Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierniczee

ile mlodych osob bylo w sobote wieczorem na facebooku/ jestem w szoku

Polecane posty

Gość ja pierniczee

mam 25 lat, moi znajomi mniej wiecej tlye samo, wczoraj wieczorem siedzialam na facebooku ,a przeciez w takim mlodym wieku powinnam miec cos o wiele lepszego do robienia, dodalam pare zdjec i od razu 3 osoby skomentowaly ,a z 2 innymi bylam na czacie. co sie dzieje z mlodymi ludzmi, naprawde nie mamy nic lepszego robienie w sobotni wieczor||||?????

Gość heartedly
no widocznie nie mają 🖐️

Każdy posiadacz konta na Facebooku, to osoba kompletnie pozbawiona realnego życia i zainteresowań. To ktoś przeżywający życie w przestrzeni wirtualnej. Łatwo-sterowalny dureń.

Gość bo pewnie kasy nie ma
na balety, tymbardziej, że jutro 10 :D

Gość Lidka pokaż swoje...
swoje konto na Facebooku :)

Gość MaryjoJola
Sniezno - mrozna pogoda + walka bokserska = siedzenie w domu.

Gość sialalalala i bum
juz tak nie przezywaj, bo sama bralas w tym udzial trzeba bylo znalezc sobie lepsze zajecie to bys nie musiala myslec o glupotach

Gość a co ma wiara
LIDKA-wie-lepiej Każdy posiadacz konta na Facebooku, to osoba kompletnie pozbawiona realnego życia i zainteresowań. To ktoś przeżywający życie w przestrzeni wirtualnej. Łatwo-sterowalny dureń.] bo przesiadywanie na kafetrii to wyzszy stopien wtajemniczenia i poglebianie zycia duchowego i obywatellskiej postawy

Gość ja nie lubieeee
ale wlasnie o to mi chodzi, ja mam nudne zycie o tym wiem, i wlasnie sobie myslalam ,ze ja to pewnie mam najnudniesjsze zycie a tu wychodzi ,ze nie tylko ja siedze znudzona w sobotni .

Gość ja nie lubieeee
ale przeciez mozna chociaz do znajomych pojsc, przeciez nie trzeba miec milionow na koncie zeby kogos odwiedzic. ja niestety mieszkam na wiosce i najblizsza kozlenka mieszka 30 km od mnie ,przy czym ani ja ani ona nie mamy auta.

A ja mam fb, mam też ciekawe życie...a nie wiadomo mi było ze w sobotę koniecznie trzeba wyjść na balety. Ja zazwyczaj imprezuje w tygodniu :D

Gość Kratkostajny
fb to jest to