Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam93

Pomoc w spełnieniu marzeń.

Polecane posty

Gość Adam93

Witajcie , jestem młodym studentem z wyboru rodziców. Chcę pójść inną droga kariery, niestety aby to uczynić muszę opłacić pewne kursy. Jest to spory koszt, pracuję nacodzień gdzie indziej, lecz to nie pozwala mi wystarczająco odłożyć gotówki. Nie chcę aby moje marzenia umarły więc staram sie za wszelką cenę zdobyć gotówkę. Stąd to ogłoszenie. Jestem w stanie zaoferować naprawdę wiele , jestem kompromisowy i wszystko możemy przedyskutować. Nie chodzi mi tylko o seks, równie dobrze możemy się przyjaźnić, spotykać, lub po prostu wygadać.

Gość boyaa
oferuje swoje towarzystwo za pieniądze, nie przyjaźń... a ten od razu "fuj".. co za pruderia... Twoje życie jest pewnie idealne i bez skazy, masz pracę i pieniądze, udane życie erotyczne, i mnóstwo najlepszych znajomych. LOL... Co tu jeszcze robisz btw?

Gość taki sobie teścik
test

boyaa doczytaj Adama do końca: Nie chodzi mi tylko o seks, równie dobrze możemy się przyjaźnić, spotykać Bez pruderii. Mnie naprawdę wszystko jedno co on za te pieniądze może wyczyniać. Ale przyjaźni w to nie mieszajmy. W dobie dzisiejszych układów i układzików chociaż ją zostawmy w spokoju. A czy ja bez skazy? Nieeee. Pracę - mam. Pieniądze - nie zawsze. Udane życie erotyczne - tak. Najlepszych znajomych - niekoniecznie ale przyjaciół - zdecydowanie najlepszych. pzdr