Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorcia2871

do lesbijek

Polecane posty

Już daj spokój. Straszysz tylko ludzi tymi wiedźmami ;) Ile jeszcze założysz tematów? Czy jak napiszę że są tu i lezbijki, ale akurat nie mają ochoty na wylizanie kogoś twojego pokroju, uspokoisz się nieco?

Gość karen18
nie musisz byc dla niej taki nie mily.skoro ci sie to niepodoba ze szuka to nie wypowiadaj sie na temat.zreszto faceci precz z tego tematu!

A jaki mam być? Nie lubię lezbijek, zresztą wszelkich przejawów homoseksualizmu I nie chodzi o to że jestem jakimś homofobem, tylko o to że nie jesteś w swoim klubie, tylko na forum publicznym, gdzie jedynymi wyznacznikami są, kultura osobista, regulamin forum, kaprysy modełe :) A nie ktoś taki jak ty, który będzie mi tu pisał, gdzie mam pisać. :O

Gość mlody studenciak
Dokładnie. Poza tym większość lesbijek to udawane tematy. Potem mają dzieci i tylko okazjonalnie dymają się same ze sobą. Jedna wielka paranoja. Powinno się tym zająć ministerstwo zdrowia i opieki społecznej.

Gość Madziabi
Jestem bi:) Może być???

Gość Madziabi
Za młody jesteś:)

Gość Madziabi
Do Monia:) Lubisz kobiety?

Gość karen18
do nowy w miescie.. Nikt ci nie kaze tutaj wchodzic.autorka dajac ten temat chciala podyskutowac z dziewczynami a nie mezczyznami.jak cos ci niepasuje to na huj wchodzisz tutaj juz raz mowilam ze jestes tu nie mile widziany wiec wypierdalaj z tego tematu skoro nie jesteś kobieta.nara!

Gość pszestrasz
Nowy w mieście is gay :)

Czasami mnie ponosi i trudno mi nad tym zapanować. :( Co nie znaczy że skoro to kobiece forum, to wszystkie zaraz to lezby Kobiety potrafią wytworzyć swoistą atmosferę, w której każdy będzie się czuł jak u siebie Nawet taka szowinistyczna świnia jak ja. :D 🖐️ Zupełnie niepotrzebnie dałem się w waflowanie w tym temacie i tak nie da rady "włożyć" :P :P 🖐️

Gość karen18
no i to mi sie podoba:p mysle nad wlasnym topikiem czy nie zalozyc...hmm

A mogę być i gejem, co mi tam. Co prawda nitz nie rzuca mnie w ramiona innego faceta, mało tego nie wiem jak dobrze obciągnąć i jak to jest jak rżną cię w duupę? Kochanek ze mnie mierny a co dopiero gej. Nie nadaję się na geja za bardzo fascynują mnie kobiety, ich złożona natura, do tego ładnie pachną a jak się odpierrdolą, to na sam widok potrafi stanąć. :D :D

Gość karen18
heh dobre:p

Gość karen18
czego tak sadzisz?

A naprawdę musi być kobieta? Już od tak dawna piszę na damskim forum, że chyba na tyle zniewieściałem by starać się o względy wiedźm Mam długie włosy i jak odpowiednio popracuję nad klatą, może nie dorobię się delikatnych kształtnych piersi, ale będzie widać czym oddycham. Nie mam pomysłu na penisa, bo skoro od urodzenia tam był, to niech tam zostanie i pewnie tym przegrałem, bo jak się wzburzy staje się większy i lipa :( Ok lezbijki sobie odpuszczam. :P

Gość zapomniales dodac
ze mimo iz masz penisa to czujesz sie czasem jak pizda jak gruba po tobie jedzie