Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcvbxzsmutna

niepostępowy chłopak

Polecane posty

Po co ją wyzywacie kretyni ? Zazdrościcie jej bo sami nigdy nie bedziecie tak mieli :D Autorko - nie przejmuj się to raz a dwa to to, musisz postawić sprawę jasno, bo chłopak jest cnajmniej niedojrzały jak nie myśli o przyszłości :o

Spierdalajcie podszywy :o tylko potraficie zdenerwować człowieka kretyni ! Nigdy nic nie mieli i teraz się wymądrzają, może byście jej to w twarz powiedzieli nieudacznicy ?

Gość Chłopak bcvbxzsmutna
edwardziku :D Robię co chcę imbecylu

a jak ona ciągle będzie męczyć mnie z tą kasą i nie pojmie tego że ja będę robił co chce bo to dla niej za skomplikowane to znajdę sobie inną która to zrozumie i zaakceptuje a nie będzie mie chciała zmieniać ciągle

Przepraszam bardzo... planują przyszłość, to on powinien myśleć że to ICH pieniądze a nie jego. Jak ją ma utrzymać jak bedzie takim samolubem to mu powodzenia życzę :o

edwardziku nie moja wina że jesteś żałosnym tolerancyjnym misiem bez testosteronu i nie potrafisz odmówić kobiecie :D 🖐️ ja tylko z nią jestem a o przyszłości myśli głównie ona ja szukam lepszej ale z braku laku jestem z nią :D

Nie znasz mnie więc się nie wypowiadaj :) sam nie wszedłeś na Mont Blanc, nie przebiegłeś maratonu, pieniędzy też nie masz czytając twoje wypociny. Ja mam na ten temat takie zdanie - jeśli oni są parą i tylko on teraz zarabia to na narty powinni pojechać albo co innego jak tam chcą... Nie ma auta :o jakiś debil, podstawowych rzeczy nie posiada ale kompa to musi mieć ciągle nowego :o

małżenstwem nie sa wiec majatek nie jest wspolny No właśnie 🖐️

rozumiem twoje dobre chęci edwardzie :) ale dobrymi chęciami jest pikło wybrukowane Ja nie potrzebuj tylko ona chce zarządzać moją kasą :(

pieniędzy też nie masz czytając twoje wypociny. Ja po twoich wypocinach widzę że nie masz głównie inteligencji skoro nie możesz pojąc że każdy może zarządzać swoją kasą jak chce i obojętnie czy twoim zdaniem robi źle czy dobrze

Gość kromka chleba ze smalcem
No coz taki jest, ale czemu ty sobie samochodu nie kupisz, takie niby wszystkie chcemy byc nowoczesne postepowe itp, ale to facet musi miec samochod, dlaczego??? Chcesz auto to sobie kup, nie kazdy ma parcie na blache.

powinieneś to uszanować możesz wyrazić swoje zdanie ale nie możesz kogoś nachalnie przekonywać jak autorka !

No coz taki jest, ale czemu ty sobie samochodu nie kupisz, takie niby wszystkie chcemy byc nowoczesne postepowe itp, ale to facet musi miec samochod, dlaczego??? Chcesz auto to sobie kup, nie kazdy ma parcie na blache. No właśnie dokładnie kobiety NIEKTÓRE niby takie nowoczesne ale i tak patrzą na faceta :o

mam pieniądze :) miśku z wątpliwym testosteronem :D ale chodzi o to że tamten człowiek może robić co chce ! a nie ona mu truje dupę jak smarkula jedna i żębrze by oszczędzał no jego kasa jego sprawa a skoro nie może go przekonać widocznie nie jest taka ważna jak ona myśli

ale nie chodzi o przekonywanie. On sam powinien być na tyle dojrzały żeby to wiedzieć, a nie sobie zabaweczki kupować jak jakiś bachor :o koleś ma 28 lat a nie 8

Gość po co Autorce na dluzsza mete
taki LEKKODUCH i EGOISTA?

nie ma czegos takiego jak "powinien" z jakiej racji "powinien"? Jego zycie jego kasa jego sprawa. Moze on wcale nie chce sie z nia wiazac. Wpadles na to? Jakby jej bylo tak zle to poszukalaby sobie innego. Ale widac sie boi. Koles to widzi i dlatego ja olewa.

może jest debilem nie wiem ale chodzi o to że to JEGO PIENIĄDZE I MOŻE ROBIĆ Z NIMI CO CHCE a ona to albo akceptuje i nie żebrze albo odchodzi krótka piłka a nie chce go zmieniać i ryczy na forum :D

Pijamy i chłopak, jesteście jacyś nieodpowiedzialni totalnie :o weźcie się ogarnijcie. Nie chodzi mi też o to żeby być uległym i kase rozdawać dziewczynie jak popadnie... Tylko chłopak mógłby czasem jej coś zafundować. Nie robi tego czyli albo jest niedorozwinięty albo jej nie kocha