Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wiecie co mnie wkurza na filmach? jak ktoś wymiotuje - kaszle

Polecane posty

to jest idiotyczne. Kto tak robi? że niby idzie do kibla, słychać kaszel i od razu wiadomo, o rzygała... Czy Wy Kaszlecie wymiotami? bo ja np. wymiotuję w inny sposób czasami nawet bezdźwięczny

Gość MamProblemuś
idź się lecz. :d

Jak mi odpowiecie na to pytanie to nie bede śmiecić, naprawde nigdy nie rozkminialiście tego?!?!?! kto wymiotując kaszle/\!??!?!?!?! przecież rzygi idą z żołądka a nie z płuc :O :(

raczej nie :) tzn sama lubię czasem zwymiotować,ale oglądać innych wymiotujących ...chyba nie... no zalezy jak daleko są ode mnie... ostatni raz widziałam wymiotującego kolesia na Euro 2012. to był nasz ostatni mecz POLSKA- czechy :((( siedział na krawężniku zmarnowany i wymiotował pod siebie ;)

Gość dbdfvfggg
A ja nie lubie jak w filmach laska po seksie zakrywa cycki kołdrą Przecież robiła jemu laskę,on ją jebał a teraz koniec namiętności

Gość Lessssoon please
Albo to że rzyga jak kogoś załatwi w jakiejś strzelaninie.:D:D

no cycki pod kołdrą to jeszcze pikuś, w większości amerykańskich filmów laski pindolą się w stanikach :O :O przecież to chore :O obrabiają pałkę każdą możliwą dziurką ciała a tu takie pruderyjne nagle :O

Gość ixyyyyyyyyyyy
musza cos zostawic dla meza

Gość Lessssoon please
Nie.Nie chodzi mi o wymioty krwią kogoś kto "oberwał"w strzelaninie tylko odruch wymiotny jakiego doznaja często postaci kreowane w filmach...przykładowo kryminalnych tuż po jakiejś strzelaninie wskutek jakiej kogoś załatwią.[Na przykład].Taki odruch w fabule filmu scenariusz często przypisuje komuś niedoświadczonemu w takich sytuacjach.

ostatnio widziałam jak facet zwymiotował w filmie srpski film w momencie gdy ...chyba gdy się skapnął,że zabił laskę a potem jeszcze ją dymał :O drugi raz było w serialu SKINS Coook puścił pawia pod galerią gdy skapnął się,że jego najlepszy kumpel przeleciał jego matkę :O :(

Gość gość
Mnie też to zawsze wkurza jak na filmie ktoś wymiotuje i słychać tylko taki suchy kaszel :/ bez sensu.

Gość gość
jak rzygam to tez kaszle na poczatku nie wiem czemu