Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 23 i już chce

dziewczyny po dwudziestce Kiedy chcecie mieć dziecko?

Polecane posty

Gość dziewczyna kochanego żołnierza
moja młodsza siostra urodziła syna w wieku 20 lat, facet za granicą, miał przyjechać na poród, ale suma sumarum ja z nią byłam na porodówce, przecież sposób jak ona na początku się zachowywała, wołał o pomstę do nieba, siedziała przy synu, nie brała go na ręce, cały czas płakała, bo facet ją olał, jak była w ciąży. Teraz się trochę ogarnęła, ale niestety nie można powiedzieć, że jest dobrą matką

dziewczyna kochanego żołnierza , no niestety takie młode suki chętnie dają dupy ale żeby poźniej się dzieckiem zająć to nie ma mowy.

Maravilla mysle ze klinika nielodnosci bedzie dobrym rozwiazaniem... Porobia wam dodtakowe badania jak test na wrogosc sluzu, przeciwciala itd... Zycze powodzenia.

Mały teraz ma 5 lat, i zamiast do matki, biegnie do ciotki, czyli do mnie. Ona potrafi go wyzywać, mówić, że go nie chce... Masakra. Ostatnio w pysk dostała ode mnie za wyzywanie go, w końcu to mój siostrzeniec.

Gość Ja mam 21 lat
Współczuję, ja nie mówię że na początku było sielankowo ale to chyba nie kwestia wieku bo to co opisujesz wygląda na depresję poporodową która może mieć każda. I tak w ogóle to nie wiem jak to ma się mieć do mnie, sugerujesz że mnie mój facet też zostawi?

Gość Ja mam 21 lat
Albo że ja też będę złą matka?

Depresja porodowa 5 lat po porodzie...? Hmm.... Ona jest jakaś rozchwiana emocjonalnie, raz dziecko przytula, mówi, że jest jej największym skarbem, a za chwilę potrafi wykrzyczeć, że żałuje, że go urodziła. 5-latkowi.... Łzy się cisną mi do oczu, gdy o tym piszę...

dziewczyna kochanego żołnierza może twoja siostra ma syndrom niedopchania? Dupczył ją ktoś przez te ostatnie 5 lat?

Michał, jakby nie patrzeć, to moja siostra. Tak, ma faceta, ten facet to dno

Gość Ja mam 21 lat
Właśnie że to 5ciolatek to może jeszcze za bardzo nie rozumie sensu tego co ona mówi. A Ty jako siostra powinnas jej nastrzelać konkretniej i przetłumaczyć zanim dziecko to będzie brało głęboko do siebie. I w dalszym ciągu nie rozumiem jak to ma się mieć do mnie.

nie piję do Ciebie

Mi się wydaje pisząc już poważnie, że to przez tamtego faceta. Dziecko cały czas jej o nim przypomina i się go zwyczajnie brzydzi, że to jego.

powiedziałam jej, że jakby co chętnie się maluchem zajmę

powiem tylko tyle, że mały płacze na jej widok, nie pozwala się nawet nieraz dotykać, masakra, dziecko jest nieszczęśliwe

Gość Ja mam 21 lat
Ja mam brata ale by po ścianach latał za taka sytuację. Możesz to pomagaj a co na to Wasi rodzice?

Obie mieszkamy z rodzicami ( ja się w przyszłym roku wyprowadzam). Rodzice strasznie na nią krzyczą, że będzie się smażyć w piekle, raz ją zaprowadzili do psychologa, ale juz nie chce chodzić. I dzieckiem zajmuje się moja mama

Gość mlooooda22
ja za kilka dni koncze 22 lata i juz jestem w 3 miesiącu ciązy :) dodam tylko ze jestem juz zamęzna, niezależna finansowo wraz z mężem a dziecko było planowane.

powodzenia życzę

Gość mlooooda22
dziewczyna kochanego żołnierza dziękuje bez względu na to czy było to napisane w pozytywnym sensie czy tez z nutka ironii, pozdrawiam

i tak nie zmienię zdania

Gość werereee
ja mam 26 lat i kochanego 13 mies. synka i kachajacego meza. jestem szczesliwa matka i zona