Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ekbyt111

Co ona czuje...

Polecane posty

Go艣膰 ekbyt111

By艂a z nim, potem zrezygnowa艂a z niego dla mnie jednak po pewnym czasie zn贸w wr贸ci艂a do niego, mi zaproponowa艂a przyja藕艅, bo m贸wi, 偶e jestem najwspanialszy, 偶e z nikim nie by艂o jej tak dobrze, 偶e dzi臋kuje mi za te wszystkie chwile, ja ju偶 nie wytrzymuje tego, nie potrafi臋 by膰 przyjacielem, bo za bardzo j膮 kocham, na wie艣膰 ze chce z ni膮 zerwa膰 kontakt, 偶e chce wyjecha膰 do Niemiec wpad艂a w d贸艂, wczoraj od m贸wi艂em jej spotkania, kt贸re odbywa艂y si臋 co tydzie艅 w pi膮tek, ona wpad艂a w histerie, dlaczego, czy co艣 mi jest, gdzie jestem, chcia艂a jecha膰 mnie szuka膰, dlaczego zostawiam ja samej sobie, itd. Ju偶 nie wiem co mam o tym wszystkim my艣le膰, na pewno w jaki艣 spos贸b jej zale偶y na mnie, ale czy warto tak cierpie膰? Za ka偶dym razem gdy si臋 z ni膮 spotka艂em ju偶 na warunkach przyjacielskich zapomnia艂em o wszystkich problemach i ca艂ym 艣wiecie, najgorsze by艂y dla mnie po偶egnania, bo on ju偶 na ni膮 czeka艂.... Co艣 strasznego... Kto艣 co艣 doradzi? Ona wie, 偶e ja strasznie kocham i jestem zdolny do wszystkiego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marzyciellkaaa
Ile ona ma lat? Zachowuje sie jak rozwydrzona pi臋ciolatka. Nie m臋cz si臋 ch艂opie, uciekaj do Niemiec! Gdyby jej zale偶a艂o to nie wr贸ci艂a by do tamtego ch艂opaka. Poza tym czy ona wie czego chce? Raz on, razy Ty, potem znowu on. My艣lisz, 偶e jak zostaniesz to co艣 si臋 zmieni?? NIC SI臉 NIE ZMIENI ! Szkoda mi Ciebie strasznie. Dziewczyna jest po prostu wygodna. Ma ch艂opaka i przyjaciela, ale nie liczy si臋 z tym, ze TY cierpisz i nie wytrzymujesz ca艂ej sytuacji. Jest takie przys艂owie : 'co z oczu to z serca' i jest ono ca艂kowicie prawdziwe! Zerwij kontakty, nie zwracaj uwagi na jej histerie, depresje i inne wymys艂y. My艣l臋, 偶e sobie poradzisz, ju偶 jeste艣 na dobrej drodze :) trzymam za ciebie kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marzyciellkaaa
No a skoro Ty jestes najwspanialszy i z Tob膮 jest jej najlepiej, to po jak膮 choler臋 jest z tamtym ch艂opakiem?! Doprawdy, nie potrafi臋 tego zrozumie膰. Nie daj sob膮 pomiata膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jfnjkdsf
"trzyma Ci臋 na czarn膮 godzin臋"... bo a n贸偶 z tamtym nie wyjdzie.. gdyby艣 by艂 jej zdaniem taki najwspanialszy to by艂aby z Tob膮.. a ona chce by膰 z tamtym, ale nie ma pewno艣ci, czy co艣 z tego wyjdzie, wi臋c nie chce pali膰 za sob膮 most贸w.. zerwij kontakt. a te teksty, ta jej panika jak nie chcesz si臋 spotka膰.. to na pokaz, 偶eby艣 my艣la艂, 偶e jeste艣 jej tak bardzo potrzebny, taka gierka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proprowos
jeste艣 jej ko艂em ratunkowym gdy nic nie ma na horyzoncie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
No w艂a艣nie jak sama powiedzia艂a wr贸ci艂a do niego z czystego przyzwyczajenia i chce mu da膰 kolejna szans臋... Potem m贸wi艂a, 偶e kochasz nas obu a teraz to ju偶 nie wiem nic po tych jej jazdach... Czuje si臋 jak 艣mie膰, oszukany, wykorzystany i samotny... A odda艂em jej wszystko i da艂bym jeszcze wi臋cej... :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
No to fakt, tamten ja zdradzal kilkakrotnie, ci膮gle k艂贸tnie i w og贸le ch艂贸d w zwi膮zku i zapewne jest tak nadal, bo ten typ ju偶 tak ma i si臋 nie zmieni... Jak sama m贸wi艂a ja to obr贸t o 180 stopni i ze czu艂a si臋 przy mnie jak ksi臋偶niczka w bajce, wiec dlaczego wr贸ci艂a do tego nic nie wartego 艣miecia... Dlaczego one zawsze wybieraj膮 tych penerow co kobiet nie szanuj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaba zielona
dlaczego ja takiego faceta nie moge spotkac ???? och, samo zycie.... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaba zielona
autorze, niestety, tamten jest dla niej nr. 1 a ty nr. 2. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Nie powiem bo przejalem si臋 tym co mi powiedzia艂a... Ten jej wyraz twarzy i smutne oczy... Od razu mi臋kki si臋 robie:-(, po prostu mam ogromn膮 s艂abo艣膰 do niej i jej osoby... Tekst, 偶e ju偶 nikomu nie jest i nie b臋dzie potrzebna... Nie wiem czy wierzy膰... By膰 mo偶e ona mnie nadal wykorzystuje bo bardzo dobrze mnie zna i moje s艂abo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiosna, zima zyciem
Byles marzen moim echem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Zabciu to samo ja mog臋 powiedzie膰 o sobie, czemu non stop dostaje od 偶ycia w 艂eb je艣li chodzi o mi艂o艣膰... Mo偶e nie warto by膰 mi艂ym, ciep艂ym, czu艂ym i wiernym i zmieni膰 si臋 w takiego zimnego chuja... Tyle, 偶e nawet gdybym bardzo chcia艂 takiej zmiany to nic z tego, nie w moim stylu, niebem charakter :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Echhhh posrane to 偶ycie... Cz艂owiek im lepiej chce dla drugiej osoby to p贸藕niej jeszcze bardziej dostanie po lbie... Masakra jak膮艣 bo mimo, i偶 powiedzia艂em, 偶e nie chce si臋 ju偶, ni膮 widywac to i tak w g艂臋bi serca z niej nie zrezygnuje, mimo wszystko i ponad wszystko baaaardzo ja kocham i nic na to kiedy poradz臋, cho膰bym uciek艂 na koniec 艣wiata to wspomnie艅 i uczu膰 od tak nie wrzuc臋 w g艂owy i z serca :-(

Udost臋pnij ten post

jest kilka mozliwosci , mogla go kochac a byc z Toba bo byles dla niej wsparciem itd a jak sie trafila okazja wrocila do niego choc to nie znaczy ze jej na Tobie nie zalezalo , mogla tez nigdy nie traktowac Cie powaznie hmmm my Ci tego nie powiemy bo jej nie znamy :) aleeee podam Ci przyklad z mojej sytuacji przezylam cos podobnego ... bylam z facetem ktorego kochalam nad zycie , on mial ciezki charakter hgdy sie nam nie ukladalo odchodzil pozniej wracal i tak wiele razy ja kochalam cierpialam itd w miedzyczasie poznalam faceta z ktorym zaczelam sie przyjaznic znal moja sytuacje wspieral mnie pomagal zaczelismy sie spotykac nie wiem dlaczego tego chcialam chyba poprostu czulam sie samotna po jakims czasie wrocil moj byly dalam mu znowu szanse i tak chyba ze 3 razy az w koncu powiedzialam mu koniec i zakonczylam ten zwiazek definitywnie i wtedy zobaczylam jak kochany jest ten drugi tak zupelnie inny dobry kochany i zakochalam sie na zaboj :) moze jeszcze bedziesz z ta dziewczyna a moze nie wiem jedno nie warto posiwecac sie dla milosci jesli ktos na to nie zasluguje :) nie daj sie wykorzystywac tej dziewczynie , przyjazni miedzy Wami nie bedzie to oczywiste moim zdaniem powinienes zakonczyc to cos , pewnego dnia spotkasz kogos kto Cie pokocha tak jak Ty ja i tego Ci zycze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Wcze艣niej gdy ona jeszcze by艂a z nim opowiedzia艂a mu praktycznie wszystko o swoim zwi膮zku z nim i jak by艂o, nawet o intymnych rzeczach... By艂y w ich zwi膮zku przerwy, wraca艂a do niego, my艣la艂em, 偶e dzi臋ki mnie co艣 si臋 w niej zmieni, ale nic z tego... :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Opowiedzia艂a mi... Sorki za b艂臋dy, pisze z telefonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Echhhh 偶a艂osny jestem... 呕eby uczucie tak zeszmacilo faceta, a raczej to co z niego zosta艂o... Kurrr nie wyrabiam ju偶..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Wszyscy doradzaja bym odpu艣cil, lecz ja sam w prawdzie nie jestem do tego przekonany mimo wszystko co ona zrobi艂a... I to co ja do tej pory zrobi艂em... Oszalec mo偶na :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaba zielona
ekbyt111 trzymaj sie !! nie tylko faceta milosc potrafi zeszmacic ale i kobiete, wiec wszyscy dostajemy w zyciu chyba po rowno po dupie :( jak wyjedziesz i starcisz z nia kontakt to dasz rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
No i widzia艂em si臋 wczoraj z ni膮 przez wzgl膮d na wsp贸lnych znajomych... Co wi臋cej dosz艂o do tego, 偶e jej mama nalegala bym przyszed艂 o godz 21 zje艣膰 ciep艂a zupe o napi膰 si臋 kawy... A ona... Bardzo mocno mnie przytulila i powiedzia艂a bardzo wiele s艂贸w, lejce mi pu艣ci艂y o ju偶 mia艂em to w dupie.. Po prostu si臋 poplakalem.. M. in. 偶e ona naprawd臋 bardzo mocno t臋skni, my艣li wsz臋dzie o mnie, nawet jak jest z nim... 偶e przed ka偶dym zasnieciem my艣li o naszym pierwszym poca艂unku... 呕e za nic nie wymazala by wspomnie艅 ze mn膮.... dobrze my艣la艂em, 偶e mi臋dzy nimi nic si臋 nie zmieni艂o, dalej jest straszny ch艂贸d mi臋dzy nimi, m贸wi, 偶e nawet nie na czego艣 takiego jak trzymanie za r臋ce, przytulenie sie a o czym艣 wi臋cej mo偶e zapomnie膰... 呕e jest bo jest i jest zbyt s艂aba by cokolwiek zmieni膰 na razie... 呕e to ogromne przyzwyczajenie do tamtego nie pozwala jej odej艣膰 i ze chcia艂a mnie dzi艣 po prostu przytulic bez s艂owa... Tak偶e widzicie, 偶e to jest znacznie bardziej skomplikowane i pojebane ni偶 si臋 wydaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Potem p贸藕nym wieczorem wr贸ci艂em do domu i pisa艂em z ni膮 do nocy... A 偶e dzisiaj akurat mam wolne to od samego rana zn贸w z ni膮 pisze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nawaronnnn
Nie, stary, to akurat jest bardzo proste. sam sobie dorabiasz ideologie skomplikowania. Jestes frajer koncertowo przez panienk臋 dmuchany. Cwana z niej gapa - zawsze ma frajera, do ktorego mo偶e wroci膰, jak ja tamten kopnie w 4 litery. Jestes 偶alosny dure艅. Nie przeszkadza ci to,偶e tamten ja posuwa mo偶e akurat w tym momencie, kiedy ty piszesz te swoje rzewne teksty. Kiedy ty cierpisz i rozkminiasz ona ma orgazm z tym z艂ym podlym ch艂opakiem....:D Ja pie....l臋,ale trzeba by膰 frajerem. Jak kiedys sie o偶enisz, to zonka b臋dzie ci niezle rogi przyprawia艂a, bo jeste艣 frajer godny pogardy. Otrz膮艣nij sie go艣ciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on ma nasrane w g艂owie
i nie wie czego chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Ale pierdolisz... 艁atwo idealizowac ogolnikowo... A nie ka偶dy jest taki sam... Ja wiem czego chce tak naprawd臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekbyt111
Ale pierdolisz... 艁atwo idealizowac ogolnikowo... A nie ka偶dy jest taki sam... Ja wiem czego chce tak naprawd臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂o by膰:
ona ma nasrane w g艂owie i nie wie czego chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nawaronnn
Tiaa, masz taki plan,偶e ona do ciebie wroci i pewnie wr贸ci, jak tamtemu znudzi sie obracanie jej na wszystkie mozliwe sposoby. Niech zgadne - ty z nia nie spa艂e艣, prawda? :D :D Uwa偶asz na framugi, jeleniu, mo偶e ci sie poro偶e nie zmie艣ci膰, bo bed膮 inni - i to nie jeden. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jadmkgpjag
Ale ty pierdolisz niezle ci to wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jadmkgpjag
Ale ty pierdolisz niezle ci to wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jadmkgpjag
Sptkajcie sie bo bliski jest koniec swiata :D a no jestem przerazona bo jesli to prawda a no do czytalam cos w apokalipsie jestem przerazona

Udost臋pnij ten post