Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskowkowa 90

hobby ktore dzieli

Polecane posty

Gość truskowkowa 90

mam pytanie do par, ktore maja podobny dylemat, otoz do tej pory,gdy byly cieplo, jezdzilam w gory zawsze razem z moim chlopakiem, teraz przyszla zima ktorej nie lubie, moj chlopak lubi jezdzic na nartach , ja probowalam i NIE lubie , nie chce robic czegos na sile, on chcialby zebysmy jezdzili razem, czy w tej sytuacji po prostu zaakceptowac to,ze on sobie pojedzie ze znajomymi, beda tam kumple,kolezanki .. dziwnie tak... zawsze razem jezdzilismy a teraz on bedzie sobie jezdzil ze znajomymi, ale chygba nie ma innego wyjscia, ja nart raczej nie lubie i juz nie chce probowac, moze ktos mial podobny problem i sobie poradzil z tym jakos??

Gość betert
a nie możesz jechać z nim, ale w czasie gdy będą jeździć, zająć sie czymś innym? Np. zwiedzaniem, czytaniem książki? Może wśród nich będzie druga osoba, która nie lubi jeździć? Albo weź ze soba jakąś koleżankę? Bo jednak głupio, byś nie pojechała z nim

Gość truskowkowa 90
oj nie,jakos ta perspekywa samotnego chodzenia po miescie mi sie nie podoba, zwlaszcza ze to nie bedzie godzina czy dwie a napewno dluzej , zmarzne wynudze sie,to nie dla mnie

To jeżeli nie chcesz jechać, to zostań w domu, ale jemu nie zabraniaj. Przecież nie może rezygnować z hobby, bo Ty tego nie lubisz.

Gość 12312
No to albo go puścisz, albo pójdziecie na jakiś kompromis w stylu, że Ty pojeździsz na nartach, a on zrobi potem coś, co Ty lubisz robic