Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he is in my head...

he is in my head...

Polecane posty

Gość he is in my head...

Zaczelo sie wiele lat temu z panem X, ja bylam mloda i glupia a to byl moj pierwszy powazny zwiazek, pierwsza milosc, pierwszy stosunek, pierwsze narkotyki... wydawal mi sie niedoscignionym idealem faceta ktoremu niedorastalam do piet, myslalam ze to zaszczyt ze zwrocil na mnie uwage i udawalam kogos kim nie bylam - idealna w jego oczach dziewczyna... po 3 latach "zerwalam" z X- przez narkotyki, brak perspektyw z jego strony z jednoczesnym naleganiem na slub i dzieci, agresje i przemoc, inny stosunek do zycia, zdrady - ten zwiazek ogolnie byl toksyczny... jednak po zerwaniu faktycznie dalej wszystko bylo po staremu czyli spedzanie nocy u siebie, sex i narkotyki jednak w wersji "niezobowiazujacej"... po 7 latach nagle cos zaiskrzylo miedzy mna a TŻ- znalismy sie wczesniej, okazal sie idealem pod kazdym mozliwym wzgledem: sex, wspolne pasje, zyciowa perspektywa... kocham go nad zycie, nigdy sie nie nudzimy. Jestesmy po slubie, nawet przez chwile sie nie wachalam i wogole tego nie zaluje. Tylko ten cholerny x... Oczywiscie zaraz po zerwaniu kontaktu grozil mi smiercia i ujawnienim intymnych zdjec w internecie... jednak na dzien dzisiejszy wciaz jest w mojej glowie, w moich snach co noc. Jak jakas desperatka ciagle sprawdzam jego opis na gg, nowosci na FB... rozmawialam z nim pare krotkich razy online - potwierdzilo to tylko moje stwierdzenie ze nic nas nie laczy. - poza jakas zjeb*na przyciagajaca sila - i widze ze on ma to samo ... i pomimo ze on jest od tych kilku lat sam a jestem mezatka on ciagle jest w mojej zasranej glowie... wiem ze to byl toksyczny zwiazek, bylam dumna ze wlasciwie sie z niego wyrwalam - ale minelo pare lat a to sie nasila... czuje sie jakbym zdradzala mojego TZ a nie chce go ranic bo niczym sobie na to nie zasluzyl... Jak sie pozbyć x z mojej glowy? Pomozcie prosze!

Gość miałam tooo
samo. trwało to ok. 7-8 lat. Przeszło samo. Bywało że snił mi się co noc......

Gość he is in my head...
tyle ze u mnie to trwa obecnie prawie 11 lat...