Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandruska21

była mojego chłopaka

Polecane posty

Witam.Chciałam się wyżalić i poprosić o rady, chodzi o byłą mojego faceta (P). Chce do niego zawsze wracać, gdy pokłóci się ze swoim facetem, przez co komplikuje nasz związek. Dzieje się tak od jakiegoś czasu. Wcześniej była z P przez pół roku, ale często się kłócili i zostawiła go dla innego. Teraz znów pisze do mojego chłopaka, rozmawia z nim, co doprowadza mnie do szału! Najgorsze jest to, że mojemu P wcale to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie! Nie ruszają go moje błagania i prośby żeby zerwał z nią kontakt raz na zawsze. Tłumaczy mi, że przecież nie robi nic złego, tylko rozmawia. Może ma rację, gdyby nie to, że kiedyś mnie z nią zdradził, ale za bardzo go kocham i wybaczyłam mu to. Przez jakiś czas był spokój, lecz to znów wróciło. Ja wiem,że ona chce zrobić to co wcześniej, zaczynając od niewinnych rozmów. Myśli, że tym razem się uda. Nie potrafię przetłumaczyć mojemu chłopakowi, że to co robi jest beznadziejne, że nie toleruje tego i doprowadza mnie do szaleństwa. Mówi, ze mnie kocha, a ona jest dla niego tylko koleżanką. Zacznijmy od tego, że ukrywał przede mną to,że ze sobą rozmawiają "bo nie chciał mnie denerwować". Nie wiem co mam robić, jak mu przetłumaczyć i jak się jej pozbyć raz na zawsze. Nie chce go stracic, ale on jest wobec niej uległy, nie mam już sił

Gość hold on to what you believe
Nie stracisz go, bo tak naprawdę nigdy go nie miałaś.

Gość yoł yoł yo yoł ;)
Dokładnie, dziewczyny wyżej mają rację. Nigdy go nie miałaś, bo on zawsze będzie miał sentyment do Niej.. To ona była dla niego najważniejsza, dlatego nie zerwie z Nią kontaktu. Tak, rozstali się formalnie.. ale on psychicznie myślami jest jeszcze przy niej, dlaczego ? Bo lubi z Nią rozmawiać, bo już Cię zdradził.. Gdyby tego żałował i gdyby liczył się z Twoim zdaniem.. to uwierz mi byłoby mu przykro, sam doskonale by wiedział że nie może z Nią rozmawiać dla waszego dobra. Widzę, że musisz go bardzo kochać... niestety dla Twojego dobra, radziłabym Ci postawić mu sprawę jasno : Nie przestajesz z Nią pisać ? Dobrze... ale mnie już przy Tobie nie będzie. Na takich facetów nie ma rady.... Ale niestety uczucia to wyższy stan, nie możesz kogoś zmusić do tego żeby przestał kochać jak i do tego żeby zaczął kochać. Bardzo mi przykro, że Cię spotkało coś takiego... A jeżeli mogę zapytać, zdradził Cię fizycznie z nią?Tzn. przespali się razem? Bo to że zdradza Cię emocjonalnie, to chyba oczywiste..

Gość yoł yoł yo yoł ;)
aha, chciałam jeszcze dodać, że On traktuje Ciebie jako alternatywę. Ona jest dla Niego tą pierwszą, to na Nią czeka.. i podejrzewam, że gdyby zaproponowała mu seks znowu to by nie odmówił... tak samo nie odmówiłby powrotu do Niej... Niestety jest z Tobą tylko dlatego, że to Ona chyba sama do końca nie wie czego chce..

nie, nie przespali się ze sobą... Teraz mówi, że przesadzam, bo "przecież nigdy już z nią nie będę, zrozum"

Gdy byliśmy razem, spotkali się. Ale jeszcze przed tym rozmawiali ze sobą, ja nic o tym nie widziałam. Podobno zrobiła mu loda(dla mnie to już zdrada), ale nie wiem czy było coś oprócz tego, myślę, że tak. On sam twierdzi, że do niczego większego nie doszło. Zresztą zaraz po tym spotkaniu powiedział mi o tym, bo nie mógł wytrzymać okłamując mnie.

Twój facet śmieje się Tobie w twarz a Ty jesteś głucha i ślepa.Skoro to Ci odpowiada to Twój wybór..

Gość yoł yoł yo yoł ;)
hahaha, jakby mi facet powiedział że właśnie spotkał się z byłą i zrobiła mu loda, to poważnie pomyślałabym że sobie ze mnie kpi chyba ;D hahah, to nawet nie jest zdrada..to są jakieś żarty. ja pierdole.. jak można być tak ślepym ? O.o

Teraz jednak jesteście a Twój facet dalej ma z nią kontakt,mając gdzieś Twoje uczucia.Wybrał ją a nie Ciebie.

Gość jfnjkdsf
masz 21 lat jak w nicku? mlodziutka jestes, posluchaj bardziej doswiadczonych. on Cie "trzyma na czarna godzine". kombinuje z tamta, jak do siebie wroca to Cie zostawi, a jak nie wroca to ma Cie jako kolo ratunkowe.