Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

kolia do sukienki

Polecane posty

zakupilam sobie na allegro sukienke...jest czarna...ma gleboki dekold i jest na cienkich ramiaczach...odcinana pod biustem ...pod biustem ma pas ktory optycznie zweza talie...no ladniutka ...i amm dylemat..co zalozyc na szyjke...bo..........bo to cos wyjatkoego musi byc... http://allegro.pl/naszyjnik-obrozka-dusik-goth-gothic-n35-i2831415494.html moze cos takiego? czy jak przystalo na 40 latke cos subtelnego...mam srebrne szpilki -sandalki

Wzór ładny, ale widać, że wykonano go z kiepskiej jakości materiałów. Mi kojarzy się ze zbuntowanymi małolatami w typie GOTHIC LOLITA

no wlasnie mam z tym problem bo na codzien nosze dosc gruby lancuszek zloty...nie sciagam go ani na noc ani do kapieli...ale w sylwestra chcialabym wygladac inaczej niz zazwyczaj

Gość moim zdaniem toooo
jak dla mnie do tej sukienki ta kolia za ciężka, ja bym raczej widziała jakiś łańcuszek srebrny z fajnym wisiorkiem

Gość gfhfghfg
Izabella - ta czarna kolia z pierwszego linku zayebista!

Czarna Izabella- to jest dopiero tragedia co pokazujesz! W zyciu bym czegos takiego nie zalozyla i to jeszcze za 150zl.

dziekuje za odzew:) podoba mi sie ten kolnierzyk....tamte dwa sa jak la mnie za ciezkie....ale ....jak to powiedziec...ja sylwka bede spedzac z moim facetem ...no i ..jak juz ostatnio pisalam bedziemy we dwoje dobre jedzono..a potem seks....chce byc nieco drapiezna :) a ta obrozka to taka nieco perwersyjna jest....hihi...moze cos jeszcze zaproponujecie jak juz wiecie o co mi chodzi?

naszyjnik ladny...mnie sie tez podoba robienie bizuterii sutarzem....ale mysle ze powinnam miec cos srebrnego w tym naszyjniku bo buty sa srebrne i maja srebrne kamienie....chyba jednak kupie te kolie bo ona te lancuszki ma srebrne..

Gość moim zdaniem toooo
a ja się zgadzam z Izabellą w takim razie :) też bym postawiła raczej na długie kolczyki i odsłoniętą szyję

Gość naklopen
a jak się nazywa takie coś zakładane psu na szyję , obroża ?

W galeriach i tak te same kolczyki są 3x droższe, niż na Allegro. Tu masz trochę krótsze i tańsze, też eleganckie. http://allegro.pl/hand-made-sutasz-kolczyki-czarne-i2848630884.html Ja uważam że kobieta powinna mieć przynajmniej kilka par exluzywnych, wyjątkowych kolczyków. Tylko kupując sutasz upewnij się, że był impregnowany

Gość EleGannt
Izabella , same kolczyki to sobie wsadź w zadek, założysz kolczyki i co dalej ? jeżeli chcesz to podpowiedz na temat kompletów ze srebra 925

sorry ale kolie nosza kobiety po 50 - ce ktore maja problem z obwisla szyja nie wiem ile masz lat ale subtelnosc i Twoja uroda powinny byc najwieksza ozdoba jesli sukienka jest ladna i elegancka nie musisz zakladac dodatkow zreszta one bardzo postarzaja skoro zakladasz srebrne buty to to juz jest duzo naprawde :) no chyba ze lubisz blyszczesc jak choinka

@Miauczydełko, czasem ktoś sprzedaje też sutasz na Tablicy i na Gumtree :) zwróć uwagę czy wykonanie jest staranne. @EleGannt - a nic. Czasem kolczyki + naszyjnik + pierścionek to przesada i nadmiar ozdób. A ten komplet, który pokazałeś, jest do bólu zwyczajny. Ja mam czasem ochotę poczuć się wyjątkowo, myślę, że Miauczydełko też!!!

Gość hrumcajs
to jest kobieta po 50 w dodatku ta sukienke będzie zakładąć chyba na sylwestra,który pewnie spędzi na kafe

mam 41 lat...i nie bede go spedzac na kafe tylko z narzeczonym....musze co pomyslec zeby jemu sie podobalo i zeby to podobanie mialo wymierny efekt -chyba wiecie co mam na mysli...................................

ale jesli masz 41 lat to powinnas sie odmladzac a nie postarzac , sama sukienka wystarczy jako ozdoba do tego delikatny makijaz eleganckie paznokcie i bedziesz wygladala jak babka z klasa