Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne.to jest....

Jestem zbyt atrakcyjna? Faceci mnie ciągle podrywają a nadal jestem sama

Polecane posty

Tylko nie gadajcie zebym pokazala wam fotki zebyscie mogli mnie ''zjechac'' na złosc. Modelką i super pieknoscią nie jestem ale mam bardzo atrakcyjne cialo i twarz. W realu podrywaja mnie glownie prostacy, chamskie teksty , zaczepki , nie jest to ani zabawne ani miłe. Zwyczajni faceci boją sie mnie mysla ze dam im kosza, kiedy ja zagadam widze ze czują sie niepewnie, poza tym brakuje mi zaufania do mezczyzn.. zalozylam przedwczoraj konto na portalu randkowym , tak mysle ze przez internet moge z kims pogadac zanim go poznam, lepsze to niz real gdy obie strony są speszone...nie wiem moze ja nie potrafie tak randkowac w klubach ? zresztą nie chodze na imprezy, nie lubie klubowej muzyki i alkholu, wole ''domowki'' Wiec zalozylam konto i w ciagu kilku godzin dostalam ponad 188 wiadomosci, tyle tego bylo ze az odechcialo mi sie je czytac :O tak mam durne problemy...

Gość Ronalldo768
mozesz przytoczyc najciekawsze maile?

raczej ciekawych nie było...zaden mnie nie zaciekawil, wiekszosc to jedno zdanie :O -siemanko skąd jesteś dokladniej (przeciez napisalam miasto co za tępak) -hi,want to meet you write me in skype flower11120 ja gadam po polsku ale troszke jak mozesz to napisz ok ( jakis włoch) - hej co tam? ?:) -podnieca cie gwalt wiazanie dominacja?? chciałbym zebys mnie związała i zgwałciła jak swoją szmate - psychol :O do tego bez fotki - witam a wielka szkoda że niema wiecej tekstu ja bym chętnie poczytał o Tobie nie wszyscy patrzą na fotkę marcin -hejka moze sie zapoznamy? - Wow swietnie wygladasz, czemu takich dziewczyn nie ma na Slasku ??!! Jesli ja ci sie podobam odpisz, chetnie cie poznam porazka

Gość Ronalldo768
akurat na Śląsku jest bardzo dużo pieknych dziewczyn wiec tamten mail to ściema

"podnieca cie gwalt wiazanie dominacja?? chciałbym zebys mnie związała i zgwałciła jak swoją szmate" 123 i nie poleciałaś na to? jakaś dziwna jesteś.

Gość Południowy Podlasiak
Gdy byłem młodszy, to bałem się wchodzić w związek z "laluniami" żeby mi rogi nie urosły ;) Ile masz lat i skąd jesteś? :)

Gość I can't say
Jesteś miłością mojego życia, I can't say

Gość Ronalldo768
autorko a czy zdazyło sie tak, ze sama pierwsza napisałas do kogos na tym portalu?

Może i jesteś ładna,przecież to możliwe ,wierzę Ci na słowo ;) Cyt.W realu podrywaja mnie glownie prostacy, chamskie teksty , zaczepki , nie jest to ani zabawne ani miłe. Zwyczajni faceci boją sie mnie mysla ze dam im kosza, kiedy ja zagadam widze ze czują sie niepewnie, poza tym brakuje mi zaufania do mezczyzn.. Możesz mi powiedzieć jak się ubierasz,czy robisz mocny makijaż,jak się zachowujesz? Musi być jakaś przyczyna że przyciągasz prostaków,a "normalni" Cię unikają.Na portalach randkowych się nie znam ,nie miałem "przyjemności" z nich korzystać,ale z tego co słyszałem to większość facetów na takich portalach to amatorzy świerzego mięska :O Więc rzucili się jak sępy na nowy żer,możesz się trochę rozczarować ,musisz to wkalkulować jako normalne ryzyko.

Gość p o w o d z e n i a
hahaha ale problem jeju.. no ale w sumie to moze byc uciazliwe.. ja jestem atrakcyjna, ale nie az w takim stopniu, z jednej strony chcialabym byc bardziej atrakcyjna a z drugiej jest dobrze jak jest, mam faceta ktorego kocham, akceptuje siebie i swoje cialo.. zycze ci zebys z tego calego morza facetow, typkow, psycholi znalazla tego jedynego, a ty mozesz miec z tym problem..

Gość x2x11x111c
Na portalach jak zobaczą nową i ładną to zawsze sie rzucają bo wiekszosc kobiet tam koczuje przez cale lata :D a zwyczajni sie ciebie boją bo pewne sprawiasz wrazenie ''paniusi''

Gość kiedyś tak miałam.
Ja udawałam trochę nieśmiałą i speszoną, żeby mężczyzna czuł się mniej onieśmielony. I dużo serdeczności, humoru i zainteresowanie jego osobą. U mnie zawsze działało. A prostaków i tak będziesz spotykać czy tego chcesz czy nie chcesz.

Gość nobody stay with me
Jako, że jesteś atrakcyjna i nie chcesz prostaka czy chama albo być poprostu zaliczona to musisz sama " podrywać " mężczyzn. Wystarczy podejść i zacząć rozmowę i nie ma to nic wspólnego z byciem łatwą! "fajny" facet często nie podejdzie bo onieśmielasz takich urodą, często tacy myślą, że " nie mam u takiej szans", "taka kobieta to zapewne księżniczka i ma rozczeniową postawę", " nie stać mnie na taką kobietę" i bardzo często mają racje. Dlatego, że oni nie podchodzą wolną rękę mają Ci prostacy czy chamy ewentualnie ruchacze co chcą Cię tylko zaliczyć. Jeśli będziesz stała tylko i czekała na ruch mężczyzn to tylko właśnie takich będziesz spotykać. Pamiętaj dziś jest bardzo nie liczna grupa "porządnych" mężczyzn a choba o taki typ Ci chodzi. Wiele kobiet już nawet w ich istnienie nie wierzy więc jeśli Ty chcesz takiego to musisz wychodzić z inicjatywą a nie stać jak kołek bo jeśli będziesz stać to możesz ciągle narzekać jacy to mężczyźni są źli, że chcą tylko zaliczyć, że nie ma "porządnych" mężczyzn, że tylko na wygląd patrzą itp. Chcesz "fajnego" nie tylko wyglądem a przedewszystkim chcarakterem i zasadami faceta to musisz o takiego walczyć bo tacy są na wymarciu.

Gość nobajasne
a co to za portal gdzie cudzoziemcy tez pisza?

Gość pupppuppp
ja mam konto na sympatie i tez pisalo do mnie dwoch obcokrajowcow 43 letni niemiec ''sponsor'' i jakis napalony facet z hiszpanii ale olałam go, nie rozumialam co do mnie mowi, gadal jak potluczony

Gość Ronalldo768
autorko a czy zdazyło sie tak, ze sama pierwsza napisałas do kogos na tym portalu?

Napisałam do dwoch ale niestety jeden nie odpisal tylko zaglądal na moj profil kilka razy a drugi powiedzial ze nie jestem w jego typie , ze szuka starszej dziewczyny w swoim wieku tj 24-26 (mam 21lat)

Gość no to jest proste przeciez.
Jestes ladna i normalni myslą ze nie dasz im szans bo szukasz modela albo ksiecia z bajki. I takie jest wytlumaczenie. Poza tym wiele ladnych dziewczyn to laski lecace na kase, chamskie i bezczelnie, ponizają facetow, to tak jak z solarami stereotypy robią swoje

Ja zawsze uważam, że nie mam szans, albo, że po co mam podrywać jakąś dziewczynę jak ona może mieć kogoś lepszego pod względem fizycznym, jakiegoś wysokiego przystojnego z fajnym fryzem i w ogóle "cool" gość, a nie taki niski małpiszon z epoki sprzed 10 tys lat.

Gość proprowos
za bardzo jesteś zapatrzona w siebie - och i ach... tak nie wypada :-P sama przyciągasz do siebie niewłaściwych kolesi - moze bardziej zdystansuj się do siebie bo być może jesteś wbrew pozorom zwykłym pustakiem? :-O ..bez urazy :-)

Gość Południowy Podlasiak
Masz 21 lat i NADAL jesteś sama? ;) Nie przesadzaj, jesteś młodziutka i masz czas. Rób swoje (studiuj, rozwijaj się) i czekaj na "księcia z bajki". "Przyjdzie czas- przyjdzie i jedzenie" (z reklamy red Bula) :classic_cool:

Gość zizu90
Idź lepiej samotnik pracować w kanałach albo zacznij żyć gdzieś w lasach żebyś po drzewach skakał! :)

Gość proprowos
SamotnikXI sam siebie skazujesz na samotność zamykając się przed światem

Gość 100 % pure
Myślałem że to o mnie.

Zacznę od początku: 1. Nie mam ochoty oglądać Twoich fotek; 2. Zaczynając od słów "Jestem atrakcyjna ale nikt mnie nie chce...." to brzmi jak bujanie w obłokach i szukasz odpowiedzi typu - tak, jesteś zajebista :/ I wszyscy mają to ocenić po wpisie na nicku tymczasowym :/ 3. Podrywają ciebie prostaki? A skąd wiesz czy ty nie jesteś odbierana jako prostaczka? 4. Co to znaczy że zwyczajni faceci się boją?? Zwyczajni faceci są zwyczajni i z zasady się nie boją. Mają poukładane i nie zadają się z tzw. pustakami; 5. W ciągu godziny 188 wiadomości :D:D:D To mnie powaliło :D:D:D Każdy kto miał styczność z portalem randkowym ( na takim poznałem się z żoną - bardzo atrakcyjną kobietą) ten wie że to tak realne jak fakt że Ojciec Dyrektor prowadzi Radio tylko dla misji a nie dla pieniędzy; 6. Reszty nie skomentuję, bo jest wspaniała sobota :D Pozdrawiam wszystkie podobne pustaki :D:D

Gość proprowos
to prawdopodobnie najlepsza "dziunia" w mieście :-D

Gość stodwastotrzy
Napisala w ciagu kilku godzin :D ja miałam kiedys konto na portalu typowo ''fotkopodobnym'' i dla zartu wstawilam profesjonalne fotki z sesji, tak bylam zrobiona ze wygladalam jak ktos inny, zdjecia mocno erotyczne. Dostawalam wiadomosci jedna za druga, co dwie trzy sekundy kolejna, prawie sami napalency, i doszlam do ponad 300 przez caly dzien az mi usuneli konto. Na sympatii to malo mozliwe, wiekszosc facetow to biedaki i zal im kasy na wykupienie konta, podobnie jak kobietom tam, czekają jak te krowy na zbawienie

Gość krewniewoda
"5. W ciągu godziny 188 wiadomości " XXX Autorka napisala, ze w ciagu KILKU GODZIN, nie w ciagu godziny. A to jest akurat bardzo mozliwe.

Gość Cała prawda i tylko prawda!
skoro dostałaś 188 wiadomości to zapewne napisałaś kilka uwag na temat swojego wyglądu, ewentualnie zamieściłaś fotkę... faceci są jak muchy, które ciągną do lepu... Ty jak widać mimo wszystko, tych pięknych słówek i otoczki niewinnego dziewczęcia, jakże pokrzywdzonego przez los, który dał jej urodę ponadprzeciętną potrafisz wykorzystać to, a może po prostu jak większość pustych kobiet na tej planecie masz siebie za nie wiadomo kogo i pierdzielisz trzy po trzy na prawo i lewo... tak czy inaczej babie nigdy nie dogodzisz... jest ładna, narzeka, jest brzydka narzeka, jest nijaka narzeka... ma kasę narzeka, nie ma kasy narzeka, ma w sam raz i tak za mało i narzeka, ma faceta narzeka, nie ma faceta narzeka, nie ma domku narzeka, bo inne mają, ma domek, narzeka, bo gdy siedzi w nim sama to się boi, nie ma dzieci narzeka, ma dzieci narzeka bo więcej obowiązków... pytanie brzmi - kiedy kobieta nie narzeka? to znaczy że nie żyje