Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcvbxzsmutna

niepostępowy chłopak

Polecane posty

Gość Chłopak bcvbxzsmutna
a autorka nie jest egoistką ? sama myśli o sobie i chce jego pieniądze przeznaczać na siebie też więc kto jest egoistą ? on przynajmniej jest uczciwy i nie kryje się jaki jest ale nie będzie się zmieniał dla jakiejś kobiety

Gość po co Autorce na dluzsza mete
chlopak NIE MYSLI o dziewczynie, o nich jako ZWIAZKU, tylko wszytsko pod siebie i swoje zachcianki

Pijamy i chłopak, jesteście jacyś nieodpowiedzialni totalnie weźcie się ogarnijcie. Nie chodzi mi też o to żeby być uległym i kase rozdawać dziewczynie jak popadnie... Tylko chłopak mógłby czasem jej coś zafundować. Nie robi tego czyli albo jest niedorozwinięty albo jej nie kocha Ale ja nie mówię że nie powinien jej nic "fundować" ani że to jest dobre ale no on może robić jak chce a ona narzuca za mocno swoją wolę skoro widzi że go nie zmieni niech nie zmienia go na siłę

Dokładnie A ona nie jest egoistką, bo sama nie chce jechać tyko z nim, chce razem ze swoim ukochany spędzić miło czas. To jest egoizm ?

tylko wszytsko pod siebie i swoje zachcianki A ona z jego kasy by chciała różne rzeczy więc myśli o nim ? A co ona robi dla nie go kupiła mu coś ?

sprzedzic milo czas za jego kase a moze niech sama cos zafunduje? koles ma na nia mocno wywalone tylko autorka tego nie zauwaza i slepo trwa przy nim bo jest zbyt slaba psychicznie zeby to przerwac. Po prostu taka ofiara... Pewnie wcale nie zarabia tak duzo jak tu wciska bo zadna nomrlanie kobieta by sie z takim typem nie meczyla. Ale ona uczepila sie jednego i chce na sile przekonac go do wydawania na nia pieniedzy. Mi by bylo wstyd...

Gość niech sobie znajdzie
sponsora a nie faceta :D kupi jej brykę i fajny zegarek za dupczenie swoim 50 letnim pomarszczonym fiutem 🖐️

Gość po co Autorce na dluzsza mete
on wgl nie przewduje jej w jego PLANACH, ona planuje dla NiCH

sprzedzic milo czas za jego kase a moze niech sama cos zafunduje? koles ma na nia mocno wywalone tylko autorka tego nie zauwaza i slepo trwa przy nim bo jest zbyt slaba psychicznie zeby to przerwac. Po prostu taka ofiara... Pewnie wcale nie zarabia tak duzo jak tu wciska bo zadna nomrlanie kobieta by sie z takim typem nie meczyla. Ale ona uczepila sie jednego i chce na sile przekonac go do wydawania na nia pieniedzy. Mi by bylo wstyd... Uważam tak samo

takie jest moje zdanie :) niech robią co chcą olać ich :D ja tam życzę wszystkim powodzenia :) 🖐️

Gość I cant say
I cant say - jesteś miloscia mojego zycia

Wstyd jest z tego że on jest nieodpowiedzialny nawet auta nie kupi bo woli sobie zabaweczkę kupić :D Z choinki się chyba urwał

Gość ejto on
kurwa ten wampir edward z zmierzchu :D na forum !

Gość ejto on
ale ten wilkołak cię trochę pojechał w walce o ta cipkę jak ona tam miała bella ? czy jak

Gość bcvbxzsmutna
krwawy edward w pełni się z Tobą zgadzam i widać że reprezentujesz zdecydowanie wyższy poziom niż osoby tutaj się wypowiadające dziękuję Ci za pomoc

Gość bcvbxzsmutna
No coz taki jest, ale czemu ty sobie samochodu nie kupisz, takie niby wszystkie chcemy byc nowoczesne postepowe itp, ale to facet musi miec samochod, dlaczego??? a to facet co ma mieć? nic? chyba od zawsze wiadomo że powinien zapewnić byt rodzinie

Gość bcvbxzsmutna
poza tym ja nie napisałam że chcę żeby on mi coś kupował!!! ja sobie sama wszytsko kupuje i nie potrzebuje sponsora poza tym on mi nigdy nic nie kupował i nie widziałam w tym problemu mnie chodzi o patrzenie w przyszłość skoro on nie widzi sensu w kupowaniu samochodu, odkładania pieniędzy i inwestowania w przyszłą ewentualną rodzinę to coś jest nie tak, widocznie nie jestem na tyle "mądra" żeby od niego odejśc i znależć sobie chłopaka jak krwawy edward przykro mi, niestety w moim życiu większość meżczyzn jest podobnego pokroju co mój obecny chłopak i niestety nie miałam szczęscia trafić na innego nie są dla mnie ważne pieniądze aż tak jak tutaj opisujecie, ja chciałabym żeby mój chłopak starał się zamiast kupowania swojej chrześnicy prezentu za 100zł kupić czasem coś mnie, może brzmi to dziwnie dla niektórych ale jeśli zagłębicie się w mój problem to naprawdę uważam że z mojej strony się wywiązuję jako kobieta ale on niestety nie idzie z postępem tylko prezenty kupuje sobie

Gość bcvbxzsmutna
podkreślę jeszcze raz ja nie CHCĘ ŻEBY ON MI FUNDOWAŁ JA PŁACĘ ZAWSZE ZA SIEBIE, nie widzę w tym problemu oczywiście miło by mi było gdyby mój mężczyzna czasem mi coś kupił na jakąś okazję typu mikołajki, ja w tym roku kupiłam mu szalik.on kupił mi jakis czas temu sweter i chyba zaliczył na okazje mikołajek, ja chcę napisać ze moim zdaniem odbiega on wszystkich innych facetów w jego chociażby otoczeniu którzy po pierwsze mają jakikolwiek samochód po drugie myślą o przysżłośći widocznie on myśli o swojej przysżłości nie o naszej i to że ja uzbierałam już sporko na koncie to dla niego na plus bo on nie musi.... po prostu prawda jest taka jak napisaliście on ma mnie GDZIEŚ przynajmniej sobie na tym forum to uświadomiłam gdyby było inaczej starałby się

Gość bcvbxzsmutna
POZA TYM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZMIANĘ I RADY A NIE TAK JAK NA POCZĄTKU NIEKTÓRZY BYLI NIEMILI:)

Dziękuję za miłe słowa autorko :) Posłuchaj porozmawiaj z nim poważnie i postaw kawę na ławę, bo on się za mało stara ba wgl się nie stara :o Postaw sprawę jasno, albo planujecie razem przyszłość, mieszkanie i te sprawy... albo do widzenia

Gość bcvbxzsmutna
porozmawiam z nim:) to nie może tak dalej być

Gość bcvbxzsmutna
powiadomie! :) Bardzo Ci dziękuję :)