Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka2890

Złośliwa teściowa, a święta... Eh :-(

Polecane posty

Gość Jolka2890

Mieszkaliśmy wcześniej z teściami, straszne klutnie były bo ona paliła w domu gdzie był jej wnuk... ale wolność tomku w swoim domku. Teraz jak przyjeżdżam czasami tam to ona specjalnie z papierosem chodzi albo pyta się czemu nie wejdę do domu, że raz dzień dobry nie powiedziałam to awanturę zrobiła. Po co mam tam wejść żeby chuchala mi i mojemu dziecku tym smrodem. Pojechały byście do takiej na święta? Jeśli pojadę to tylko dla męża to zrobię bo to jego matka...

Gość Krakowiaczek jeden
Jedź ale nie przejmuj się nią

Gość a powiedziałaś jej
w ogóle o tym żeby przy dziecku nie paliła?

Gość Jolka 2890
Oczywiście, ale ona powiedziała że jest u siebie i będzie robić co chce

Gość Żona marynarza21
Nie przesądzajcie wszystko jest teraz zatrute

Gość utopicha
Ja nienawidze dymu i smrodu papierosowgo i nie pojechalabym do kogos,kto kopci w domu. On ma prawo kopcic w swojej chacie,a ja mam prawo tam nie jezdzic.

Gość Bhjsgdhabvdh
No cóż , fakt ,że "wolnośc Tomku w swoim domku " ,ale masz prawo nie chciec ,aby Twój syn wdychał ten smród , ktory de facto jest szkodliwy . Rozmowa na owy temat powinna spasc na Twojego męża , który powinien matce zdecydowanie wytłumaczyc ,że albo na czas waszej wizyty dom jest przewietrzony i ona nie kopci ,albo no niestety Was nie będzie i koniec . Nie ma dyskusji . W końcu nie jestescie sobie obcymi ludzmi i trzeba się szanowac wzajemnie .

Gość bezsennosc
Niech M pogada z mama ze dym szkodzi i tyle. Inaczej nie jedziesz-postaw taki warunek.