Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhhhhhhhghg

matka mnie ciagle krytykuje, poniza przy ludziach, opowiada o mnie jakies negaty

Polecane posty

Gość ghhhhhhhhghg

wne rczeczy, ueaza mnie za gowno. Dziwne bo obcy ludzie maja zgola odmienne zdanie na mój temat. Nie wytrzymuje z toksyczna matka ktorej ciagle cos nie pasuje. W obych widzi nie wiadomo kogo, podnieca się kazdym gownem że kazdy jest taki super a ja takie g. Ktos ma podobny problem?

Gość ghghhhhhhhhhh
No wiesz jak ktos ci tak ciagle drazy jaki to nie jestes chu*owy to pewnosc siebie spada prawie do zera

Różnie to bywa. Twoja matka na Ciebie najeżdża nie dlatego, że z Tobą jest coś nie tak, tylko dlatego, że z nią jest coś nie tak. Ona ma problemy, które znajdują ujście w obrażaniu innych - tak działają toksyczni ludzie. Znajomość różnych mechanizmów pozwala utrzymywać wiarę w siebie na odpowiednim poziomie.

Gość cos mi sie przypomnialo :D
moja matka po moim rozwodzie swatala mnie z kazdym kto jej sie pod reke nawinal :D Kiedys jakis malarz chalupe jej malowal, ja przyszlam a ona o mnie,moja corka jest do wziecia, nosz k... :/

Gość proprowos
najprostsza rada - zacznij oiewać jej słowa, ma zaburzenia od instynktu macierzynskiego zaczynając a na osobowościowych kończąc - to jej świat jest chory a nie twój, wyseparuj się emocjonalnie od jej słów - głowa do góry

Gość ghghhhhhhhhhh
Być moze masz racje, ale faktycznie jedno jest pewne- ciezko zyc pod jednym dachem z taka osoba ktora wyniszcza ciepsychicznie, że wychodzisz pozniej między ludzi i czujesz się jak g. bo ktos tam ci codziennie koduje we lbie że niby jestes beznadziejny. Meczace to.

Gość proprowos
coś mi się przypomniało :-):-D:-D

Meczace, ale zobacz - jak uda się Tobie te niczym nie uzasadnione epitety zniwelować - to czy coś Cię później ruszy? Popracuj nad logicznością postrzegania różnych zjawisk, dzięki czemu w przyszłości będziesz miała łatwiej - ot co, przeanalizuj to, co on mówi. A jak będzie miała w czymś rację - to jej jeszcze podziękuj, bo dzięki niej będziesz mogła się doskonalić ;)

Gość proprowos
jasne że męcząca a każdy ma wbite do głowy że matka to matka... nie masz szczęścia do matki - jej na tobie nie zależy a w każdym razie absolutnie nie potrafi tego wyrażać - pociesz się tym że "nic nie trwa wiecznie" ;-)