Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego drogie panie

Dlaczego drogie panie zachowujecie się jak hipokrytki!

Polecane posty

Jeśli facet alkoholik, narkoman, agresor wszyscy radzicie tej kobiecie żeby się z nim rozstała. Jeśli kobieta alkoholiczka, narkomanka, agresorka radzicie facetowi by jej pomógł. Jeśli facet napisze że wyrzucił żone z domu bo go uderzyła, zwyzywała wszystkie go krytykujecie? Czym się różni facet i kobieta? Przecież facet też nie może sobie pozwolić by kobieta go uderzyła nawet jeśli ta kobieta ma powód i wykorzystuje to że on jej nie odda.

Gość ja tam chwale sobie
tylko jak facet może strzaskać kobiete a jak kobieta faceta? no pomyśl. ja nie mowie, że facet ma się dawać, ale tak na logike

Gość Drogie panie dlaczego
ale tu chodzi o coś innego jak kobieta leci z nożem i facet ją odepchnie? to stanie się coś złego jeśli zrobi to w obronie własnej? w końcu on dla samego siebie będzie ważniejszy niż jego kobieta? a jeśli dziewczyna(prześladuje) w szkole chłopaka i ten ją opluje to było tutaj kilka mądrych pań które napisały że dobrze jej zrobił ale pojawiła się kingusia124.

Gość tocoktowie_22
Po 1 wszystkim nerwy puszczaja ale to nie powod do bicia Po 2 roznica jest taka że to wy macie dbac o nas a nie my o Was Po 3 to my jestesmy płcią slabsza a nie WY

I nie chodzi mi tylko oto. Ale oto że jak facet wyrzuci kobiete z domu nawet jeśli ma powód to wszystko by go chciały zlinczować :D

Racja ale dlaczego kobieta ma bić faceta a jak on ją odepchnie z całej siły że jej rozwali głowe to wielki halo nawet jak ona leci do niego z nożem. Dlaczego facet ma znosić alkoholizm żony. Taka sukę należało do agencji towarzyskiej sprzedać :D

Gość głupoty gadasz
ja jestem kobietą ale faceta nigdy nie uderzyłam bo liczyłam się z tym że mi odda.

Czyli mam racje! Kobiety to hipokrytki :D Jak facet nazwie kobiete szmatą szok! Jak kobieta nazwie facet skurwysynem :D brawa dla niej.

Gość tocoktowie_22
Powod?? Jaki ?? zdrada ??? dla nie ktorych powod a dla innych nie jak kobieta ma honor to gdy mezczyzna mowi wynocha albo wybierdalaj to ona powinna to zrobic

Ja znam kobiete która wrobiła faceta w dziecko. On nie jest ojcem tego dziecka ale musi płacić alimenty. Na szczęście powiedział dziecku że jego matka to zdzira i nie chce mieć z nim ani z jego matką nic wspólnego bo dzieciak telefonował do swojego "tatusia" prosząc oto żeby wrócił.

honor i kobieta, tutaj o honorze mowy być nie może. Inny mój kolega dostał płyte dvd na której było jak jego narzeczona bzyka się z innym gachem. On pokazał tą płyte wszystkim przy niej i wyrzucił ją z domu. W dodatku słyszał jak zależało jej tylko na forsie jego rodziny.

Gość tocoktowie_22
tylko ze kobieta ma powody zeby tak mowic do was a Wy jakie macie prawo wyzwac od szmat??

No właśnie! To jest hipokrycja kobiet! Facet też ma prawo powiedzieć do kobiety szmato jeśli ona np. go zdradziła, uderzyła, okradła, itp.

Gość tocoktowie_22
dziecko nie jest niczemu winne .. w obu przypadkach to zdziry i manipulantki... Ci faceci mieli racje ale nie to co do dziecka

Jeden mój kolega dostał płyte jak to jego narzeczona bzyka się z innym to chyba wystarczający powód. On pokazał tą płyte wszystkim, ośmieszył ją i ja nie żałowałem jej ani troche.

Druga sprawa gdy grupa dziewcząt w szkołach znajdą se ofiare wśród chłopaka. Bo i tak jest. Raz tutaj był nawet temat będący czystą prowokacja że chłopak ofiara prześladowania zleciła na swoich prześladowcach pobicie. W tym były dwie dziewczyny gdzie na jednej dokonano gwałtu a na drugiej polania kwasem. Było wiele mądrych osób, w tym kobiet gdzie napisano że chłopak dobrze zrobił ale pojawiła się Kingusia i zaczeła wyzywać rzekomą ofiare.

Gość tocoktowie_22
tak ma prawo jezeli tak zrobila ale jezeli wyzywacie kobiety nie majac powodow a tak jest i to Wy faceci dajecie wiecej powodow do wyzywania Was .... myslicie ze jak sie troche postaracie to potem juz mozna miec wszystko w dupie i wtedy juz jestescie skurwysynem

Gość powiało kulturą
dlatego ze tu jest wiecej kobiet a kobiety są solidarne:) no i wiadomo ze facet to swinia

Gość wredniucha05
równouprawnienie będzie wtedy jak faceci zaczną rodzić dzieci

Po pierwsze kobieta powinna zachować klasa. Ja znam chłopaka który np. płacił jakiemuś facetowi za to by bił swoją partnerke a tamten to robił..to były jakieś porachunki z przeszłości, co sądzisz o takiej sytuacji???

Gość tocoktowie_22
nie znam tematu ale nie mozna sie z ludzic smiac wywyzszać sie i ich ponizac nikt nam nie dal takiego prawa

Ale co sądzisz o sytuacji gdy kobieta prześladuje faceta i ja tu nie mówie o żonie ale np. o pracy albo szkole. Raz jak było napisane że jakaś dziewczyna dostała w twarz od matki chłopaka to wszyscy byli oburzeni. Chodzi mi o nastolatków z liceum, gimnazjum,itp.

Gość tocoktowie_22
skurwysyn ten koles i scierwo na ktorego przyjdzie pora

A o kim piszesz skurwysyn???

Skoro tu jestem to skorzystam z okazji czy pamięta ktoś odcinek cudu miłości :) :) :) gdzie Lucrecia uderzyła Jose Antonia bo wypomniał jej że dla spadku prostytuowała się i że jest morderczynią jego rodziny. On jej oddał. Co sądzicie o tej sytuacji? :D

Gość tocoktowie_22
jezeli zasluzylato dobrze ale ten facet/chlopiec musiac sie bac tej dziewczyny skoro nie otrafil jej powiedziec zeby sie odczepila

Gość tocoktowie_22
o tym chlopaku ktory wynaja innych do jakich porachunkow

Gość tocoktowie_22
bo to chyba jakis tasiemiec a tam jest wszystko mozliwe