Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwonemajteczkiwczarnekropec

Ja i kumpela -dziwne stosunki

Polecane posty

Poznałam niedawno pewną dziewczynę. Ma na imię Dorota i jest ode mnie dwa lata starsza, razem studiujemy. Znamy się dopiero dwa miesiące, ale już zdążyłyśmy się zakumplować na tyle, że często spotykamy się także poza uczelnią. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona wyraźnie chce czegoś więcej niż tylko koleżeństwa. Przynajmniej tak można wywnioskować z jej zachowania ostatnio. Ciągle się do mnie przytula, głaszcze po włosach, dotyka niby przypadkiem piersi, ud, brzucha, szyi, przybliża się, gdy rozmawiamy, prawi komplementy typu, że jestem piękna, słodka, mam boskie ciało, włosy, ciągle zaprasza na weekend itp. I przyznam, że stawia mnie to w wyjątkowej niezręcznej sytuacji. Mam bowiem chłopaka, którego kocham. Zarazem jednak odkąd jest między mną a tą dziewczyną tak podniecająca atmosfera, a ona wyraźnie mnie prowokuje, coraz częściej wyobrażam sobie zbliżenie między nami. Ona jest wyjątkowa atrakcyjna, w dodatku nie ma teraz nikogo, więc zastanawiam się, czy nie ulec tym jej zalotom...

Hmmm?

Obawiam się jego reakcji. Zawsze byłam hetero, a przynajmniej tak oboje myśleliśmy. Teraz z kolei pojawiła się ta dziewczyna i sama już nie wiem...

Gość Levii :)
😘 jeżeli masz chłopaka Majteczki po co Ci kobieta :) pomyśl o pocałunkach z Nim powodują dreszcze :) nie wiem nad czym rozmyślasz ( lub o czym)

jak to dla kogo - dla "pytającego" :) zaczepiam Cię czasami :)

zapomniałam ...😘 :):):)

Ta zaraz z facetem pogadaj. :O Chooja zrozumie :O i tylko niepotrzebnie się wkurrwi. Podobno kobiety zdradzają częściej, tylko nie jest to aż tak rozdmuchane, bo i po co. Za zdradę i tak pójdzie do piekła ;) Leci ewidentnie na koleżankę i nie ma bata by się nie wylizały. :D :D :D A jak się jej spodoba? :D :D Chciałbym zobaczyć minę tego faceta, który właśnie dowiedział się że jest rzucony, bo ona ma nową DZIEWCZYNĘ :D :D ::D

czym...może masz fajny nick :) a poza tym czytuję Cię na rozmaitych postach :)