Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkl

Czy to mozliwe ze znowu jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość jkl

W lipcu urodzilam dziecko a od sierpnia zaczelam stosowac tabletki antykoncepcyjne najpier daylette ale mialam caly czas plamienia zmienilam na qlaire bralam ja przez dwa miesiace po puerwszym opakowaniu qlairy dostalam okres ale po drugim nie jedynie w srodku cyklu brazowe plamy . Teraz biore lesinelle ale niewiem co mam myslec przez to ze po drugim op qlairy nie mialam okresu robilam test i wyszedl negatywny ale dalej obawiam sie ze moge byc w ciazy

Gość xpsycho
A nie prościej po prostu pójść do lekarza?

Gość jkl
Bylam u lekarza ale mnie nie badal wypisal tylko recepte a wtedy konczylam qlaire wiec nie wiedzialam jeszcze ze nie dostane okresu ,a co tydzien nie bd do lekarza latac .

Gość jkl
a czy po porodzie jest wieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze nawet jezeli bierze sie tabletki anty ? Dodam ze ani jednej tabletki nie zdarzylo mi sie nie wziasc

Gość katastrofa232
czy to normalne miesiąc po porodzie brać Anty ? co za lekarz haha A Ty jako kobieta nie wiesz co to połóg ???????? Przecież stabilizacja hormonalna nie trwa miesiąc ! więc się nie dziw ! i ciąża też możliwe :) nooo szybko Ci to poszło

Gość mklj;
prawdopodobieństwo zajscia w ciaze po porodzie stosując antykoncepcję jest takie samo jak bez porodu .... piersią nie karmisz?

Gość katastrofa232
jak bierzesz Anty to chyba logiczne że nie powinnaś być w ciąży ale jak zaczęłaś brać po miesiącu to wiesz ... chyba piersią nie karmisz ?

Gość jkl
Karmilam przez 3tyg. Lekarz nic mi takiego nie mowil, wolalam isc po tabletki niz urodzic za rok drugie dziecko

Gość katastrofa232
Ale połóg Trwa kobieto 6tygodi ! w tym czasie nie powinnaś się kochać :) potem powoli coś myśleć ... i jeszcze jedno ZMIEŃ LEKARZA .

Gość katastrofa232
ciąża i poród wiąże się z odpowiedzialnością i przede wszystkim wiedzą którą powinna posiadać kobieta na temat swojego ciała i tego co robić po porodzie o czym powie Ci dobry lekarz

Gość jkl
Akurat pierwszy raz kochalam sie dwa miesiace po porodzie a wczesniej wzielam tabletki bo akurat szlam na wizyte kontrolna a zyje w zwiazku na odleglosc

Gość oookw
nie przesadzaj.. ja już tyle razy powinnam być i nic do tej pory.

Gość jkl
Katastrofa232 chyba jestes cos zle poinformowana bo nawet w ulotce pisze ze kobiety moga zaczac brac tabletki po 27 dniach a nie po 6 tygodniach

Gość katastrofa232
ookw widze ciekawie hahaha ! A Ty kochana jesteś gł.... brałąś miesiąc tabletki nie kochając się . Zmień lekarza i dowiec się co jest grana . ZA SZYBKO STANOWCZO ZA SZYBKO zaczełaś się truć , organizm zaczyna dochodzić do siebie połóg to jest masakra to co się dzieje tak w środku każdej kobiety . hormonalna walka i co ino . A Ty a to wszystko zafundowałaś sobie anty :) to pomyśl . A ciąża hmmmm możliwe nie wiem - LEKARZ ! to podstawa

Gość katastrofa232
ulotka ??? hahahhahahahaha ulotka ulotką :) to jak jesteś tak w nią zgłębiona to po co takie pytania ?

Gość autorko matoł z ciebie
i nie rozumiesz co napisała do ciebie katastrofa! Katastrofa napisała ze POŁÓG TRWA 6 TYGODNI I WCZESNIEJ NIE POWINNO UPRAWIAĆ SIĘ SEXU NIE PISAŁA NIC NA TEMAT KIEDY MASZ BRAĆ TABLETKI ! JAK CI PASUJE TO SOBIE MOGŁAŚ WIZIĄŚĆ NAWET I DZIEŃ PO PORODZIE ALE W ULOTCE JEST NAPISANE ZE BIERZE SIE PIERWSZEGO DNIA KRWAWIENIA MIESIĄCZKOWEGO EWENTUALNIE W 2 LUB 5 NIE PISZE NIC OŚLE O STOSOWANIU PO 27 DNIACH !

Gość katastrofa232
DOKŁADNIE !!!!

Gość autorko matoł z ciebie
ciekawe czy miała w ogóle miesiączke i z jej pierwszym dniem wzieła te tablety tym bardziej,że są kobiety co połóg im sie kończy po 10 tygodniach-pewnie laska nie wie co to połóg hehe Nie wiem skąd się takie tępidła biora ,pewnie kolejna 17-tka z wpadki skoro nawet partnera stałego nie ma więc nie ma co wymagać od niej

Gość jkl
sama jestes matolem i katastrofa232 tak samo. Chyba nigdy nie bralyscie anty albo ulotek nie czytacie tam jest napisane wyraznie jak stosowac tabletki po porodzie ! Wiem ze katastrofie chodzilo o to ze w ciagu 6 tyg po porodzie nie powinnam sie kochac ale napisala rowniez ze za wczesnie zaczelam brac antykoncepcje

Gość jkl
I nie wnikaj w moje zycie prywatne . U mnie polog nie trwal 10 tygodni po 3 tyg nie mialam juz zadnych uplawow. A i matole zaraz specjalnie dla ciebie zamieszcze czesc z ulotki ;)

Gość katastrofa232
Dziewczyno !!! odpowiec mi na pytanie ! Twoim zdaniem połóg trwa tak długo jak Ci leci krew tak ?? hahahahaha nie wysyłaj nam ulotek bo o ulotki nie chodzi ! nie wnikać w Twoje życie prywatne ? A to o co pytasz to nie jest prywatność? Nadal uważam że za szybko zaczełaś brać Antykoncepcje i ch** mi z ulotki niech pisze tam co chce ! każda ulotka inna ! haha ulotka ! hahahaha Dziewczyo podstawa to znać samą siebie ! śmikeszna jesteś urodzić dziecko i od razu myśleć jak się zabezpieczać czyli jednocześnie kiedy można się już bzyknąć :) hehehe wiadomo że to pytaina 17sto latki :) żadna dojrzała kobieta nie pyta o takie coś bo jest świadoma to raz a dwa wie że tylko lekarz jej doradzi a nie ulotka ! choć po to jest ta strona by Ci pomóc więc pomagam : ZMIEŃ LEKARZA ! i zacznij jako matka a przede wszystkim kobieta czytać książki :) NIe ulotki :) pozdrawiam i zakańczam temat :)

Gość jkl
Nie napisalam ze moj polog trwal 3 tyg tylko ze po trzech tyg zakonczyly mi sie uplawy . Jak to nie chodzi o ulotki ? Pisalyscie ze tabletki bierze sie w pierwszym dniu miesiaczki. Wnikacie w moje zycie prywatne ze niby mam 17lat . pytalam lekarza o antykoncepcje i to on mi ja polecil . A kazdy normalny czlowiek jak bierze jakis lek pierwszy raz to raczej czyta ulotke . Pozatym nie pytalam kiedy moge brac anty tylko o cos calkiem innego ;) pozdrawiam jestes naprawde katastrofa haha a i odpowiec pisze sie odpowiedz bardzo inteligenta kobieta z ciebie ;P

Gość katastrofa232
wyliczyć Ci Twoje błędy Dziecko ????? hahahhahaha nie pisz co MY piszemy ja to ja ! pisze za siebie ! Dziecko dorośnij bo jak widzisz nikomu nie chce się dyskutować z Tobą o tym o co pytasz ! papapapa :) życzę hmmmm ............. rozumu :):):)

Gość Mona^^
To kretynko jak nie chcesz ze mna dyskutowac to na ch*j si udzielasz? Szmataaaa haha

Gość do katastrofa jestes pusta
idiotka!!! i nie pisze sie " odpowiec"... wez ty sie lepiej za ksiazki debilko

Gość jajecznicazboczkiem
spokojnie autorku katastrofa zawsze wal takimi tekstami,ona jest idealna.innych problemy wysmiewa,obraza ludzi,a jeszcze nie dawno pisala sama ze zapomniala wziasc tabletki i czy jest w ciazy?