Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psajcho87

pomysł na zaręczyny, ZA POMYSŁ ZAPŁACĘ !

Polecane posty

Gość psajcho87

wraz ze znajomymi (15osób) wybieramy się na sylwestra w góry, chcę się tam oświadczyć mojej kobiecie, mam mnóstwo pomysłów ale nie wiem co wybrać bądź jak to połączyć, może Wy coś doradzicie :)) tylko jeden kolega o tym wie ! 1. znajomi zjeżdżają ze stoku trzymając każdy z osobna transparenty "wyjdziesz" "za" "mnie", w tle muzyka bruno mars-married me i ja wyskakujący zza pleców 2. restauracja i orkiestra która coś gra 3. niby jakiś wypadek, ona jedzie z moim kolegom do szpitala (niby) i dalej nie wiem co... POMÓŻCIE, DORADŹCIE ! ZA MEGA POMYSŁ MOGĘ NAWET ZAPŁACIĆ :))

Gość migala
A nie prościej zabrać ją na kolację w jakieś ładne miejsce, kupić kwiaty, uklęknąć i się oświadczyć? Po co to wydziwianie?

Gość psajcho87
jeszcze jakieś pomysły ?

Gość WaraszawskiCzytacz25latonn
Grzesiu to ty?

Gość nie rózb głupstw i nie
oświadczaj się ! nie ma po co !

najlepiej napisz oświadczyny pod oknem na śniegu jak rano wstanie i wyjrzy, to będzie wniebowzięta - nie musisz płacić

Gość myszalec19091990
na początek naucz się polskiego ;P i tytułów angielskich piosenek. transparenty całkiem fajny pomysł ale musiałbyś wynająć stok bo nie zjedziecie z transparentami jak ludzie będą zjeżdżać przed Wami

Gość psajcho87
podczas szalonej nocy włoze pierścionek w czoko grote i podczas lizania rowka pierścionek wsunie się wprost na języczek :)

Gość psajcho87
ohh śmieszni są niektórzy ludzie !!! jak macie pisać takie głupoty to najlepiej nic nie piszcie !

A moge wiedziec ile jestes z dziewczyna juz? tak z ciekawosci.. :) a co do pomyslu... pomysl o tym co najbardziej by ja zaskoczylo.. ja chyba nie chcialabym zeby znajomi mieszali w tym palce.. to ma wyjsc z Twojej inicjatywy.. niech pomysle..

Gość rozwod tez bedzie
taki efektowny?

Hmmmm.. Jak kocha to niech sie zarecza.. coż za problem?! A jak chce to zrobic z klasa to ja jestem ZA. A co bedzie potem, czy rozwody czy nie... Malo wazne. Trzeba zyc chwila ;) jakby kazdy mial takie podejscie jak autor powyzszej wypowiedzi to dajcie spokoj. Nie mierz innych swoja miara. Niektorym w zyciu wychodzi ;)

Gość pasi-konik
a zaplacisz ? to ci dam pomysl-- hmmm... sluchaj wiec tak- kup takie male swieczki, chyba sa po 100 szt. pakowane ,sa okragle wysokie ok.2cm.- z tych swieczek ukladasz napis na sniegu -czy wyjdziesz za mnie- do tego dwa serduszka, kolo serduszek dwa kieliszki i szampan, pamietaj zeby zapewnic kobiecie "opieke"moze z kims np. jakies wyjscie,albo niech siedza w barze-ciacho,lody,pogaduchy,byleby nie wyszla w tym czasie kiedy ty pracujesz,no i musi byc juz troche ciemnawo,chyba ok. 17-tej ,18-tej godziny,swieczki zapalone, dajesz" opiece"sygnal na hendy aby ja przyprowadzic,wszyscy stoja wokolo tych zapalonych swieczek,przypadkowi gapie tez, wtedy ona przychodzi czyta napis ty stoisz w srodku tego, trzymasz w garsci 7-em czerwonych roz,ona stoi juz kolo ciebie,ludziska klaszcza-aby dodac jej otuchy,ty padasz na kolana,roze unosisz lekko w gore i czekasz,jesli uslyszysz TAK- to wreczasz kwiaty, calujesz przyszla malzonke,ludzie spiewaja gorzko-gorzko,otwierasz szampana, podajesz kieliszek i ... zycze udanej zabawy !

Gość wszystko na raz
znajomi z transparentami, ty za nimi z szampanem, w dole swieczki tworzą napis marry me, zjeżdżasz prosto na dziewczynę oboje wpadacie na świeczki, wszyscy rzucają się żeby zgasić wasze ubrania, szampan nasyca przydrożny rów, kieliszki wbiły ci się w d. jak się przewróciłeś, tylko górale stoją i zarykują się z uciechy :)

Gość pasi-konik
albo moze byc tak, w restauracji lub w hotelu w sali gdzie jest impreza-zapowiadajacy i muzyka, siedzicie przy stolikach lub tanczycie, na umowiony sygnal podchodzisz do mikrofonu, milknie muzyka a ty trzymysz 7-dem czerwonych roz i mowisz patrzac na nia,--moja kochana np. "kasiu"czy zgodzisz sie wyjsc za mnie za maz ? jesli uslyszysz TAK (mam nadzieje) to wreczasz jej kwiaty i pierscionek zareczynowy (drozszy wariant !)ludziska klaszcza,ty ja calujesz-i juz !!!,milej zabawy zycze !

Gość pytanie nr 1
Ja sie zawsze dziwilam, ze taka tandeta moze sie podobac kobietom? Jak jest jeszcze niedojrzala dziewczyna, dla ktorej najwazniejsze bedzie aby pochwalic sie przed kolezankami to takie czary mary z Copperrfielda pewnie sie spodobaja.

Gość musi byc bogata
albo w perspektywie ma duże zarobki.

Gość pasi-konik
ty u gory - ales fajfusny ! a chlopak chce romantyczne zareczyny, heeeh! jak sie zakochasz tez ci tak doradza ! albo tak---jestescie w restauracji lub na dworze,twoi znajomi maja w rekach rulony z papieru,nagle staja wokol was i w pewnej chwili...- rozwijaja sie rulony, ktore tworza napis-moja kochana kasiu, czy zgodzisz sie zostac moja zona ?- ona stoi zaskoczona,czyta utworzony napis i patrzy zdziwionym wzrokiem na ciebie, a ty juz trzymasz roze dla niej,-jesli uslyszysz TAK, wreczasz kwiaty,nalewasz szampana i calujesz ! wszyscy klaszcza !!! milej zabawy, spodobalo ci sie ???

Gość pasi-konik
to ostatnie moze byc np. na dworze, ze swieczek zrobisz dwa serduszka, prza nich stoi juz szampan i dwa kieliszki, wy stoicie w srodku okregu, przy tych sercach, a na koniec najwazniejsze-jak powie tak,--to wreczysz pierscionek zareczynowy ,moze byc z brylantem ! -wskazany czym wiekszy tym lepszy !!!...milego dnia

Gość psajcho87
Przestań mi wpierać tą kasie, Kaśki to kurrwy 😠

Gość pasi-konik
czym wiekszy to lepszy-chodzi o brylant -nie o pierscionek!

Gość pasi-konik
hej ty wyzej- dowciapny-a jestes!

Gość pasi-konik
a cooo ! , czemu pytasz ?

Gość pasi-konik
hee hee he- masz racje,

Gość alanandersz
Po pierwsze jeśli jesteś rocznik 87 nie marnuj sobie życia jeszcze. Ślub to la faceta koniec. Po drugie nie rób żenujących, żałosnych szopek. I tak będzie szczęśliwa, że osiągnęła cel...

najgorzej, jak usłyszy NIE nikt tu nie założył takiego wariantu ciekawe 1

Gość marlena w czerni
o matko, jakie tandeciarskie te wszystkie propozycje :o gdyby facet mi w którykolwiek z tych sposobów oświadczył, chyba bym się poryczała ze śmiechu. Nie lepiej poprosić o rękę sam na sam, przy lampce wina? Bez zbędnych fajerwerków i kiczowatej oprawy rodem z romantycznych komedyjek?