Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana strasznie

Mam problem okazało sie że ma żonę co zrobić proszęo radę

Polecane posty

Gość oszukana strasznie

W skrócie napiszę poznałam fantastycznego mężczyznę wiek 28 lat ja mam 29 poznaliśmy się na portalu,,,długo trwał ten kontakt .Postanowiliśmy się spotkać trochę z tym było ciężko bo on mieszka 150 km ode mnie. Ale w końcu się spotkaliśmy..pierwsze wrażenie super, poszliśmy do restauracji,opowiadał o swojej pracy o życiu o tym jak jest mną zauroczony a ja nim.......... tematów było wiele potem następne spotkania i następne w końcu był seks "przecudowny" wierzyć mi się nie chciało że jest tak wspaniale ostatnio był dziwny..jakby mniej się odzywał zapytałam czy coś się stało? odpowiedział że nie że wszytko ok,kocham cię maleńka itp.. a dzisiaj napisał w smsie kochana muszę ci to powiedzieć w ten sposób bo inaczej nie potrafię " W MIEJSCU GDZIE ZACZĘLIŚMY ZE SOBĄ PISAĆ ZALOGOWAŁEM SIĘ TYLKO PO TO ABY ZOBACZYĆ CZY PODOBAM SIĘ KOBIETOM I CZY POTRAFIŁBYM JESZCZE Z NIMI ROZMAWIAĆ,,,MAM ŻONĘ I CÓRKĘ. NIE UKŁADAŁO NAM SIĘ NAJLEPIEJ...POSTANOWIŁEM PODNIEŚĆ SWOJE EGO I ZNALEZC KOGOŚ DO POPISANIA O ŻYCIU,,POZNAŁEM CIEBIE I Z CZASEM ZAKOCHAŁEM SIĘ JAK WARIAT NIE WIEDZIAŁEM ZE TAK TO SIĘ ROZWINIE NIE WIERZYŁEM ZE SIĘ ZAKOCHAM I ZE TY MNIE POKOCHASZ,WIEM NIE POWIEDZIAŁEM TEGO ,PO PROSTU BAŁEM SIĘ ŻE MNIE NIE ZECHCESZ,BALEM SIĘ OD MOMENTU GDY BYLEM PEWNY ŻE TO TY JESTEŚ TĄ JEDYNĄ PROSZĘ WYBACZ MI CHCĘ BYĆ Z TOBĄ Z ŻONĄ NIE SYPIAM ,JESTEM GOTOWY JUTRO SIĘ WYNIEŚĆ TYLKO WYBACZ TE KŁAMSTWO,JAK ODPISZESZ ZADZWONIĘ JAK NIE NAPISZESZ TO ZROZUMIEM ,ROZUMIEM ŻE PO CZĘSCI WSZYSTKO ZNISZCZYŁEM SWOIM KŁAMSTWEM,KOCHAM CIĘ JAK NIGDY NIKOGO NA ŚWIECIE!NAPISZ PROSZĘ,MOGĘ DZISIAJ PRZYJECHAĆ POROZMAWIAĆ" kochani co mam zrobić na razie milczę jestem w szoku :( Kocham go jak wariatka i mam łzy w oczach Co o nim sądzicie?

Gość Freak on A Leash1992
Napisz i pogadajcie, niech przyjedzie, zobaczysz jak sie bedzie zachowywał i co bedzie mówił

Gość oszukana strasznie
A może on nie jest szczery? ale w jego oczach widzę miłość,a dziecko?

z żoną nie sypia, ehem :D będziesz kochanką jak tysiące innych naiwnych.

Gość Freak on A Leash1992
no właśnie najbardziej w tym wszystkim szkoda córeczki :( no ale dużo par się rozwodzi, nie oznacza to od razu urwania kontaktu rodzica z dzieckiem.

Gość zaryzykuj i niech przyjedzie
zobacz co to będzie czy bedzie taki dojeżdzajacy do ciebie czy zostanie na dłuzej. Bądz egoistką nie patrz na zone i dziecko tylko na swoje szczescie na ciebie by nikt nie patrzył!

Gość dididdi1960
Marne prowo

Gość i bardzo ci gratuluję
w jego oczach jest nowy ciekawszy obiekt. Żona mu na pewno spowszedniała, widzi w niej codziennośc i nudzi mu się. Wiesz co, jeśli facet młody małżonek mający rodzinę szuka przygód na portalach randkowych to raczej nie jest zbyt wiele wart. Niech sobie szuka dalej ty nie przyczyniaj się do zdrady i rozpadu rodziny, nie miej tego na sumieniu. Zresztą dał ci częściowo do zrozumienia że możesz wybrać taką opcję. Patrz na fakty a nie na słówka. Ma rodzinę a spotykał się z Tobą. Co mówił wtedy żonie?? Że gdzie jest? Kłamca.... nie wybieraj życia z takim bo nic dobrego cię nie spotka. I przede wszystkim nie rozbijaj rodziny dziecku. Faceci powinni żenić się mając minimum 30 lat, poniżej tego wieku są gówniarze i na takiego trafiłaś.

Gość oszukana strasznie
musiałby do mnie naprawdę przyjechać i porozmawiać co mam mu powiedzieć wyprowadz się stamtąd to będziemy razem ? nie mam zamiaru widywać się z nim jak tam będzie mieszkać to pewne. wiem że mnie kocha i wierzę w to ze nie sypia z nią za bardzo szaleje na moim punkcie i raczej nie jego styl na 2 fronty to robić ale sama już nie wiem też jest dziwny że jest gotowy już jutro się wynieść stamtąd i zostawić dziecko?

Gość oszukana strasznie
jest rozważny i jak na swój wiek ma mądre poglądy,tam naprawdę musiało być zle,ale dopóki nie porozmawiam z nim na ten temat to mogę się tylko domyślać odpisze mu że ma przyjechać,,zobaczymy co z tego będzie:(

są w życiu pewne zasady jest dobro i jest zło. Ja mam te proste zasady i ich sie trzymam, nigdy nie muszę mieć wyrzutów sumienia, nikt nie będzie przeze mnie płakał ani życzył mi źle. Nie akceptuje zdrady przemocy w rodzinie i pijaństwa a ludzie którzy to naginają są słabi; nie radzą sobie ze sobą i związek z takim typkiem przyniesie ci łzy. Ta jego żona z którą ma dziecko też kiedyś była jedyna, tak jak teraz niby ty. Pamietaj że może cię ktoś w każdej chwili zastąpić, gdy twój romantyk znowu się zakocha.

wiesz co jakbyś miała poukładane pod sufitem to po TAKIEGO FORMATU kłamstwie zmieniłabyś numer i nie chciałabyś go znać. Ale widać że czujesz presję czasu i szukasz byle jakich gaci. No i będziesz miała byle jakie na własne życzenie. Powodzenia wam nie życzę "gołąbeczki" i miej świadomość że nie jesteś OK, bo widzę że już wybrałaś

Gość hm............................
O naiwności ludzka!:( Oczywiście kocha tylko ciebie. Oczywiście nie sypia z żona. Oczywiście z miłości do ciebie nie był z tobą szczery. Oczywiście jest cudowny. Oczywiście powinnaś mu wierzyć. Oczywiście. A ja się pytam... Gdzie się rodzą tacy naiwni ludzie? te naiwne kobiety? Odkrywczo ci powiem: nie ty pierwsza, nie ostatnia to słyszałaś. Ale w TWOIM przypadku na pewno jest tak jak mówi. W końcu...zawsze był z tobą szczery:)

On musi cie naprawdę kochać i pewnie się tego nie spodziewał a skoro pokochał ciebie ,to znaczy że tamtej już nie kochał. Spotkaj się i daj szansę, rozstanie z żoną nie oznacza rozstania z dzieckiem Inny by pociupciał i spierdolił do rodziny ,musi cie kochać i to bardzo skoro jest gotowy do takich poświęceń tak jak ktoś tu napisał walcz o swoje szczęście każdy patrzy na siebie i ty też tak zrób Powodzenia

Pisz do niego szybko. Szybko pisz, bo wiesz jak jest...może ma już następną w kolejce na portalu jakbyś się jednak nie zdecydowała, więc korzystaj! Bierz go, bierz. Z tą żoną ma pewnie straaaaasznie źle. I pewnie nawet go zmusiła do ślubu. I tak go obrzydza, że jej nie tyka:) Ile masz lat? 19? Rozumowo i emocjonalnie dałabym ci nawet mniej:)

Ty wredna zdziro. Do kościoła won a nie za żonatych facetów się brać. Jakbym Cię spotkała tak bym ci dupe skopała.

Gość oszukana strasznie
Ja nic złego nie zrobiłam i wyrzutów nie mam On mnie już dobrze poznał i rozumiem dlaczego to ukrył Ale na samym początku gdyby to powiedział to na pewno bym go pożegnała kocham go i dam mu szansę do wytłumaczenia się w 4 oczy

osoba która ma w nicku infantylne zdrobnienie swojego imienia z uśmieszkiem na pewno da ci dobrą radę, można na niej polegać i z powodzeniem zaufac w jej życiowe doświadczenie. Razem zapewne wymyślicie coś mądrego.

najpierw ściągnij majtki potem go wysłuchasz, dlaczego ty masz sobie żałować. Już wiesz dlaczego cię oszukał? Aha czyli dobrze zrobił? Brawo ;-)

Gość oszukana strasznie
możecie sobie przezywać ile wlezie nie czuje się winna bo niby dlaczego? gdybym od początku wiedziała że ma rodzinę pożegnałabym go w podskokach ,wiedziałam że jest wolny i pozwoliłam się uwieść logiczne to?

Nic złego nie zrobiłaś, dziecko. Tylko zamierzasz to zrobić:) Ale z dobrymi intencjami. Po prostu musisz go uratować od tej złej żony. On taki biedny.. męczył się w tym małżeństwie i nie mógł odejść, bo jest uczciwym człowiekiem. Dlatego się zalogował na tym portalu. Z tej uczciwości i dobroci, które w nim kochasz. To dusza, nie człowiek. Taki dobry i wspaniały. Pewnie kochasz w nim tę jego szczerość, uczciwość, lojalność wobec żony i rodziny, i siłę, że choć taką straszną żonę ma, to się nie poddał i szukał innej kobiety na portalu. Normalnie ty to masz szczęście do mężczyzn. Ja to nie mam... Mój mąż kurde był wolny, bez zobowiązań. I wyobraź sobie, masakra!przez osiem lat mnie nie okłamał! chyba mnie nie kocha... gdyby mnie kochał tak jak ten twój, to postarałby się o żonkę na boku albo chociaż o tę narzeczonę...a tu...klops:) A ty już tak dobrze znasz swojego mężczyznę. Znasz fakty i wiesz, że on nie z tych co jadą na 2 fronty, znasz jego STYL. Jaka ty MĄDRA jesteś. Jak na 10-latkę:)

Ajć widzę tu zazdrość i zawiść u wielu pań,czyżby porzucone przez mężów??? Moja rada dajcie sobie szansę czyli krótko i na temat:D HIENY tobie dobrze nie doradzą! pamiętaj słuchaj głosu swojego serducha 3 kobity dobrze ci radziły Dasz radę

Gość no ale teraz juz wiesz
ze nie jest wolny a mimo to dupa Cie swierzbi , by dalej sie podkladac.Zonaty nie powinnas nawet splunac na niego.Do tego klamca i oszukaniec. Ale juz panno postanowilas, bedziesz wszystko robic, by wyrwac go z tych mek zoninych. Jestes wstretnym kurwiszczem . Wiesz juz a nadal dupa motasz.

Gość do Facet na poziomie
Ciekawe jak Twoja córka zostanie porzucona przez męża dla innej kobiety albo rozbije małżeństwo jakiejś innej kobity czy będziesz zadowolony.

Dobra, idę spać. I spoko Autorko, nie przeżywam. W końcu to nie ja będę piątym kołem u wozu:) Ps. jak ci powie, że teraz akurat nie może odejść, bo....(tu na pewno jakiś WAŻNY powód), ale to zrobi niedługo... WTEDY JUŻ MOŻESZ BYĆ PEWNA, ŻE MOŻESZ MU OCZYWIŚCIE WIERZYĆ I UFAĆ, BO WSZYSTKO CO DO TEJ PORY ZROBIŁ I MÓWIŁ ŚWIADCZY O JEGO UCZCIWOŚCI, HEHEHE:) Powodzenia, dzieciątko naiwne:)

Sama widzisz kto tobie jak doradza spójrz na słownictwo na poziomie rynsztoku zdziry itp. no masakra się porobiła od mojego nicku się odbimbaj nieudacznico;)

Gość oszukana strasznie
Ja nie rozbijam związku on najwidoczniej nie istnieje zalogował się na portalu żeby porozmawiać nie miał w planach miłości przecież pisał

Ile kobiet już słyszało,że tylko ona..że z żoną nie sypia,że się nie układa,że ślub był z przymusu,że nie dba,nie gotuje i bla,bla,bla.Obyś nie płakała później..

Gość oszukana strasznie
dzięki za rady,już wiem że na dzień dzisiejszy porozmawiam z nim na 100% co będzie dalej zobaczymy jeżeli jest gotowy być ze mną od razu to raczej dam szansę nie ma innej opcji.dobranoc