Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t????o

brzuch

Polecane posty

Gość albo.
nie dziala ja schudlam 6 kilo w ciazy (rzyganko) jedyny plus to to ze wazylam mniej po ciazy a i tak kilka kresek mam. moze byloby wiecej bez tego? 🖐️

Bo rozstepy sa sprawa genetyczna. Nie ma sposobu żeby im zapobiec zupełnie jeżeli się ma skłonności. Można tylko zmniejszyć nasilenie.

Ja np nie zauważyłam u siebie ani jednego po ciąży, ale ja nie mam skłonności. A brzuch w ciąży miałam malutki, coś niecałe 100 cm, i malutkie dziecko. A np moja kumpela w blizniaczej ciąży nie mogła własnego brzucha objąć rękoma! No to sobie teraz wyobraźcie te różnice. I pamiętam jak ona ryczala po ciąży, bo miała faldy luznej skory nawet na bokach nie tylko na brzuchu.

Gość t????o
Właśnie to mnie rozwala, że nic nie mogę zrobić, facet nawet rozmemłany i nieogolony może dobrze wyglądać, a ja muszę być dla siebie kapralem a i tak na wszystko nie poradzę "bo tak musi być"

Gość jkkkk
Prawda jest taka, że jak facet Cię kocha to bez znaczenia rozstępy i cellulit , jeśli ty siebie taką pokochasz to on też będzie Cie taką kochał.

Gość t????o
Nie rozumiemy się, ja nie chcę pokochać swojej "dziury w zębie" ja nie chcę jej mieć! bo nie! dla siebie i dla niego, chcę mieć ładny brzuch i to jest jeden z moich celów, jeśli nic nie zrobię będę wyglądać jak moja matka czy babcia, tego chcę uniknąć!

""nie mogła własnego brzucha objąć rękoma"-serio??? nie umiem sobie tego wyobrazić" Serio. Blizniacza ciąża i spora nadwaga i dało taki efekt. W życiu nie widziałam tak wielkiego brzucha.

Gość t????o
"nie mogła własnego brzucha objąć rękoma" co za masakra!

Jesli nie chcesz wygladac jak one to rob cos ze soba...najlepiej zapisz ten temat w ulubionych i wroc do niego jak urodzisz juz dziecko ;) Niestety, ze znacznej liczby kobiet, po porodzie robia sie juz tylko matki...zapominaja o swoich potrzebach, stawiajac na pierwszym miejscu dziecko. Jasne, ze jest ono wazne, ale czyz nie najwazniejsze jest dobre samopoczucie mlodej mamy? Mysle, ze jesli ona dobrze sie ze soba czuje to dziecko jest rownie szczesliwe ;) Nie ma nic piekniejszego niz zadbana i usmiechnieta mloda mama, dlatego wszytsko w Twoich rekach. Z tymi rozstepami to jak walka z wiatrakami ale warto sprobowac ;) Dla mnie tez wyglad zawsze byl wazny, na szczescie dzieci wyleczyly mnie z kompleksow, mimo ze po ciazach powinnam miec ich wiecej ;)

Gość jkkkk
Znam kobiety które po porodzie wyglądają dobrze. Kwestia diety, ćwiczeń, stylu życia. Dużo zalezy od Ciebie

Gość acordeon
witka! moja w ciąży przybrała 20 kg,a po porodzie zero rozstępów,i wiszącego brzucha

Niektóre kobiety mają po prostu tendencje do tycia a ich skóra nie jest elastyczna i wychodza rozstępy. Wiele kobiet boryka się z tymi problemami ale to nie jest koniec świata. Są różne sposoby pozbycia się tego i jeśli bardzo na tym komuś zalezy to może poddać się zabiegowi laserowego usuwania rozstępów