Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ghdsmjds

Znow te prawko

Polecane posty

Gość Ghdsmjds

Prawko,za pierwszym jzdzilam juz 40 min ale glupia babka sobie wymyslia i oblala mnie,juz od poczatku chciala, dokupilam 4h jazdy w tym plac i nie zdalam,za glupote,no ale moja wina zamiast wyjechac z bramy na mijania to wyjechalam na pozycyjnych,nie mam pojecia jak to zrobilam...i teraz pytanie dokupowac godz teraz czy nie? Czekam na trzeci prawie 2msc,boje sie ze pozapominam,ale z drugiej strony mam juz dosc i wiem,ze umiem jezdzic,a po trzecie po trzecim i tak bede musiala dokupic.co myslicie?

Teraz nie dokupuj.Najlepiej tuż przed egzaminem wziąć sobie ze 4 czy 5 godzin.Za którymś razem musi się udać

Gość ja żałowałam
że dokupowałam.Zdałam za 6 razem, a po kazdym niezdanym dokupowałam 4-5 godz. Tylko przed tym 6 nie kupiłam bo powiedziałam basta! I zdałam :) Teraz bym juz nie kupowala

no ja tez dokupywałam i mi sie wydaje ze to pomogło ale jak sobie przypomne ten stres ...raz na taka jedze trafiłam nakrzyczała na mnie co pani robi!! a ja tylko lekko przyhamowałam i juz miałam pozamiatane heheale w tym samym tyg trafiłam na normalnego egzaminatora i zdałam bez problemu :)jaka ja byłam szczesliwa hehe

za 6 razem zdałam z ta baba to był moj 5 egzamin za za 1 razem to soebie na recznym na placu pojechałamza 2 podwojna ciagłaza 3 wymuszenie na rondzieza 4 brak zjazdowego z ronda 2 razy czy 3 za 5 to juz sama nie wiem ta baba była wredna no i za 6 zdłamza 2 bym juz zdała juz wracalismy do wordu i mnie pniosło cos hehe jeszcze troche i bym sie poddała tak miałam dosc tego stresu

Gość hhgfhg
Hej ja zdałam za 3 razem ale dokupiłam sobie 6 godzin przed samym egzaminem dwa dni wcześniej jeździłam po 3 godziny i naprawdę to mi pomogło Też czekałam miesiąc na egzamin ale przed samym egzaminem jeździłam i miałam wszystko na świeżo pozdrawiam :)

Gość fhgjbhghbnjmk
dzieki za odpowiedzi tylko wiecie ja nie zdałam, nie dlatego ze nie umiem jezdzic, kurde nie wiem co zrobic, ehhh, bo dokpupie a dostane jakiegos idiote to nie zdam i szkoda kasy i znow po 3 i tak musze dokupic, cholerka nie wiem ;/

Gość fhgjbhghbnjmk
ale dziekuje wam bardzo za odpowiedzi,naprawde :) troche mnie na duchu podniosły,wczorja juz byłm taka zła na sibie, juz miałam tak dosc,ze nie chciałam sie zapisac ale tam potem powiedziałam, ze poki mam wazna teorie(do marca) i kase to spróbuje

Gość fhgjbhghbnjmk
hehe,no jo,ale co z tymi godzinami cholerka,bo nie mam az tyle kasy kurde zeby teraz znów dokupywac,plac sobie odpuszcze bo to umiem, ale te jazdy,moze zrobie faktycznie tak ze ze dwa dni pod rzad przed samym egzaminem, po godzince, bo u mnie to jeszcze jest to ze ja zdaje w innym miescie,bo moje jest za mało a mój instruktor jezdzi najwyzej z kazdym po 1,5h i jeszcze kase sciagaja jak nie wiem kurcze

Gość fhgjbhghbnjmk
nie bede wam dokładnie opisywac jak to jest, ale pomysle jeszcze, jak cos to sie odezwe, dzieki :)

Gość Ja miałam podobnie jak ty
Po pierwsze umie się jeździć dopiero po zdanym prawku i roku jeżdżenia po ulicach. Po drugie dokup sobie jazdy ale 2 h tylko dzien lub 2 przed egzaminem tak zeby sobie poprzypominac.

Gość fhgjbhghbnjmk
chodziło mi o to,ze umiem jezdzic na tyle zeby zdac ten egzamin z palcem w .... nosku,hehe

Po co wy dokupujecie po 5 h? Szkoda kasy. Dwie godzinki wystarcza zeby sobie przypomniec jak biegi chodzą i 15 min na plac poświecic zeby poćwiczyc łuk.

Gość fhgjbhghbnjmk
własnie tak myslałam, dziekuje!

Gość fhgjbhghbnjmk
znaczy na plac ja nie moge za bardzoo na 15 min, bo to jest u mnie w miescie, a jazdy w innym miescie, wiec to tak nie ma za bardzo jak, bym musiała cała h wykupic i jezdzci po swoim miescie a to szkoda kasy

Źle myślisz. Załatw sobie jazdy 2 h w mieście w którym chcesz zdać prawko. Pojedź tam autobusem i umów się tam na miejscu. 2 h jeżdżenia po trasach egzaminacyjnych wystarczy ci

Poza tym każda szkoła jazdy ma swój plac.

Gość Dshjgd,mdssd
No tak ma,ale oni maja plac w moim miescie,a ja zdaje na prawko w innym i wlasnie tam sobie dokupie jazdy,ale na plac juz nie,bo nie mam jak po prostu, a szkoda mi kasy zeby wydac na cal h jezdzenia po placu albo po swoim malym miasteczku.wykupie wlasnie tam gdzie zdaje a z tym dojazdem dobry pomysl,zawsze zaplace mniej niz jakbym jechala z nimi

Gość alanandersz
TO prawko analfabetyczna osobo

Gość Dshjgd,mdssd
Oj tam oj tam, nie warto sie stresowac i zaraz wyzywac czlowieczku mily;) wiadomo o co chodzi i styka Madralo

Gość rjfdsnaf
ej a mam do was jeszcze takie pytanie bo dalej jednak mnie to meczy egzamin mam za około półtora miesiaca dopiero, myslicie ze nie zapomne jak sie jezdzi, ze te 2h przed samym egzaminem wystarcza?