Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_drągal_196

Choć to dla mnie było przykre to musiałem dać kosza kilku niskim kobietom

Polecane posty

Gość facet_drągal_196

Związek kobiety która ma 155-160 cm wzrostu z takim wysokim facetem jak ja wyglądałby komicznie. Źle bym się czuł z tak filigranową kobietą choćby tańcząc na jakimś weselu. Dlaczego nie poszukają sobie niższych facetów ode mnie ?

Gość 16016016000
masz racje.Ja mam 160 i nigdy mi sie tacy dragale wyrosnieci nie podobali.Za wysocy jak dla mnie.Za dlugie rece i nogi.

Gość stockholm stad
Komicznie to wygląda twój post:D Problem zresztą też (ojej, jak będę wyglądał tańcząc na jakimś weselu:D )

Gość stockholm stad
P.S. Nie wierzę, że facet założyłby taki temat

Gość facet_drągal_196
Dlaczego mój post jest komiczny ? Po prostu chcę uświadomić niskie kobiety ażeby szukały sobie partnerów niższych ode mnie.

Gość opowiedz jak to
ja mam 163, moj facet 195 i uwielbia mnie m.in. za to, ze jeste taka mala i slodka :P a ja jego za to, ze jest taki wieeelki i czuje sie bezpieczna. hehe.

Gość Pracowita ..
Masz rację :) ja sama mam niecałe 160 cm . Jestem niziutka i nie widzę się przy chłopaku mającym 190+ znam wiele wysokich facetów, to świetni ludzie i na prawdę ich lubię ale nie mogłabym być z takim chłopakiem, nie i koniec bo strasznie bym się źle czuła :) mój chłopak ma 180 i jest wspaniale jest wyższy o głowę ale nie o 2 ! :D i jak założę szpilki to aż tak strasznie zle nie wyglądamy jak jest wyższy o pół głowy :) wiadomo nie liczy się tylko wygląd i wzrost .. ale musimy się dobrze czuć również wizualnie przy 2 osobie :)

Gość fgfghf
Bo kobiety mają nasrane we łbach! i ciągle zwiększają min. wzrost na mężczyznę. kiedyś 180 to mężczyzna dziś podniosły poprzeczkę min. to 190 i ja już nie mam szans bo tylko 185 mam i już jest lipa. Niedługo dojdziemy do tego, że facetem są tylko Ci od 200 cm wzrostu.

Gość zalotna julcia
a wszystko u ciebie takie długie:P

Gość hbvx
facet_drągal_196 Dlaczego mój post jest komiczny ? Po prostu chcę uświadomić niskie kobiety ażeby szukały sobie partnerów niższych ode mnie.] to zamiesc swoja fote albo lepiej! zrob koszulke z nadrukiem: niskie dziewczyny nei probujcie sie ze mna umawiac!! a nei pisz tego jako anonimowy looser na forum! co ci to da? tu sa kobiety z 160 ktore maja prawdziwych facetow z 190-czy 2m! komiczny widok? taki facet ma w dupie co powiedza jego niedorozwinieci koledzy, kobieta zalozy szpilki a ten moze ja podniesc by zatanczyc; gowniarzu jak dorosniesz to sie stukniesz w glowe z takim zalosnym mysleniem jakie wlasnie przedstawiles :O

Gość 54657
Wysocy to mają dobrze mogą zdradzać swoje partnerki do woli i tak nie odejdzie bo do kogo przecież nie do karła z ledwo ponad 180 cm Wysokich mężczyzn jest mało więc nie muszą się zbytnio starać w związku. Najgorsze jest to, że nawet niskie kobiety chcą takich dryblasów/

Gość fvk
" gowniarzu jak dorosniesz to sie stukniesz w glowe z takim zalosnym mysleniem jakie wlasnie przedstawiles" ty glupia hipokrytko :D🖐️

Gość to moze ja sie wypowiem......
ja mam 170 cm, a mój facet 204 cm :-)

Gość Goldin
ja mam 158 i podobali mi sie do poty dopoki nie zrozumialam ze wzrost bywa adekwatny do przyrodzeniem a to juz mniej zabawne i przyjemne dla kobiety o takim wzroscie, bez wzgledu na to co wywrzeszcza zaraz niewyrzyte caryce katarzyny

Kolejny debilny topik o wzroscie... Zwiazek buduje sie nie na roznicy wzrostu czy z serio ''jak razem wygldamy lub co powiedza inni'' tylko na milosci. Jak ludzie sie kochaja to wszytko inne jest niewazne. p.s Ja na swoim weselu mialam 15 cm obcasy :-)

Gość sdsds3r3
Dla kobiety możesz być nawet takim 3metrowym trolem im wyższy tym bardziej im leci z krocza