Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrrr3241

henna do włosów

Polecane posty

Gość mrrrrrr3241

mam zniszczone farbowaniem wlosy i zastanawiam się nad henną do wlosow . Może ktoś używa zamiast farby ? Jestem ciekawa czy to naprawdę dobry sposób na farbowanie włosow i czy naprawdę pomaga w pielęgnacji. Proszę o odpowiedzi osob , które stosują ten rodzaj koloryzacji i z góry dziękuję

Gość mrrrrrr3241
mam kolor (obecny) zamrożony kasztan i myślałam o hennie jasny brąz trochę boję się jaki wyjdzie kolor proszę pomóżcie

Gość bknknk
ja stosuję henne ponieważ wypadaly strasznie mi włosy, nie rpzestaly ale to głębszy problem od wielu lat noo ale wlosy sa ładne, miekkie wydaja sie byc gestsze

Gość bknknk
nie masz o czym marzyc jesli twoj klor wyjsciowy jest ciemniejszy od zamierzonego...henna poglebia kolor a nie zmienia

Gość mrrrrrr3241
czyli jasny brąz odpada? nie chcę zbyt ciemnych włosów. Orzechowy to chyba zbyt ciemny jak myślicie/

Gość bknknk
jesli wlosy masz ciemniejsze to ajsniejszy nie wyjdzie! a henne to mozna i kupic za 4,20 z eld , sa dobre bez dodatków to jest kolor CHNA a reszta ma dodatki kolorystyczne

Gość Prawdziwa, 100% henna,
Prawdziwa henna farbuje na rudo-brazowo. Jam ktos Ci oferuje henne farbujaca na kolor orzechowy to sprawdz sklad, bo mode nie rozni sie znacznie of zwyklej farby. Albo farbuj sobie normalna farbe, a kup sobie np. Henna treatment wax albo dobry olejek do wlosow (np. Amla).

Gość mrrrrrr3241
rudo bronzowy odpowiadałby mi zwłaszcza ,że taki mi wychodzi po farbowaniu zwykłą farbą , stasujesz hennę ze strony ,ktorą mi podałaś ? dobra jest?

Gość Prawdziwa, 100% henna,
Uzywalam I jest bardzo dobra. Tylko najlepiej zrob sobie probe koloru na jakims malym I malowidocznym pasenku.

Gość ee znaczy sie
zadnej chny Eld - sklad jest tajemnica , producent nie chce odpisac ( duzo osob pisalo o dokladny sklad etc. ) Khadi henna za to wysusza bardzo wlosy - u mnie jeden wielki mop na glowie po niej . Osobiście polecam farby sante -http://sante.helifarm.pl/products/list/serieid/33 Bardzo wydajne , opakowanie starcza na dwa farbowania przy wlosach za łopatki .

Gość mrrrrrr3241
dzięki dziewczyny za pomoc