Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neinen

mąż mnie wkurza świeżo po ślubie

Polecane posty

Co za durne trolle tu wchodzą! Ludzie, dziewczyna pyta o radę- jeśli nic sensownego nie macie do powiedzenia, żeby pomoc, podtrzymać na duchu czy podzielić sie doświadczeniami TO PO CO DO CHOLERY SIE WYPOWIADACIE I ZASMIECACIE FORUM?! Nie wierze ze wszystkie macie takie super życie i mężów, bo byście tak jadem nie pluly

Gość życie różnie się układa
gdy byłam ze swoim EX = narzeczonym to on się obrażał, ze ja nie chcę. Ale on miał takie potrzeby, że chciał by się kochać kilka razy dziennie. Kiedy odmawialam, (dodatkowo biore tabletki które zmniejszyły moje libido) szedł spać na kanapę. mówie tu o braku seksu np. przez 2 dni. każda skrajnośc męczy- obie strony. Fajnie, gdybyś zaciągnęła go do seksuologa. Czy on udaje, ze nie ma problemu? jeśli nie, moze te wizyty coś by pomogły?

Gość kredka bambino
autorka zapewne liczyla na cud. Podobnie jak wiele naiwnych kobiet, ktore sadza, ze facet po slubie sie zmieni. A tu psikus...

Gość Dede;
to może ja napiszę tak gdybym miał rower i w czasie jazdy słyszał, zże tylna piasta strasznie zgrzyta, to nie oczekiwałbym,że po przemalowaniu ramy zgrzytać przestanie , jasne ?

Gość kredka bambino
bzdziagwa nie rozsmieszaj mnie kobieto...Wiedziala, ze koles nie potrzebuje duzo? Wiedziala. Jakiej rady oczekuje w zwiazku z tym? Skoro on nie chce to zadne rady tu nie pomoga

Gość Doświadczony przez życie
A powiedz, na co liczyłaś biorąc ślub z facetem, o którym wiedziałaś, że ma niskie potrzeby seksualne? Napisałaś, że unikał seksu przed, więc wiedziałaś, że go nie dostaniesz po. Chyba, że przed wykręcał się światopoglądem, ale to przed byśwogóle seksu nie zaznała. Te ludzie są jednak dziwne.