Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahnin

Czy to nie za wcześnie?

Polecane posty

Witam serdecznie, wszystkich zainteresowanych działem erotyki zwanym potocznie grzybobraniem. :) W związku z niniejszą problematyką, podnoszę kluczowe pytanie, otóż jest zima, czy aby nie za późno na grzyby? :) Nie wiem, czy lasy jeszcze ich pełne :) Z wyrazami szacunku, dla wszystkich Grzybiarzy :)

W tamtym roku, na jednym z grzybobrań znalazłem muchomora, nazywa się Weronika, nie wiem czy Rosati, chyba nie :)

nie wiem co one noszą w swoich koszyczkach.. oprócz butelek po coli napełnionych czystą zdrową kranówką ;) może maja tam bułeczki ... a może zupełnie cos innego

Napalę w kominku :) Chętnie pogawędzę o zawartości koszyczka ;) Może trafi się jakaś troskliwa, ciepła jagodzianka do kawki ;)

Gość Dede;
do kawki ? jesz ptaki ? niby drób jest zdrowy ale, że aż do tego stopnia ?

fakt.. bułeczka chyba lepsza;) motylek może odfrunąć... nie za zimno teraz na motylki?

mewki latają nad morzem.. a my jesteśmy teraz w Polsce centralnej :) .. chyba.. no przynjmniej tak mi się wydaje.. :P albo mnie za kręcili i jestem zupełnie nie tam ;) gdzie sądzę że jestem

Najlepiej byłoby Ci w moich ramionach ;) W nich jest zupełnie ciepło, lato w pełni, także w mieście ;)

Gość Dede;
to jeszcze gorzej na to są paragrafy proszę, a mówili, że korzzystanie z kaFeterii niczymi nie grozi, no i masz

za karę wyślemy go do ameryki ;) .. nie będzie brał w ramiona bez odpowiedzialności .. i kafka z nim ;)

dopóki jesteś po drugiej stronie kabla nic ci nie grozi chociaż w innym temacie jest taka co 40 dni głodowała wolałabym nie być w zasięgu jej paszczy po tych 40 dniach:-o;)

Wyślę Ci pod celę, razem z paragrafem, odrobinę masła roślinnego, tak do kanapek żeby się lepiej smarowało ;)

Gość Dede;
po co głodowała ?

Wysłali mnie już za morze, za ocean, mam znajomą prezes DHL, odsyłają mnie na czas ;)

ale ja nie głoduję??!! ... 40 dni.. to ci dopiero musi być głodna ;) zeżre wszystkie kodeksy dostepne na rynku ksiegarskim .. a nawet i konstytucję .. i nie bedzie już żadnych paragrafów .. będzie bezhołowie :P :D

Gość Dede;
może jest taka dieta, ewangeliczna tylko potrzebna jeszcze pustynia z tego co pamiętam, ciężka sprawa w polsce, mało popularna dieta :o

Gość Dede;
jesteś w mylnym błędzie pustynia błędowska na ślasku a chodzące wydmy pomorze