Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała prawda i tylko prawda!

mąż? przyjaciel? kochanek?

Polecane posty

Gość jfnjkdsf
no kiedys zeby pogadac szlo sie 5km do wsi obok do znajomych, a teraz bierze sie komorke i dzwoni... i co? nie lubie porownan do tego co bylo kiedys.. czasy sie zmieniaja

Gość singielka200 000
ja nie oszukuje , ale szukam 3 w 1 :) , ale inaczej to opisze 1. mąz to główny żywiciel rodziny 2. przyjaciel , bo musi wspierać kobietę w trudnych chwilach 3.seks , jest bardzo ważny i każdy ma potrzeby

Kiedyś zatem miałaś bliższe relacje ze znajomymi. Rozmowa w 4 czy jest cenniejsza i zupełnie inna niż przez telefon. Pomijam fakt, że kontakt bezpośredni jest potrzebny. Integracja pełniejsza, a komunikacja werbalna jak i niewerbalna pięknie siebie uzupełniają... pozostawiają więcej doznań, lepiej można zrozumieć nadawce komunikatu. No i po drodze dotleniłaś się i spaliłaś kilka kalorii. :P

Gość jfnjkdsf
dobra to moze zly przyklad podalam - kiedys szedles, a teraz wsiadasz w auto.. albo masz znajomych 200km od siebie. kiedys widziales ich raz na pol roku i to byla wielka wyprawa. teraz mozesz pogadac codziennie przez tele.

singielka200 000 a powinno być tak: 1. mąż, bo osobie którą kocham chce to oznajmić przed Bogiem i rodziną 2. przyjaciel, byśmy mogli sobie mówić o wszystkim 3. kochanek, bo tylko my jako małżeństwo mamy do siebie prawo, nikt inny Twoje "postulaty" są czysto egoistyczne.

Gość proprowos
cała prawda czy ty do wszystkiego musisz dorabiać swoją teorię? Masz oczekiwania wobec kobiety a co TY z siebie możesz jej dać?? Swoje poczucie wyższości??? :-) EGONIE

proprowos gadaj zdrów 🖐️

Gość jfnjkdsf
a swoją drogą Autorze... wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora. domyślam się, że musiałeś kiedyś się zawieść na jakiejś kobiecie i pewnie dlatego jesteś uprzedzony. ale uwierz, że tak samo, jak faceci są różni (sam przyznasz), tak samo kobiety.. ja np. nie wykorzystuję swojego faceta. ok, może w chwili obecnej troszeczkę :P bo nie pracuję od 2 mcy, ale do tej pory cały czas pracowałam, a teraz kiedy nie mogę znaleźć pracy to chociaż trochę sobie dorabiam. ale za to jak mój facet jest w pracy to staram się w domu cały czas coś robić, bo głupio mi, ze on pracuje a ja siedzę w domu. więc chodzę i sprzątam na tip top itd. nawet jak pracowałam to leciałam w biegu zrobić zakupy i żeby miał codziennie dobry obiad jak wróci. jak mamy wolny dzień to wymyślam śniadania i kolacje jakieś inne, żeby zjadł coś dobrego. martwię się o niego kiedy jest chory, staram się mu pomagać, nie wykorzystuję go. nie mam przed nim żadnych tajemnic, rozmawiamy o wszystkim. w seksie staram się zeby nam obojgu było dobrze. więc są kobiety które nie wykorzystują facetów...

jfnjkdsf Może i są... ja takich nie znam.

Gość jfnjkdsf
i to jest Twój problem :) bo po 1. źle szukasz, zwracasz uwagę na nieodpowiednie kobiety a po 2. masz złe podejście. każdą normalną kobietę odstraszy takie gadanie

Gość chhggghh
Niestety kobiety muszą być zimne i wyrachowane skoro samca nigdy nie mozna być pewnym. Gratulacje dla pań którym udało się znaleźć 3w1. Dla takich warto być dobrą żona. Niestety większość facetów to zepsute, leniwce rozpuszczone przez mamusie lub w ogóle nie wychowane. :D

taaa... za to kobiety to takie wspaniałe, że aż łza się w oku kręci... Najlepszy tekst: "widocznie trafiłeś na zła kobietę". Tylko dlaczego każda to powtarza? Bo każda ma siebie za lepsza od innych.

Gość jfnjkdsf
nie mówię, że są wspaniałe. są i takie i takie. bo widocznie źle wybierasz. i sorki, ale jeśli do każdej kobiety podchodzisz jak do pasożyta to każda normalna widząc Twoją postawę nie będzie chciała kontynuowac znajomosci :)

Gość bsjsbdib
Ja nie wiem jakie są inne kobiety bo nie jestem lesba :p jednak jestem młoda i jak na razie nie chce mi się samców traktować jako "tych jedynych". Oj Ah! Jakie to romantyczne...zarazem jest to jedna wielka sciema.

jfnjkdsf Czy Ty jesteś normalna czy tylko naiwna? Chyba jedno i drugie skoro wierzysz, że poznając kogoś od samego początku wylewam z siebie to co we mnie tkwi. Powiedziałaś swoje i wystarczy. Teraz idź zrobić swojemu niedoszłemu mężusiowi wyjątkową kolacyjkę.

bsjsbdib Zmiana nicka nic nie pomoże mendo. gadaj zdrów 🖐️

Gość bsjsbdib
Jaką zmiana nika? Mendo? :)

Gość bsjsbdib
Niestety to ty wychodzisz na jakiegoś zranionego samca. Przykro mi. Pewnie oczekiwałes gwiazdki z nieba od jakiejś laski, ona była mądra, kopnela cię w dupe a teraz zalisz się na damskim forum. Szkoda tylko ze nawet słowa "pasożyt" nie umiesz użyć poprawnie. Przykro mi ze mama nie kupiła ci w dzieciństwie słownika :( :( :(

bsjsbdib gadaj zdrów 🖐️

Gość bsjsbdib
Czyli trafiłam :)

nie to ja trafiłem proprowos czy też bsjsbdib gadaj zdrów 🖐️

Gość nadina..
Cała prawda i tylko prawda! "i bedzie na nia tyrał całe życie" (Autor-Debil) a my same nie "tyramy" ? a on pan i władca nie odda wypłaty tylko wspomaga siostre żeby mogła sobie papieroski kupić ?

nadina.. To twój problem, więc radź sobie sama.

Gość proprowos
cała prawda no to co ty masz ciekawego do zaoferowania kobiecie?

Gość nadina..
to nie pierdool ze on tyra,jest rodzajem popychadła,którym mozna manipulowac męża (czytaj parobka) - który spłodzi jej dzieci i będzie na nią tyrał całe życie, rodzaj popychadła, którym można manipulować, który w ramach tak zwanej "miłości" poświęca się dla dobra swojego pasożyta,"czyli kto jest tym pasozytem qrwa ja jego żona?

Gość bsjsbdib
Aha...paranoje tez masz że niki zmieniam? Uuuu...niedobrze :)

Gość nadina..
...bo ja zarabiam wiecej od niego

Cała prawda i tylko prawda! Autorze, kazda kobiete zanudzilbys swoimi wywodami, nikt nie lubi pseudo filiozofow ktorzy w nieskonczonosc moralizuja, po prostu jestes nudny.

nadina.. Chciałem Tobie uświadomić, że nie jesteś na kozetce u psychiatry.

ehh jak zaczęłam się tu wypowiadać, miałam nadzieję na jakąś polemikę na poziomie. Teraz jak tu zaglądnęłam zobaczyłam, że dyskusja jak zwykle zeszła na psy i są wyzwiska oraz wzajemne obrażanie się.