie mogę sie doczekać kiedy tam wrócę i postawię pierwszego tarota na wszystkich i tyle. Bo co moge zrobić dla nich czego nie zrobiłam w 2005 chyba- postawić Tarota. WHY NOT? I tyle. To można zawsze. czemu nie i tyle. Wiecie tak TROSZECZKĘ mogę wam powiedzieć, ale MINIMALNIE bo cała reszta to są wszystko osoby, które szanuję np. 1. Jim Henson - zwłaszcza Jim Henson - rodzaj Andrzeja Leppera - za dużo pracował, oszalał - pomogli mu i pogrzeb i wszystko było OK. Jedynie, ze nie przemówił na pogrzebie. A CZEMU TO TAK? I tyle. Bo to akurat wiecie skad to mieli? Ale nie dam tego. Ciekawe czy sie połapią, ale olali mnie bo bez kasy. No wiecie to świadczy że klasy nie mają bo kiedyś wiecie nie takie numery robili, a ta Diana i tak dalej. 2. ta matka co oddała Kevina HOLENDERKA będzie - no SZWEDKA, ale ruda - znowu numer brygidek że ufarbowały włosy albo nie ufarbowały, ale wiecie oni są świnie i ona została oddana do takiej oto rodziny matka była k**wa, ojciec dyrektor szkoły na k**wy chodził i miala BABCIĘ i myslała że babcia jest normalna. I właśnie - w sumie dziecko do domu dziecka - w domu dziecka lepiej - to są adopcje i rodziny brygidek i wiecie z tą babcia jej sie nie kleiło i powiem wam no i nie wiedzieli co robić bo potrzebowali Brygidy i wymyślili jej że babcię trzeba nazwać. I wiecie nazwali jej tą babcię choć to już nie pomawiam ale powiem wam to bylo to. A ta babcia została zamordowana i była świnią bo powiem wam ona jej ufała ta matka tego kevina a ona pisała do nich listy i mówiła to , tamto sie dzieje. No i chyba ją kropnęli, ale wiecie normalnie dziecko od oddania w sumie - samo kurestwo Z BRYGIDEK ale że nazwali te babcię to się adopcja nawet udała Z KSYWKI BABCI. No i miała 40 lat, całe życie rozwalone W USA wiecie i nic tylko miała faceta, on się powiesił powiem wam i nic tylko wykończył cały przemysł farmaceutyczny w USA bo wiecie tablet to nie mają, ze nikt nie zareagował że WSZYSTKO PRZEZ KASĘ i czemu USA są to takie zera teraz. MOIM ZDANIEM przez tę historię i widzicie - jak ułał pasuje Whitney Huston i tyle. I oni tylko na mnie zniszczyć ale nie zrobią mi nic , a ja im też - bo nie zamężna. ALE CZEMU? I tyle. Gdzie moja kasa. I to jest charakterystyczne dla nich - że jak coś dawają to od razu ICH wszystko. A wiecie k**wa najbardziej te budy są ich. A za Edwarda 7, 8 to wielkie gówno mieli dalej jedno szabrownictwo, dzieci oszukiwanie, naciąganie, adopcje do burdelu - z burdelu do burdelu. Dziękuję bardzo i tyle. I to jest USA. Nawet nie piernął nikt na tę laskę, a ona bez matury - jeszcze ją ze szkoły wylali - tak tam cenią tę rodzinę królewską - takie społeczeństwo. I to po wojnie. Nie ma szans i tyle

Gość Miss You jaka wulgarna i
niekulturalna, prościucha z marginesu po prostu.

Gość yujr76ur67u7nfhgn
ktoś tu się pod owce podszywa :D i wkleił jej post z maja :D

Gość Alladynnn
Ja dziś na trzeźwo. Jutro trzeba będzie coś wypić. A czarny Wojak ryje beret dość konkretnie.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiixxxx
Post z maja? Ale jaja :o

co ciekawego porabiałaś w Emiratach?

ja piję tylko jak muszę :( piwa - już nie mam ani jednego wódka? mam :) i sok...ile może stać sok w lodówce po otwarciu? :O

Gość Czesio z Wroclawia
jesteś katem :classic_cool:

a co twoja bacia robi w Emiratach?

chełbia modra także żyje. i to nie tylko w Emiratach... ....pytam co ją tam wyjebało?

czyli, że się bawi....;)