Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poniżona90

On cały czas się na mnie patrzy ale mimo to nie chce ze mną być.

Polecane posty

Gość Poniżona90

Jak w temacie. Pewnemu chłopakowi tak bardzo sie podobam że jak tylko mnie wiedzi to nie może sie na mnie napatrzeć. Gdy jest przede mną to często się odwraca, nawet jeśli przyjdzie mu być przede mną 5 godzin. To znaczy ze cały ten czas ma mnie w głowie. Nie chce jednak żebyśmy byli razem. On ma dziewczynę (sporo brzydszą ode mnie) z którą chciały się ożenić a ja jestem tą z którą chciałby sobie zrobić "skok w bok". Sam to kiedyś powiedział do innych ze on chce tamtą za żonę ale ma ochotę również ją zdradzić. No i wszystko jasne. Czuję sie taka poniżona. Za każdym razem gdy na mnie patrzy to ja cierpię z tego powodu. Boli mnie że on w ten sposób mnie traktuje. Studiujemy razem. Do końca studió zostało mi jeszcze 3 lata czyli pewnie przez cał ten czas będę cierpieć. Czy Wy dziewczyny gdybyście były na moim miejscu to by Was to nie bolało?

Gość Poniżona90
Pewna osoba powiedziałą mi żebym się cieszyła że on tak postępuje bo nie jedna dziewczyna chciałąby zeby jakis chłopak przynajmniej na nia sie patrzał. Jej by sie to podobało. Mi natomiasty sie nie podoba. To mnie poniża. Nie wiem co mam zrobić by przestać skupiać na nim uwagę.

Gość Poniżona90
Ponawiam temat. Co mam zrobić zeby przestał na mnie patrzeć? Czy któaś z Was była moze w takiej samej sytuacji?

Gość Poniżona90
Czy tylko ja mam ten problem?

Gość jnkwsne
Chciałabym mieć takie problemy 🖐️ 😴

Gość efwer23r32323
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X http://czasprzebudzenia.wordpress.com/2012/06/05/polska-na-podsluchu-system-echelon-w-polsce/ X filmik: http://www.youtube.com/watch?v=KfxUY3awfSY&feature=related X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234dss

Gość Poniżona90
To nie mój jedyny problem. Mam również inne, większe ale ten również mnie boli.

Gość Poniżona90
To nie jest mój jedyny problem. Mam również inne, większe ale ten takze mnie boli.

Gość Poniżona90
mam spermowstret. czuję się poniżona gdy mi facet każe połykać , chyba , że on jeden mógłby gdyby się ze mną ożenił

Gość stella...bella
ja mam identycznie, tylko że mój jest już żonaty ale nie ukrywa, że chciałby ze mną spróbować tego i owego.. czy mnie to poniża? nie zastanawiałam się nad tym - może dlatego, że nie chcę rozbijać jego związku, ale gdybym była w Twojej sytuacji to czułabym się poniżona

Gość Poniżona90
Ten podszyw wcale nie jest śmieszny!

Gość singielka200 000
szukaj kogos innego

Gość Poniżona90
Wiesz, jak jest żonaty to już trochę inna sprawa. Nigdy nie wiesz czy gdyby nie był to by nie wybrał Ciebie zamiast tamtej a to że Cię nie chce to być może tylko dlatego, że nie chce zostawaić żony. Mój natomiast nie jest żonaty i wiem że mnie nie chce a tak się zachowuje. To bolesne.

Gość stella...bella
ale czy Ty z nim rozmawiałaś o tym czy to tylko Twoje domysły?

Gość Poniżona90
Ja wcale nie chcę z nim być. Chciałabym tylko zeby mi dał spokój.

Gość Poniżona90
Nie rozmawiałam ale przecież wszystko jasne skoro sam powiedział immym ze chciałby sie z tamtą ozenić ale ma ochotę ją zdradzić. Poza tym chłopak który myśli poważnie o dziewczynie - nie zachowuje się w ten sposób. To trwa juz dłuższy czas.

Gość stella...bella
myślę, że gdyby nie był żonaty, to bylibyśmy razem. dobrze się dogadujemy i podobamy się sobie więc trochę szkoda, że poznaliśmy się dopiero teraz

Gość stella...bella
a ten Twój koleś to jakiś nieodpowiedzialny typ. nie chciałabym być na miejscu tamtej dziewczyny :(

Gość Poniżona90
Tamta dziewczyna mnie nie obchodzi. Wiem tylko tyle ze ja nie chcę być juz dłużej na swoim miejscu. Nie chcę zeby on się tak zachowywał wobec mnie jak sie zachowuje. Zastanawiam sie czy z zemsty nie donieść to jego dziewczynie ze on powiedział ze miałby ochotę ja zdradzić.