Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwilam sie

Pojawila sie byla mojego faceta; co robić?

Polecane posty

Gość wkurwilam sie

Prosze o rozsadne rady bo mnie roznosi i nie jestem w stanie myslec na chlodno!!! Poznałam mojego chlopaka na imprezie , tzn na polowinkach jakiś prawie 2 miesiace temu. Jestem jego 2 dziewczyna, z tą 1 oficjalnie nie był ale kochał ją, ona sie nim bawiła i mydlila mu oczy , to było 5 lat temu ale wiem ze dlugo sie z tego leczył.On ma 19 lat ja prawie 18. nie mam pewnosci czy o niej nie mysli ale chyba jest gotowy na zwiazek skoro ze mna jest, zapewnia o ulubieniu mnie codziennie ale co z tego, skoro nagle spod ziemi wyrasta ona, czuje ze moze byc zle :(

Gość wkurwilam sie
jakieś*,oczywiscie.

Gość wkurwilam sie
staram sie ,nie bede robila z siebie idiotki ale w koncu pewnie wybuchne bo ona jest taka 'slodka' do wszystkich i on chyba na to polecial, nigdy jej nie obwinial, w samych superlatywach sie o niej wypowiadał nawet po kilku latach!! do tego bardzo ładna, drobna czarnulka z duzym cycem, duze zielone oczy, pelne usta a ja blondynka bez figury, z przecietna twarza. wybaczcie ale jestem taka zła ze mam chaos w głowie :(

Gość wkurwilam sie
nikt mi nic nie podpowie:(?

moze powinnas wiecej zaufac.... sobie.Wiesz jaka jestes , wiesz jaka ona byla dla niego. Jesli on ma olej w glowie, powinien postawic na szczera, fajna dziewczyne . Postaw na swoje zalety , a jesli poleci tylko na cyce, to strata bedzie niewielka . Badz soba .Nie rozdzieraj szat na sobie .

nic nie zrobisz w tej sytuacji, nie panikuj, może tylko sobie uroiłaś problem, jeśli jednak twój fcet ma do neij słabośc to co byś nei zrobiła jesteś na przegranej pozycji