Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantera123

21.12.2012 ???

Polecane posty

Gość Pantera123

Witajcie! Mam do wszystkich takie pytanie. Co sądzicie na temat Końca Świata 21Grudnia2012 ? Wiecie co wcześniej się z tego śmiałam ale z dnia na dzień pogłębiając się w ten temat coraz bardziej wieże i boję się! W momęcie gdy szukam wypowiedzi które są za tą teorią jest pełno poważnych naukowców i filmów dokumentalnych które to potwierdzają gdy jednak szukam zaprzeczeń znajduje same opinie zwykłych ludzi ie naukowców nie poważnych dokumentów na ten temat że to bujda ! Czyż by wiedzieli i bali się powiedzieć prawdę bo po co mówić o czymś co nieuniknione i zasieje przedwczesną panikę ... i ie chodzi o Majów tylko o wielu innych kulturach żyjących w innych latach ! z kąd się kurna wzięła jedna i ta sama data ? Coś w tym chyba musi być ! Co wy o tym myślicie . I proszę o powagę bo boje się o swoje zdrowie psychiczne w dniach 18-21 grudnia

Gość to straszneeeeeeeee
ogarniesz słownik ortograficzny do tego czasu?:(

Gość Julia96
Ogladałam ostatnio dokument ze w islamie mężczyzna może ozenić sie z nawet miesięczną dziewczynką, ale współżyć w tym prawie mogą dopiero jak dziewczyka skończy 9 lat("dobroczyńcy") oczywiście nie wszyscy tego przestrzegają. TO JEST K...WA KONIEC ŚWIATA,dzieci umierajace z głodu, pżerane na zywca przez sępy, oblewanie kwasem bo ktoś sie przeciwstawił rodzinie, TO JEST KONIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!! jedna głupia data i ludzie ktorzy się nia rajcują i nie widzą ze codziennie ktoś ma koniec świata. Ciesz sie z tego gdzie i jak żyjesz i żyj k...wa

Gość Pantera123
Przepraszam za błędy :( To moja BAAARDZO słaba strona jeszcze jak szybko pisze to dopiero ... Wybaczcie

Gość Już wiadomo!
Koniec nadchodzi.To pewne.

Gość Pantera123
Julia96 - cooo ??? Gdy ma dziecko ile miesięcy ? To jest paranoja kto to wymyślił !!!

Gość Julia96
moze jeszcze nie wiecie ale każdy z nas kiedyś umrze, to jedyna oczywista rzecz

Gość Julia96
znajdz sobie dokument o skazanym za stosunek seksualny(on to nazwał "tymczasowym małżeństwem")z 4-5 letnia dziewczynką islamskim kapłanie oczywiście jej ojciec wyraził na to zgodę , wrecz był zaszczycony.

Gość Julia96
BASHRA co Ci w głowie siedzi?

Gość Pantera123
Zapytałam co o tym sądzicie ! prosiłam o powagę . Jednak to prawda że na kafeteri nie ma co już szukać :(((

Gość BASHRA
No nie mów że do tego nie tańczyłaś? Ja już tańczę ósmy raz.:classic_cool:

Gość Julia96
a do czego jeszcze tańczysz?

Gość wrednamalpaa28
ja jestem ciekawa czy jeśli np nasa by o tym wiedziało to by nas poinformowało

Gość Pantera123
codziennie o tej godzinie odpalam firefoxa by przeglądając artykuły i oglądając filmiki o 2012 zrobić sobie palcóweczkę moimi długimi und szczupłymi paluszkami :classic_cool:

Gość BASHRA
Czasem walc wiedeński do lustra:classic_cool:....tj przed lustrem.Patrzę jak mi idzie.:classic_cool:

Gość Pantera123
Julia96 - nie będę nic oglądać bo jak zobaczę że ktoś krzywdzi dziecko to znowu zapale a się oduczam :) ale to mnie rozwaliło , wiem że islam ma niesamowicie inne podejscie inne wartosci i religie ale takie cos ??

Gość Pantera123
BASHRA możesz z łaski swojej ie od***** od mojego pseudonimu ?

Gość BASHRA
Pantera Chętnie....ale to na nic.Bo to nie ja się pod Ciebie podszywam.Niestety.:D:classic_cool:

Gość Julia96
kochana ale nie martw sie tymi datami bo już było kilka takich końców swiata, a nawet gdyby, to co zrobisz wykopiesz piwnicę, polecisz w kosmos. Nawet biblia mówi ze nie znasz dnia ni godziny. A jakbyś wiedziała kiedy umrzesz to co , nie cieszyłabyś sie zyciem , tylko byś dołowała i odliczała kiedy to już nastąpi. Wiesz ze z takim podejściem wpedziszsie w depresję . Pozatym słyszałam ze jedą z pierwszych oznak dorosłości jest uzmyłowienie sobie ze nie jest się nieśmierelnym. Ciesz sie z tego co jest tu i teraz.

Gość Julia96
W razie czego mam skrzynkę Piccolo i zanim koniec nadejdzie....odjadę na ostro.:classic_cool:

Gość Julia96
teraz ktoś sie ze mną bawi, ale sie pomyłlił bo ja piję tylko szampana Martini

Gość Julia96
co?

Gość dffffooo
Co było świetne????

Gość Julia96
O jakie bąbelki chodzi?

Gość Pantera123
Julia96 masz racje w 100% ale jednak mam słabą psychikę i widzisz ? Oglądanie po nocach o kocu świata czytanie wszystkiego ! Sama sie nakręcam ! Mieszkam w Holandii a tu jest na ten temat tak głośno że szok !