Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne.to jest....

Jestem zbyt atrakcyjna? Faceci mnie ciągle podrywają a nadal jestem sama

Polecane posty

"W realu podrywaja mnie glownie prostacy, chamskie teksty , zaczepki , nie jest to ani zabawne ani miłe. Zwyczajni faceci boją sie mnie mysla ze dam im kosza," ­ raczej wyglądasz jak tania lafirynda. ­ ale tak sobie tłumacz, że jesteś zbyt piękna. ale zdjęcia i tak przecież nie wkleisz, no nie? :D

Gość krewniewoda
Po przeczytaniu cytatow z wiadomosci,ktore dostala wynika, ze zdjecie wstawila i malo o sobie napisala. Przeciez jasnym jest, ze jak nie ma sie zdjecia na takim portalu to rzecz posuwa sie do przodu w tempie zolwim.

Gość ksnflkkln
Też miałam kiedyś konto na portalu randkowym i jeden koleś napisał do mnie coś, co brzmiało mniej więcej tak: "Hej, fajna jesteś, przypominasz mi moją byłą, która nie stroniła od heroiny i zabawek rektogenitalnych" hahaha:P A jako fotkę miał młodego Eminema wstawionego:P

Gość czikitahhh
Hmmm...widocznie wygladasz jak jakas dziunia skoro prostaki cie zaczepiają. Mnie np zagaduja panowie w garniturach, czasami normalni kolesie ale nigdy prostaki. Wiedzą ze nie maja szans i jakby próbowali to mogliby conajmniej zostać wysmiani :D

Gość jaaaaaaaaaaasneeee
No wlasnie skoro zaczepiają cie w realu chamy i prostaki jak to napisalas to pewnie jestes ładną przecietniarą, ubierasz sie wyzywająco i masz niewiadomo jakie mniemanie o wlasnej osobie :O Internet? tam kazdy facet pisze bzdury zeby zaruchac, byle miala wyjsciowa twarz i pokzala troche ciala

O.....to coś dla mnie :)))) Też jestem "wyrywna" , na wyposażeniu mam pałę "bejsbolową" i "gass" na comary :))