Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantera123

21.12.2012 ???

Polecane posty

Gość Sitttooov
Niech więcej palą to będą mieć koniec.

Gość Pantera123
to ten popapraniec co stawia minki z czapką :P:P

Gość Julia96
nie ogladaj tego, to tez propaganda reklamowa, zeby ludzie wiecej wszystkiego kupowali, choćby nawet jedzenia. a masz tam kogoś bliskiego?

Gość Pantera123
Czyli Ja :classic_cool:

Gość Julia96
niech sie ujawni usmiechnieta buźka z czapeczka,ktoś ty?

Gość A czy slyszeliscie ze
podobno to kosmici maja tu wkrotce przybyc na ziemie????

Gość Pantera123
męża :) i Synka :) dlatego się tak schizuje :/ boję się o swoją psychikę i o nich ;/ paranoja najnormalniej w świecie ! :( w dzień jest ok Dziecko obowiązki praca :) ale jak przychodzi wieczór ... mam się ze mnie śmieje że dorosła a jak dziecko :P jeśli o ten temat chodzi ale strach nie zna wieku :P

Gość Julia96
ja na ich miejscu wybrałabym sobie bardziej przyjazną, zdrowsza i mnniej wyeksplatowaną planete,myśle że jak sa mądrzy to tu nie wrucą

Gość Pantera123
Słyszałam o tych ufokach hehe mają porywać ludzi i ich zabierać na podobną planetę jak ziemia przed końcem świata :) hehehe szkoda tylko że przylecą do USA :) a to dziwne :) i jeden statek ma niby 240 km hehe

Gość A czy slyszeliscie ze
Niech przylecą.Ja już mam spakowane walizki.Chrzanić to!!

Gość Julia96
może zgłoś się do lekarza specjalisty i mówię serio, bo to naprawde mogą być początki nerwicy lękowej, wiem coś o tym bo moja siostra taka miała,oczywiście na innym tle ale bardzo jej to zycie utrudniało, jej rodzinie też . coś na wyciszenie organizmu. Szczególnie ze myśluisz o tym często, nie daj sie bo masz dla kogo żyć.

Gość Pantera123
Czy ktoś oglądał jakiś porządny dokument zaprzeczający temu końcu Świata ? Wypowiedzi naukowców ?

Gość Julitkka
Julia 96 a co ja mam robić jak ja myślę,że Mars to nie planeta tylko ogromna baza Obcuch jacy nas 21 grudnia zaatakują???:O

Gość Julia96
i przestań oglądać te dokumenty

Gość Julitkka
Czy ktoś oglądał jakiś porządny dokument zaprzeczający temu końcu Świata ? Wypowiedzi naukowców ? c c Najgorsze jest to ze takiego dokumentu nie ma.Naukowcy milczą w rej sprawie.Rządy też.[Podobno na swiecie budowane sa bez wiedzy spoleczenstw ogromne schrony jaki maja dac przetrwanie tylko tym wybranym za duza kase].

Gość Pantera123
wystarczy mi porządny dowód na to że to bujda ! jak do tej pory jak wpisuje 2012 na youtube to są takie filmiki i wypowiedzi że masakra !!!! FAKT myślałam o tym ! Ale tu w Holandii gdzie ? ku*** naj gorsze jeszcze jest to że szefostwo nie dało nam wolnego szybciej , do PL możemy jechać dopiero 23go ! A lepiej bym się czuła w PL :) przy całej rodzinie .

Gość Dohtur Kozana
Julitkka Ja o tym tez slyszałam. Podobno Ci którzy zapłacą zostaną wpuszczeni do schronu na 24 h a potem jak już b ędzie po wszystkim...zostaną wypuszczeni i mimo tego ze nic najprawdopobniej sie nie stanie...nie będą mogli liczyć na zwrot kasy bo umowa umową a oni są frajerami.

Gość Laurencjaa
Co będziecie robić tego dnia????Jestem tak podekscytowana:) My z przyjaciółmi mamy zamiar wybrać się z szampanem na Plac Defilad w Stolicy.A wy???:)

Gość Julia96
a nawet jakby to co mamy robić rwać włosy z głowy. Ta nagonka jest dla kasy, zeby wiecej zarobić

Gość Sandra...
Zapraszam na imprezkę.:classic_cool:

Gość Pantera123
K****A budują schrony z basenami z fitness haha jak by nie mogli więcej ludzi uratować ! taki jest nasz świat :/ powinni sie skupic na młodych ludziach i dzieciach którzy jak będzie gdzie zaludnią ziemie na nowo a oni co będą brać strych nadzianych pryków ? hehe ciekawe jak wyjdą z tego bunkru jak będzie on pod wodą ! Europa ma być pod lodowcem 120 lat :P więc nie wiem jak oni to zrobią :) i jak będą oddychać :) Pomysłowość kosmiczna :)

Gość Będzie ponoć melanż
jakiś czy tzo???

Gość Arrabbeella
Co wy tu wypisujecie za bzdury???? Koniec Świata normalnie!!

Gość małpa27
ja też nie mogę normalnie funkcjonować paranoja jakaś

Gość Paloma28l
Marianek125 Co prawda to prawda ! Faktycznie na uczelni jeden z profesorów (troszke dziwaczny) powiedział nam właśnie o tym , że te wszystkie przepowiednie są niespotykanie prawidłowe w stosunku co do siebie ... Ale jest jeden bonus tam nie pisze żadnej Daty ... wyjaśnia to tak : 21.12.2012 ten scenariusz pokrywa się z przepowiedniami ale większość przepowiedni i sam bóg : NIE ZNASZ DNIA AI GODZINY ! Profesor stwierdził że , każdy czeka na tą datę a jemu się wydaje że to czysta natura a że robi psikusy może się to stać 3 dni szybciej albo kilka dni po danej dacie ... i co ?? Spodziewa się ktoś tego ? nie ! i sprawdza się też teoria Boża : nie znasz dnia ani godziny .

Gość A ja ...
Ja wieże w to wszystko naprawdę ! I nie ma co pisać : Co wy gadacie to shity !!! Bo się zdziwimy a ten profesorek niby głupawy aleeee ma całkiem logiczne myślenie . Załamał mnie :/ Pozdro dla niego :)

Gość zegda
banda głupków sie tu zebrała, no nie wierzę! :D:D:D:D:D

Gość A ja ...
Tak reagują Ci którzy nie wiedzą co o tym myśleć , nie mają nic do powiedzenia a w głębi duszy srają po kątach hehe