Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

Pikantna wiadomosc dla Swojego Faceta? :D

Polecane posty

Dziewczyny nie raz, nie dwa pisałyście napewno swoim partnerom jakiegos pikantnego smsa, maila, wiadomosc, list. Ja tez wiele razy to robilam, ale cos dzisiaj stracilam wene.. Przeziebienie doskwiera. Mam zamiar napisac dzis swojej polowce jakas pikantna wiadomosc.. niby sceriusz juz swoj mam, ale moze podacie mi jakis ciekawszy.. chetnie poczytam. Pozdrawiam.

Gość boniś
To może lepiej zapytaj mężczyzn co lubią usłyszeć a nie kobiet, co piszą.

Opinia facetów też jest mile widziana. Sądziłam jednak, ze dziewczyny, ktore maja partnerow lepiej wiedza co lubia i napisza o tym. Facet chyba tu nie strzeli mi erotycznej historyjki dla wlasnego siebie?!

Gość boniś
A to niby czemu? Podaj co konkretnie chcesz napisac. To ma byc cos krotkiego na sms czy moze jakis email? Ma byc erotycznie czy troche bardziej...Nudze sie, wiec chetnie sprobuje.

chyba faceci lepiej napiszą ci czego oczekiwaliby/ co postawi ich w gotowości w takiej wiadomości :classic_cool:

Gość Uraburos
Czemu nie ? Powinnaś oprzeć się o jakieś drzewo i poprosić go o przelecenie Cię. Nie ma jeszcze wielkiego mrozu, a i zmierzch przychodzi wcześniej.

He he he widzę, że ludzie tutaj nie grzeszą inteligencją. Po co się wypowiadacie jak nie macie pojecia o tym temacie ? jeżeli macie coś ciekawego do napisania to napiszcze, a nie zmieniajcie go robiąc z siebie kretynów :) Napisałam, ze opinia facetów też może być.. Boniś, wsumie już wymyśliłam co nieco ciekawego. Pamiętam czasy jak swojej przyjaciółce pomagałam w takich pierdułkach ;) dlatego myślała,. ze tu wyrażą też jakąś chęć inni użytkownicy. Najwidoczniej się myliłam. Co do notatki.. Napisałam krótka, ciekawą, dość ostrą. Ale jeżeli masz jakiś pomysł chętnie poczytam. Pozdrawiam Cie.

Gość Uraburos
Jeśli innych posądzasz o brak inteligencji, to też nie bardzo wierzysz w swoją.

Gość boniś
Napisz, ze nie wiesz czemu ale strasznie sie stesknilas. Jak tylko wyszlas na dwor i o nim pomyslalas dostalas gesiej skorki na calym ciele i sutki Ci stwardnialy. Moze to przez ten mroz na dworze ale za cholere nie wiesz, czemu w tym samym czasie zrobilas sie taka wilgotna! :)