Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcvbxzsmutna

niepostępowy chłopak

Polecane posty

Gość bcvbxzsmutna
witajcie otóż przeprowadziłam wczoraj rozmowę z chłopakiem jestem mocno wkurzona od kobiet wymaga się żeby gotowały sprzątały zajmowały się domem zarabiały i jeszcze miały swoje samochody mieszkania itd a jak coś wymagają od mężczyzn to od razu jest na nie atak.niektórzy mężczyżni są niezaradni, wymagający i beznadziejni chciałam wytłumaczyć mojemu chłopakowi że samochód w jego wieku to podstawa niestety on tego nie rozumie postanowiłam że kupię sobie sama samochód a jego nie będę wozić chyba że on przejmie obowiązki Pani domu i będzie sprzątał gotował i robił to wszystko co robię teraz ja itd nie moze dojść do takiej sytuacji że ja będę wszystko robić łącznie z dowozem chłopaka na mój koszt>! przepraszam bardzo ale nie może tak być że na kobiecie wszystko spada a jeśli się ktoś ze mną nie zgadza to niech mi odpowie JAKIE OBOWIĄZKI POWINIEN MIEĆ FACET? I CO POWINNO SIĘ OD NIEGO WYMAGAĆ? bo ja się zagubiłam

Witaj :) Bardzo mądrze czynisz, podoba mi się :p Nie pozwól sobie na coś takiego, mi by na jego miejscu było po prostu wstyd, że kupuje sobie jakieś "zabaweczki" w wieku 28 lat a nie mam głupiego auta. Z oszczędnościami to samo. Myślę, że powoli w bólach to zrozumie

Gość bcvbxzsmutna
dokładnie, przecież nawet jak troszkę co miesiąc się odłoży to po kilku się uzbiera ale jak nic się nie odkłada to przesada... ;/ dzięki za pomoc;)

Gość bcvbxzsmutna
powiedział że planował kupić sobie laptop itd bo lubi gadżety nie oszczędzał bo chciał poczuć ze więcej zarabia i się nie kontrolował;/ samochodu nie kupi bo mówi że mu nie potrzebny

Gość bcvbxzsmutna
najgorzej mnie w tym denerwuje to że on chyba na mnie liczy, widzi że ja się staram i się rozleniwia.. chcę się ze mną związać i pobrać jak mówi ale ja nie wyobrażam sobie z kimś takim żyć... jak on sobie to wyobraża... czy nawet gości zapraszać na wesele.. autobusem????? w domu ostatnio kupili moi rodzice sobie telewizor i wtedy tak sobie pomyślałam że przecież gdybym kupowała z moich partnerem tv to jakby on w taki mróz i śnieg go zawiózł do domu... to jest chore....

Gość bcvbxzsmutna
masz jakieś rady?:) co zrobić jak ja będę mieć już samochód a on będzie chciał żebym to ja go woziła itd? :( będą kłotnie...

Ja jestem tlyko biednym (na razie) chłopkiem :D Powiedz mu to co tu piszesz :) o weselu o tv, a jakbyś np nagle zachorowała i musiałby Cię zawieść do szpitala, bo kartka nie przyjedzie do byle czego :o ? Oczywiście Ci tego nie życzę, ale podejdź go w ten sposób :) Co Ty na to ?

Gość bcvbxzsmutna
powiem mu.. heh to wstyd żeby dziewczyna tłumaczyła chłopakowi takie rzeczy:p powinien się wstydzić

Gość bcvbxzsmutna
hehe pracuje w finansach, ale z tego co mówi to nie jest raczej stresująca bardzo:)

Przyciśnij go i będzie ok :p Musi wiedzieć, że pora najwyższa żeby przestać być chłopcem a stać się mężczyzną prawdziwym, w końcu ma 28 lat już :)

Gość bcvbxzsmutna
dokładnie, trzeba zacząć myśleć poważnie bo nie uśmiecha mi się życie u bogu kogoś takiego//

Gość bcvbxzsmutna
hej przepraszam ze dopiero odp ale nie było mnie w domu kilka dni, byłam bardzo zajęta i nie miałam jak zajrzec:) z chłopakiem lepiej coś zaczyna rozumieć;) mam nadzieję ze się zmieni i nie będę musiała to ja go namawiać na rzeczy które stają sie oczywiste

Gość bcvbxzsmutna
dziękuję bardzo za pomoc;) pozdrawiam