Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagi kelner

Kobiety ktore straciły dziewictwo w wieku 16lat i mniej..

Polecane posty

powinny sie wstydzić i o tym nie mowic, w tym wieku rzadko jest milosc na cale zycie lub dlugi zwiazek, rownie rzadko ludzie w tym wieku wiedza co to uczucie, zwlaszcza w dzisiejszych czasach

no i? a ślub z tą osobą biorą od razu, że mają już wiedzieć? ja mam 23 lata i nadal nie wiem co to "uczucie".

juz lepszy peeting , po co od razu sobie wkładac? Az tak niewyzyci jestescie? Niektorzy cale zycie są prawiczkami dziewicami i jakos zyją

Gość poklask
ej mentalnie to tez jestem dziewicą :P ale ciulnia oceniac ludzi czy sie bzykali czy nie a nie jakie mają wartości i ideały

" Niektorzy cale zycie są prawiczkami dziewicami i jakos zyją" Jak podobno Sir Isaac Newton:D A swoja drogą, widzę pewne podobieństwa swojej osoby do Newtona (Mam podobne zainteresowania)

Wstydzić to powinni się ci, którzy nie mają własnego życia i są tak żałośni, że muszą się dowartościowywać ocenianiem z góry innych

Newtona darze szacunkiem jak innych ludzi nauki wynalazcow np Nikola Tesle, Jamesa Watta, Henrego Forda, Johna Dunlopa, Gutenberg, DaVinci. Odkrywcy James Cook, Magellan, Kolumb. Ktos kto rucha sie 'bo poczul milosc, zakochal sie' to dno, zwierzęce popędy bez rozumienia ich podstaw, bez prawdziwego uczucia

Gość nagi pacanie
i co ci z tego, że wiesz, jakie popędy tobą kierują i dlaczego- czy to zmienia cokolwiek? Nie, więc skończ te pseudointeligencikowate brednie :D

Ktos kto rucha sie 'bo poczul milosc, zakochal sie' to dno, zwierzęce popędy bez rozumienia ich podstaw, bez prawdziwego uczucia - nie, to człowiek. który nie jest aseksem. ja chyba jestem. ale nie no, raczej nie.

nagi pacanie- widac ze stracilas dziewictwo jako dziecko ;) nie pasuje? Nie czytaj. Idz do anitki21 i jej zyebanego schizofrenicznego zycia + wymyslonego narzeczonego ktory ją walnal :D

Gość nagi pacanie
Nie dość, że pacan, to jeszcze wróżbita na dwoje babka wróżyła i gówno wywróżyła.

Gość migdaly w czekoladzie2345654ew
a co cię to obchodzi kto kiedy uprawiał seks? zajmij się swoim życiem... Tobie ktoś zagląda do wyra????

Gość niebieska Coca-cOla
straciłam dziewictwo 13 dni przed swoimi 17stymi urodzinami więc teoretycznie miałam 16 :D jestem z nim dalej, już 4,5 roku zaręczona...

Gość migdaly w czekoladzie2345654ew
to zmień religię jak ta ci nie pasuje, ja jestem ateistką więc się nie przejmuje tym co ktoś czy też kościół nakazuje