Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka___1986

Czy Urząd Pracy sprawdzi czy byłam na rozmowie kwalifikacyjnej?

Polecane posty

Gość Agnieszka___1986

Witam, mam nietypowy problem, od jakiegoś czasu szukam pracy, jestem oczywiście zarejestrowana w UP i zgłaszam się tam w wyznaczonych terminach. Najbliższy mam we wtorek i tu pojawia się mój problem - od ostatniej wizyty nikt nie odpowiedział na moje CV i nie zaprosił mnie nawet na rozmowę kwalifikacyjną :( jest mi z tego powodu niesamowicie przykro i jestem zdołowana i zażenowana własnym nieudacznictwem, co gorsza w UPie obsługuje mnie bardzo przystojny chłopak, na pewno zapyta o to czy od ostatniej wizyty byłam na jakiejś rozmowie i chyba nie przejdzie mi przez gardło negatywna odpowiedź, nie chce żeby patrzył na mnie jak na jakąś skrajnie beznadziejną babę która do niczego się nie nadaje :( I tu pojawia się moje pytanie, czy mogę mieć z tego powodu jakieś nieprzyjemności? Czy lepiej powiedzieć prawdę i wyjść na idiotkę? :(

Gość mammamaamasaaaaaaaaaa
mnie sie ostatnio pytali czy szukam pracy odpowiedzialam ze tak. i po rozmowie.nikt cie nie sprawdzi.

nie będziesz miła nieprzyjemności - problem jest wtedy, gdy nie pójdziesz na wyznaczone przez nich spotkanie zapytaj o szkolenia i skorzystaj z jakiegoś - są za darmo i dają stypendium za uczęszczanie jak wysyłasz CV do ofert z gazet, to życzę powodzenia

Gość amanelomona
Agnieszkaaaa jakbys dostala (a tak naprawde to wziela) od nich skierowanie to owszem musialabys to zalatwic i oddac, to by wiedzieli, ze bylas :) A tak to oni maja to w dupie czy ty na rozmowy chodzisz...