Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fds rfeAW

CZY U 35 LETNIEJ KOBIETY DŁUGIE WŁOSY TO JAKIEŚ KURIOZUM?

Polecane posty

Gość fds rfeAW

Dodałam zdjęcie na FB, a WSZYSCY komentują "ale masz długie włosy"

Gość fds rfeAW
Chodziło mi raczej o to czy to coś dziwnego? ZAWSZE miałam długie włosy - no i mam je nadal, a dawno nie widziani znajomi wyrażają swoje zdumienie

Gość edrftghjkilop
a niby dlaczego kuriozum? to wg ciebie kobieta sie posatrzac krotkimi wlosami?? włosy dlugie odmladzaja i ładniej wygladaja niz babcie sciete na chlopa

Gość fds rfeAW
Myśleli, że ze skończeniem 30 zrobię sobie pazia i trwałą czy jak?

Gość fds rfeAW
No własnie nie mam pojęcia czemu oni są tak zdziwieni

Gość 23weqqewqwe
po prostu podziwiają , że są b. dlugie, tępa pało.

Gość fds rfeAW
Mam wrażenie że takie raczej sztuczne i na siłe to podziwianie

Gość moze myslą ze sztuczne
albo peruczka :P

Gość j8u9j9uj
dlugie czyli jakiej dlugosci?? Jezeli prawie do pasa i jednej dlugosci, to sorry, ale ladnie to nie wyglada:O

Gość fds rfeAW
Do pasa

Gość sdfghjkl;
niestety ale długie włosy w pewnym wieku postarzaja i wiem to na własnym przykładzie.Dopóki nie sciełam tez żyłam w nieświadomości i myslałam ze to atut.Teraz jak patrze na zdjecia sprzed 10 lat i niestety wyglądałam starzej w tych długich niż teraz co jestem o te 10 lat starsza.A nie miałam sie czego wstydzić bo mama gęste naturalnie kręcone włosy i same w sobie były piękne ale niestety nie do wieku.

Gość amerykaniepiszglupot
jak Ci pasują długie włosy to co się przejmujesz :) nie jest to żadne kuriozum, nic w tym dziwnego, ja się zbliżam do 30stki i mam włosy do pasa i znam sporo osób z długimi włosami :)

Gość moze myslą ze sztuczne
ble :O za długie ,nie podobają mi się takie włosy i pewnie blond?

Gość fds rfeAW
Brązowe

Gość 23weqqewqwe
jak b. długie sa i piszą, że długie, to nie chodzi im o wiek, tylko same włosy, a ty sobie nadinterpretujesz to dziwnie... długie nie zawsze wyglądaja zle w starszym wieku, mam kuzynke co po 40 nosiła i nadal nosi, wygląda przepięknie, chyba warunkiem tez jest zeby byc szczuplym, jkak babka ma taki hiszpański typ urody to wygląda super w długich

Gość nie dziwi mnie tytuł
topiku Obstawiam że autorka pochodzi z prawdziwej polskiej wsi. Ja mam 36lat włosy mam do łokci dbam tylko o to żeby wyglądały atrakcyjnie żeby miały piękny kolor połysk i zawsze były ciekawie wystylizowane. Czuję się jak wtedy kiedy miałam lat 20 Chcę mieć 50 i czuć się oraz wyglądać na 30 W dzisiejszych czasach to normalne Moje ciotki mają 60 lat i mają włosy prawie tak długie jak ja Są szczupłe i atrakcyjne zawsze były pięknymi kobietami i tak już im zostało:) Jak masz odpowiednie rysy twarzy to długie włosy nie postarzają/

ja mam 33 lata i zawsze mialam wlosy do pasa, dlugie, czarne i w dodatku krecone- jak włoszka jakas.... i 3 tyg. temu SAMA scielam je na krotko :) co za uczucie lekkosci....

przyznam szczerze ze nie znam ani jednej kobiety ktora postarzalyby dlugie wlosy....

Gość zejdi
mi brakuje rok do 30-stki i nosze krotkie włosy bo tylko w takich wyglądam dobrze i młodo...im miałam dłuzsze wlosy tym gorzej i starzej wygladalam...nie kazdemu pasuja dlugie wlosy

Gość bvnmbhjv
sam ,fakt ,ze zadajeszs takie pytanie to juz kuriozum.Moi to powodzenia:D

Gość fds rfeAW
Mi tez sie wydaje ze postarzaja raczej krotkie

Gość Ffergi
35lat pracuję w branży fryzjerskiej i powiem Wam że to co próbujemy z takim uporem wkładac na siłę to Waszych głów = tytuł topiku!)))) W sekrecie zdradzę że to nie zawsze jest prawdą. Ja to pisze bo w swojej ofercie mam więcej zabiegów poprawiających kondycję i odmieniajacych kruchą strukturę włosa niż niejeden salon fryzur we fryzjerskich gazetkach;) Kocham długie włosy!

Gość j8u9j9uj
Dlugie wlosy, wszystkie jednej dlugosci, bez zadnego wystylizowania, wystopniowania wygladaja nieciekawie, a jak sa jeszcze nie za geste, to juz w ogole tragedia. Co innego wlosy do lopatek, ladnie wypielegnowane, lekko postopniowane.

Gość bvnmbhjv
sam ,fakt ,ze zadajesz takie pytanie to juz kuriozum.Momo to powodzenia:D

Gość Ffergi
fds rfeAW Tak bo z pięknej kobiety potrafią uczynić zwyczajną babę z krótkimi włosami.

Gość 23weqqewqwe
moze to polega na tym, że im człwoiek starszy tym niestety- tez włos się robi gorszy. A zaniedbane włosy wyglądają strasznie, i może to stąd? Albo moze z wiekiem tez najczęściej się pojawia nadwaga, a często osoby grube, zwłaszcza jak sa nie za wysokie, wyglądają jeszcze grubiej w długich włosach bo one przytłaczają?

Gość fds rfeAW
Mi się wydaje że dlugie proste włosy raczej wyszczuplają twarz grubej babki.

Gość 23weqqewqwe
raczej nie wyszczuplają, zresztą jest taka reklama jogurtu activia i ta gruba babka co tam występuje- zwróc uwage na jej fryzurę... krutka frzyzurka, prawie a"la jeżyk, wygląda dzięki temu jej twarz całkiem neizle jak na grubą osobę... Zalezy tez jakie te włosy długie- bo jak sa b. rzadkie to mniej pogrubią, ale szopa na głowie w tylu Tiny Turner - to juz gorzej.