Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikabryka1234

brahmin szukam cie

Polecane posty

Masz rację ona/on nie jest głupia jak but, jest głupia jak cały obuwniczy sklep;)

A czasem cycki cie nie swędzą, głupią, zdesperowana, samotna matko z obitą mordą? Zanim pierdniesz coś bez sensu to może miej jakaś podkładkę na udowodnienie swoich "tez". Udowodnij, ze to niby ja się podszywam, puszczalska szmato. :)

Facet chyba takie ostre wpierdole ci spuszczał, ze popierdoliło ci się we łbie. Współczuje i oczywiście szkoda dziecka - owocu maminego puszczalstwa w dyskotekowym kiblu. :D

Tak, tak, fryzjerko na pół etatu. :classic_cool: Chyba dawno nikt ci w ryj nie dał, bo jakaś pyskata się zrobiłaś :classic_cool: Za kilka lat twój bękart pójdzie w twoje ślady. :D

No, już dawno zostało to ustalone. :O Zaraz zacznie robić z siebie ofiarę i pierdzieć o niepełnosprawnym bękarcie. 😴

Tak, tak, tępa wywłoko. Masz teksty rodem ze szkoły specjalnej. Ale czego sie spodziewać po takim tłuku jak ty..? :) Tak, 20:30 to świetna pora na bieganie. Kup sobie mózg, może być używany mózg karalucha. Będzie lepszy od tego, który masz teraz, pyszczalska kurwo. ;)

Weronika znowu mam nocnik pusty, masz te pragnienie ;) Zaraz nasiusiam ponownie ;)

Tak to musi być gruba. Jak już tyra to bez finezji. Uczepi się jednego to będzie eksploatować aż sama się tym wyrzyga, lub ktoś zwróci uwagę. Niczym nowym nie zaskoczyła, po za zmianą w "puchatka" Wszyscy ziewają, karawana jedzie dalej a psy szczekają a ty oddzierasz kupony ze swojej dawnej sławy.

Nowy, chłopcze o niskim wzroście - kiedy nauczysz się, że pisze się "poza", a nie "po za"? :) A tak poza tym (a nie po za tym) to cześć. ;)

Och, och, ale mi jedziesz głupia kurrwo. :D:D:D Ile razy dzisiaj sapałaś do telefonu walikoniom z forum? :D Nie musisz na mnie wyładowywać swoich frustracji - to nie moja wina, ze jesteś brzydka i żaden facet cię nie chce. No, jeden chciał, ale tylko po to, żeby mieć komu spuścić wpierrdol. :D Żal mi ciebie, tępa strzało. Możesz pisać o mnie co tylko chcesz, ale to nie ja jestem winna twoich niepowodzeń. PS> A skrzynka mailowa ci nie padła, kurrwo? :D:D:D

Gruba to może ty jesteś, po tej bękarciej ciąży, puszczalska dziwko. :D Twoja stara też dawała byle komu na dancingach? :D Oczywiście, ze dawała. :D To u was rodzinne. :D Tak wiec, przygłupia absolwentko zawodówki - szczym ryj, bo śmierdzi głupotą und zgnilizną. :D Ewentualnie wykurrwiaj zająć się swoim paskudnym bachorem, którego nie potrafisz wychować. Ale czego nikogo to nie dziwi? Patologia gra i śpiewa. :D:D:D

Ooooo, jestem taka biedna i to nie moja wina, ze zostałam z dzieckiem sama. :D Aaaaaa bił mnie, wy nie wiecie co to znaczy. :D Ja go kochałam uuuuuuu. :D A mnie bił eeeeee. :D:D:D Mógł cie w sumie zajebać, jednego debila mniej na świecie. :D

nie, jesteś na jagodach ;) cześć dzieci 🖐️ .... vera, to poniżej twojego poziomu

No i co z tego? :D Nie będzie mi tu podskakiwała jakąś puszczalska kurrwa uprawiająca skatologie telefoniczną, bo żaden facet jej w realu nie chce zaspokoić. :D Pewnie boją się, ze ta paszteciara ich złapie na dziecko i znowu urodzi jakieś niepełnosprawne. :D:D:D

Nie martw się tym, że jesteś brzydka i musisz sapać do telefonu. Nie załamuj się, pewnie znajdzie się jakiś głupek co cię przeleci. Wiem, że musisz dawać sobie radę, ale wyciągni tego zgniłego ogórka którego już miesiąc trzymasz między nogami.

Szyszki zbieram do kominka, żeby było cieplej w długie zimowe wieczory ;)