Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznałem ją

poznałem ją na sympatii

Polecane posty

Gość Bnjjhbb
Buhaha, ja i kolezanki zakladamy czasem falszywe konta by posprawdzac chlopaka lub kolegow czy sa wierni. Oczywiscie trzeba dac super lalunię, niby naturalne fotki i efekt murowany. Potem pisze rzesza napalencow. Tak wiec dopoki jej na zywo nie zobaczysz nie radze sie napalac.

Gość poznałem ją
byłem w zwiąku, 3 lata

Gość cozamendziarz
no to ok. a teraz wez oddech, policz do 10 i wrzuc na luz. bo ona ciebie moze rozczarowac w takim samym stopniu jak ty ja. taka prawda. 🖐️

Gość poznałem ją
dobra, przyznam się. byłem tak cholernie ciekawy, że poszedłem pod jej uczelnie, widzialem ją. uśmiechnięta, żartowała ze znajomymi, ona mnie nie zauważyła bo się szybko zmyłem.

Gość poznałem ją
na żywo nawet wyglądała lepiej niż na zdjęciach

Gość cozamendziarz
uroda to tylko kwestia gustu. ona studiuje, wiec pewnie tam moze przebierac w facetach, w klubach studenckich... a jednak jest sama... musi miec problemy w warstwie psych. w kontaktach miedzyludzkich. bywa, nikt nie jest idealny. ale ty chyba nie chcesz juz stabilizacji? bo to dla niej za wczesnie. niemniej, jak mowil, wrzuc na luz. twoje zachowanie smierdzi desperacja, ona to wyczuje i po tobie synu. 🖐️

Gość taaki jeeden...
ale nawet jak widziałeś ją na żywo pod tą uczelnią to się tak nie nastawiaj na tak, uwierz w razie ewentualnej porażki nie będziesz cierpiał.

Gość poznałem ją
ja nigdy nie miałem nikogo tyle młodszego ode mnie. boję się też trochę tej różnicy wieku, gdyby się okazała jeszcze w realu całkiem fajna to gotów bym był na nią nawet trochę poczekać...z resztą o czym ja marzę

Gość cozamendziarz
poczekac?? na co?

Gość poznałem ją
pierdole głupoty

Gość poznałem ją
chyba za długo jestem sam, kobiety mi brakuje

Gość taaki jeeden...
owszem jest młoda i pewnie jej jeszcze nie w głowie planowanie rodziny i wspólnej przyszłości, ale jeżeli nie ma w głowie siana to wiekiem się nie przejmuj, a jak ma w głowie siano to i w wieku 30 lat tak będzie miała. Niestety u kobiet tak to wygląda i nie ma, że wyrośnie jak w głowie głupoty w wieku 20 lat to później to samo

Gość cozamendziarz
dupy znaczy sie chciales powiedziec, tj. seksu ci brakuje. no od razu tak wlasnie myslelismy. i po coz te idealogie dorabiac bylo :D 3mka 🖐️

Gość poznałem ją
właśnie jak na swój wiek jest dojrzała emocjonalnie (przynajmniej takie sprawia wrażenie) zapytałem o parę 'poważniejszych tematów' jej odpowiedzi mi się nie podobały, a ponad to jest taka świeża, młoda

Gość poznałem ją
brakuje mi seksu, owszem jak każdemu normalnemu facetowi gdy jest sam. ale ona to co innego

Gość poznałem ją
tak bardzo brakuje mi sexu, że pod jej foto wale konia 3 razy dziennie, a teraz ścieka mi sperma po nogach.

Gość cozamendziarz
"nie podobaly"? naprawde NIE czy to freudowska pomylka? :D

Gość poznałem ją
oczywiście...miało być podobały, sorry

Gość cozamendziarz
:D:D

Gość poznałem ją
jebie mi się już wszystko

Gość talinka
w dzisiejszych czasach to nic takiego, na pewno nie wstyd, jest wiele wartościowych osób, które szukają partnerów właśnie w sieci z wielu różnych powodów. Wiele kampanii promuję właśnie taką nowoczesną "digital love" czy po naszemu miłość cyfrową a w wolnym i uczuciowym tłumaczeniu taką interaktywną miłość. spójrz: http://youtu.be/vWmlJ8N1Hbs

Gość poznałem ją
tak mniej więcej to sobie tłumaczę

Gość poznałem ją
dziś znowu prawie pół dnia przegadaliśmy, zapytała się kiedy się spotkamy, powiedziałem, ze w weekend bo wyjeżdzam na cały tydzień z miasta. umrę chyba

Gość poznałem ją
zaczynam miec problemy jak baba...jak powinienem się ubrać, kupić jej coś fajnego?

Gość chybazeironia
Pierwsze spotkanie, obca osoba. Co Ty chcesz kupowac? Postaw jej kaw i tyle w temacie 🖐️ Widze, ze ona ma cie w garsci jeszcze przed pierwszym spotkaniem :D:D :classic_cool: :P

Gość poznałem ją
serio? nie będzie to źle wyglądało? no ale skoro tak mówisz...

Gość chybazeironia
chlopie ty nie masz pojecia zadnego o randkach mam wrazenie :D a juz na pewno nie o randkach z osoba poznana w Internecie :D :classic_cool: Przyda ci sie duzo szczescia i powodzenia- zycze ;) :classic_cool:

Gość poznałem ją
byłem kiedyś w związku, na niej mi zalezy dlatego mi tak odbija

Gość a.............................
kup jej różę - jedną, skromną;-), ja byłam na randce z sympatii i dostałam właśnie różę, było mi miło;-) ale napalasz się jeszcze przed pierwszym spotkaniem, za wcześnie, dopiero chociażby po pierwszej kawie będziesz mógł coś powiedzieć - net i real to dwa różne światy.., chemii między ludźmi, uroku osobistego nie da się poczuć przez neta..

Gość poznałem ją
no wiem ale ja chcę się jakoś przygotować, dobrze wypaść