Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toszut

Zakochałem się w rozwódce z dzieckiem, jak ją zdobyć?

Polecane posty

Gość Toszut

Zakochałem się, jej też nie jestem obojętny ale jak sprawić by zechciała ze mną być i jak zdobyć przyjaźń jej 5 letniego syna?

Gość musisz zdobyc jej zaufanie
poprzez dobry kontakt z jej dzieckiem, to jedyny sposób 🖐️ Jeśli chcesz oddzielać te sprawy, to lepiej sobie ją od razu odpuść.

baw się z nim, zabieraj w miejsca gdzie i wy spędzicie mile czas, ale też i dziecko będzie miało przyjemność np. kino, kręgle, basen itd.

Gość nie bedzie trudno
takie rozwodki jak i samotne matki szukaja jelenia dla dziecka :P

nie wszystkie szukają jelenia. Też sama wychowuję dziecko od kilku lat, ale ja nie szukam, przestałam po tym jak widziałam, że tak naprawdę każdy facet jest zainteresowany wyłącznie mną a żaden nie wpadł na pomysł, by gdzieś zaprosić mnie z dzieckiem. Tym bardziej, że często wspominałam, iż nie mam z kim małej zostawić. :( I wcale nie chodzi o to, że szukasz ojca dla dziecka, tylko o to, że matka i małe dziecko są nierozłączną całością, której nie da się oddzielić. Facet, który spotyka się tylko z matką, wiadomo, że nie myśli poważnie o tym związku.

Gość nie bedzie trudno
zaden facet nie chce spedzac czasu z czyims bachorem :O szykuj sie na bycie samotna matka 4ever

przede wszystkim pokaż , że nie będziesz olewał dzieciaka - z tego co zauważyłem , większość facetów interesuje się samotnymi matkami , tylko dla jednego celu...a to już zdecydowanie za mało....

Gość facet niezbyt przystojny
Ja dostałem już kilka razy kosza od rozwódek bo takie kobiety też mają swoje wymagania a która by chciała niewysokiego facecika w okularach któremu natura poskąpiła urody i w dodatku bez stałej pracy ? Żebym był choćby wysoki to pewnie spokojnie bym znalazł partnerkę a tak to porażka za porażką. Ale trzeba mieć nadzieję że 2013 będzie lepszy :)

Gość Toszut
Mi jej syn nie przeszkadza. Pewnie że częściej wolałbym spotykac się z nią sam na sam, ale wiem że syn jest jej oczkiem w głowie, więc też moglibyśmy się właśnie razem gdzieś wybrać. Dziś mamy się spotkać właśnie w trójkę. Mam dla niego prezent na Mikołaja ale nie wiem czy to nie będzie odebrane jak przekupywanie małego?

Fajnie ze masz prezent! A nawet jak to wyglada na przekupywanie, to chyba lepiej niz jakbys mial dzieciaka w dooopie co. Na moje oko szybko sie zniechecisz cala ta sytuacja, a maly przynajmniej sie pobawi zabawka 🖐️

poczekaj z tym prezentem - wspomnij tylko o nim , ale za wcześnie by go dziś dawać...

Gość Toszut
Dlaczego mam się zniechęcić? To że ma syna to oznacza że mi się znudzi? Myślę że nie, nie mam nic przeciwko temu dzieciakowi, nawet mogę wziać go na sanki czy w coś pograć z nim.

Gość porzućie wszelką nadzieję
jeśli się rozwodzicie

Gość Toszut
Może dziś dać mu tylko czekoladę czy taki zestaw słodyczy świątecznych? A prezent pod choinkę? By nie odebrali tego,że pierwsze spotkanie z synem i chce się prezentami wkupić. Mam iść do nich na kawę. Myślałem by zaproponowac im wspólne wyjscie gdzieś (kino, pizza)?

Gość Toszut
Zaczyna się denerwować i nie wiem co zrobić by było dobrze, najlepiej. Jestem w stanie zaakcpetować dziecko, ojca mu nie zastąpie bo ma, ale mogę być dobrym wujkiem, kumplem, przyjacielem.

Gość mama.2ki
mysle ze jakis wiekszy prezent niz czekola nie bedzie odebrany jako przekupstwo no chyba ze chcesz kupic cos za tys zlotych ale mysle ze nie wiec smialo mozesz dac to malemu na mnie zrobiloby to wylacznie dobre wrazenie ;) sama wychowuje 2ke dzieci w tym syna 6 lat zamiast slodyczy lepiej kupic jakis samochodzik :) chociaz zrob jak chcesz

oczywiście , ze daj im dzis tylko jakiś duży zestaw słodyczy - powiedzmy, że 6 był mały Mikołaj - a zabierz ich do pubu , gdzie mają Canal + , na obiad - obejrzysz przy okazji wielkie derby Manchesteru :classic_cool:

jako mama chcę doradzić:) co kupiłeś w prezencie i za ile?

Gość i juz obrzydliwe
porzucone rozwodki z bachorami rozpoczely najazd na autora :O no tak, rzadko sie zdarza taki chetny jelen, ktory jeszcze bachorowi prezencik kupi

Gość Toszut
Kupiłem auto zygzak zdalnie sterowane,nie wiem czy będzie trafione. Czekam na sugestie.

fajny prezent dla chłopca, prezent nie jest super drogi, także śmiało możesz go dać:) a dla mamy dziecka czekoladki :) pizza i kino też są ok, sanki byłoby super - powodzenia

Gość Nigdy po drodze
daj dziecku dzisiaj , to nnie bedzie jak przekupstwo, tym bardziej ze byl mikolaj a dla takiego malucha mikolaj to niesamowita atrakcja

Gość EJUZ WSZYSTKIE
KURWISZCZA Z BACHORAMI KRZYCZĄ "DAJ, DAJ, DAJ"! bo same maja nadzieje poznac takiego jelenia :O :O

Gość Nigdy po drodze
nie jestem kurwiszczem i bachora tez nie mam:)

Gość Nigdy po drodze
e juz wszystkie-co taka frustracja od poludnia?

gdyby to był prezent za 200 zł, to byłoby przekupstwo ale jak ma się wkraść w łaski dziecka, jesli nie prezentem? był Mikołaj, dzieci kochają prezenty i niespodzianki, ale nie dlatego że ich światem kieruje pieniądz. Ale jeśli u auttora krucho z kasą, to jakieś mniejsze autko też wystarczy. Ważny jest gest. Osobiście nie wiem czy dobrze bym odebrała, gdyby zaproszony facet przyszedł do mnie bez niczego np. kwiaty, kawałek placka, sernika... To nalezy do dobrego tonu, gdy idziesz z wizytą by nie iść z pustymi rękami, szczególnie jeśli to jest pierwsza wizyta. Ja tak zostałam wychowana:)

Gość EJUZ WSZYSTKIE
FRUSTRACJA? nie trawie samotnych matek i rozwodek z bachorami :O

Gość Toszut
Nie jest z kasą krucho, ale nie chce by odebrano że przekupuje dziecko. Wybrałem autko, a na gwiazdkę przecież mogę coś innego dać. Mnie też nauczono że na pierwszą wizytę się coś niesie, więc dla niej oczywiscie są czekoladki. Nie będę co spotkanie kupował małemu prezentów bo nie o to chodzi.