Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkminki

Kiedy należy rzucić faceta?

Polecane posty

Gość haakakak
to początek? to co będzie za kilka miesięcy?!?! to w fazie początkowej właśnie się starają, kupują, latają, wręcz płaszczą się i po stopach całują... a potem dopiero jest faza olewcza, gdzie trzeba albo w dupę kopnąć (zalecane), albo pokazać co może za chwilę stracić.

Gość rozkminki
a po co wychowywać? Tylko ja zawsze trafiam na tych dziwnych facetów ... może po prostu nie dane mi jest spotkać tego jedynego

Eeech, jest mi przykro bo miałam tak samo. I to 3 razy. I to mi było wstyd - to jest najlepsze. Wstyd przed rodziną jakiego fajansa u boku mam :( Olej go, naprawdę. Ma chłop jakieś ostre braki rozwojowe...

Ja też trafiam na fatalnych facetów. Czasem jak opowiadałam komuś moje historie , to nie wierzyli , więc przestałam opowiadać i duszę wszystko w sobie. Zresztą, wstyd nawet do tego wracać. Lekcję życiową w każdym razie zaliczyłam. Wolę być sama niż w nieudanym albo toksycznym związku bo to najbardziej wykańcza.

Gość rozkminki
mam tym bardziej powód do zastanowienia, bo kolega np jest dla mnie wspaniały, nie to co chłopak. pomimo, że to tylko kolega..

Gość rozkminki
ompalompa jasne, że tak, ja mam dość, bo uwazam, że jeżeli facet nie jest w stanie dać NIC na etapie zalotów, to nie ma NIC do zaoferowania w przyszłości.... rozumiem Cię

Gość Artemida25 bdsm
Kiedy mowi, ze kocha zone

Gość rozkminki
ompalompa TAK, on jest spoko, wiem. że chce więcej...

Gość jkk,,kk
Kiedy bije i pije, nie interesuje sie tb