Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość craazyfrooggggg

zgaga, co pomoze???

Polecane posty

Gość craazyfrooggggg

witam Mam 19 lat i zaczelam miec zgage dzisiaj budzilam sie co chwile i bo tak palilo, popijalam pepsi bo mialam w pokoju. Pozniej znowu sie obudzilam i jeszcze bardziej pieklo poszlam do kuchni zeby przejesc, zjadlam bulke z serem i napilam sie wody gazowanej z sokiem. Troszke przeszlo, ale nie do konca. CO POMOZE? POMOCY?

Gość Jgagpag
nie obraz sie ale trzeba byc glupim by przy zgadze pic slodkie, gazowane napoje, i to jeszcze pepsi :O najlepiej zjedz cos co zneutralizuje kwas czyli cos z wapniem, moze byc sam bialy ser.

Gość cccxxbbbbbbb
Mleko

Gość Jgagpag
A na przyszlosc radze odstawic takie ohydztwa jak pepsi bo jak sama juz zauwazylas wcale ci to nie sluzy

Gość craazyfrooggggg
mleko pomoglo.. czesto tak mam a czy to normalne w wieku 19 lat?

Gość Jgagpag
W kazdym wieku to normalne jak sie czlowiek opija pepsi

Gość craazyfrooggggg
aha ok. myslalam ze moze mam nadwage bo ostatnio przytylam. Juz chyba nie napije sie pepsi :/

Gość Jgagpag
pepsi, fanty etc slodkich, i w ogole gazowanych postaraj sie unikac.

Gość zew ryczacej gesi
zgaga świadczy ze zaczęła ci wątroba chorować tabletki przeciw niestrawności firmy labofarm zawieraja ostropest ktury leczy watrobe i sok z buraków terz leczy

Gość jak masz często zgage
to prawdopodobnie masz refluks. Miałam to samo, mąż również. Zrób badania

Gość do zew ryczacej gesi
weź ty się kurwa naucz poprawnie pisać tępaku :o Poza tym zgaga nie piecze od wątroby

Gość ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz
ja mialzme zawsze zgage po nasym niby piwie. co sie meczyłme czego nie probowałem. czekolada - ale pomaga na 10 min, tabletki do ssania ale nie sprawdzaja sie jak przydusi ciew nocy. jedyny i najlepsze co mi pomogło i działalo najskuteczniej i najdłuzej to MALOX, w takich białych saszetkach do picia albo taniej i z głowy w butelce. http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&tbm=isch&tbnid=eyOY0DmVWw-AaM:&imgrefurl=http://www.farmalek.pl/maalox-30-sasz.html&docid=IqoM8gtt05n3rM&itg=1&imgurl=http://www.farmalek.pl/product/image/272/Maalox_saszetki_2.jpg&w=501&h=501&ei=wejCUPLvI8vDtAbL64GoBw&zoom=1&iact=hc&vpx=12&vpy=306&dur=785&hovh=225&hovw=225&tx=99&ty=142&sig=103885720081863645883&page=1&tbnh=140&tbnw=140&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:7,s:0,i:106&biw=1056&bih=636