Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pomocy24

Duzy problem z seksem ;((

Polecane posty

Mój problem polega na tym ze nigdy w zyciu nie mialam jakiejkolwiek przyjemnosci z seksu z moim chlopakiem,a nawet go w srodku nie czułam jak sie porusza,dodam ze tak samo miałam z moimi porzednimi partnerami,a sama ze soba tez sie bawłam i tez nic zero doznan.Jedyne to mam tylko przyjemnosc z bawienia sie łechtaczka. Nie wiem co moze byc ze mna nie tak Prosze o pomoc !

Gość poklask
witam w gronir kobiet , które maja anchedonie seksualna

Gość Doświadczony przez życie
wszystko jest z tobą tak, bo sprubój doprowadzić faceta do orgazmu miziając go tylko po yayach. Bardzo niewiele kobiet ma orgazmy pochwowe, tylko te najnardziej unerwione. Jeżeli łechtaczka daje ci zadowolenie, nastaw się na to, że musisz z niej intensywnie korzystać.

Skoro odczuwasz przyjemnośc podczas stymulowania lechtaczki to wydaje mi się, ze wszystko jest ok. Nie piszesz ani ille masz lat, ani od jak dawna uprawiasz seks ani z jaka częstotliwością. Bo wbrew pozorom więcej efektów może dać seks uprawiany od 3 miesięcy z jednym facetem, ale codziennie niż 10 numerkow z 5 facetami na przestrzeni 3 lat. Rozbudzenie seksualne kobiety następuje stopniowo i różnie u różnych kobiet. Niektóre kobiety dłużej niż inne czekają na orgazm, ale wg badań seksuologów 70% kobiet ma pierwszy orgazm podczas masturbacji. Czyli jednak własne palce dadzą ci największa szanse. A z odczuwaniem przyjemności podczas penetracji to możesz czekać i z 10 lat. Sa kobiety, którym to przychodzi dopiero po latach regularnego seksu. I nie mowie o orgazmie pochwowym, bo to rzadkość, ale o odczuwaniu przyjemności jedynie. Nie licz na cud, pracuj nad sobą.

Uprawiam seks od 3 lat juz po 3 razy w tygodniu ze swoim chlopakiem,ale dlaczego mialabym czekac latami :( próbowalam sie masturbowac i z palcem i tez nic nie czulam,naprawde nie da sie nic zrobic ?:(

a mam 24 lata

"próbować" można z różną skutecznością . Może spróbuj się wybrać do seksuologa? Może masz jakieś zachamowania o których istnieniu nie zdajesz sobie sprawy? Wizyta u ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. I nie oczekuj, ze podczas masturbacji posmyrasz się 10 minut po lechtaczce i będziesz miała orgazm. Do tego potrzeba tygodni prob.

U ginekologa juz wczesniej byłam ale zbadał mnie i powiedział ze wszystko jest dobrze a na początku myślałam ze mam moze jakaś infekcje dlatego nic nie czuje,takze jedyne moje wyjscie to wybrać sie do seksuologa.

Tak mysle, ze to najlepsza opcja. I głowa do góry ;) kiedyś w końcu się uda

Mam nadzieje :) dziękuję za pomoc :)

Mam to samo;/ nigdy nie doszlam podczas seksu..Ale sama umiem sobie zrobic dobrze i to w 2 minuty.Czasami wydaje mi sie ze nie moge dojsc bo za wczesnie zaczelam sie masturbowac:( i teraz sa tego skutki...No ale coz;)Mimo jednak ze nie mam orgazmu to seks sprawia mi przyjemnosc, a najbardziej jest mi dobrze i czuje sie strasznie podniecona jak widze ze partnerowi jest dobrze i widze jego mine;)

Gość błagowiest
słuchaj nei_nei bo dobrze gada, seksuolog powie mniej więcej to samo, tyle że kasę weźmie, rób sobie tak jak umiesz podczas sexu z chłopakiem, a do tego możesz wybierać pozycje takie gdzie sama możesz sterować, np na jeźdźca masz wtedy dostęp do wszystkiego, głębokość, ucisk na łechtaczkę i tempo, tyle że trza się narobić, jednak leżąc jak koda to można długo czekać, on se zrobi, aż będzie dyszał ze zmęczenia a ty będziesz zawsze z tyłu dziwiąc się o co tu chodzi i dlaczego nie jest dobrze. no i ta fobia z pochwą to może przyjść z czasem, ale nie musi, ktoś dobrze napisał zrób dobrze facetowi tak żeby się spuścił smyrając go po jajach, zobaczymy jak ci pójdzie, do roboty dziewczyno!

Gość błagowiest
a doktor zielonka to niech se wsadzi w bekę po śledziach, tak samo ten od pochw.