Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolynmarylin

slub za 2 tygodnie a on mnie ZDRADZA!!!

Polecane posty

Gość Carolynmarylin

mamy po 27lat.jestesmy razem 4. dzis odkrylam w jego telefonie, ze ma Romans z jakas dziwka. widzialam smsy ktore do siebie pisali I ten gnoj nagral nawet ich seks!! myslalam ze sie porzygam a serce wyskoczy mi z piersi ;(( kocham go strasznie I chce za niego wyjsc ale on mnie tak Mocno zranil!! wszystko oplacone I gotowe..

Gość Carolynmarylin
latwo ci mowic. dopiero dzis to odkrylam I jestem w szoku.on dopiero o 2 wroci z pracy. nie wiem co robic. rycze.

Gość to jak autorko, dobrze się
prowo, nie ma tekich idiotek :o normalna baba spakowała by mu rzeczy i wywaliła na zbity pysk

Gość migdaly w czekoladzie2345654ew
jak go kochasz to wyjdź za niego, i tak każdy facet zdradza...:)

Gość Carolynmarylin
to jest trudne. naprawde. nie mialabym serca wyrzucic mu tych wszystkich rzeczy. chociaz mam ochote- przez okno, niech sobie zbiera. ale najpierw z nim porozmawiam. niech mi to wyjasni. tyle nas laczy.. myslalam ze jestem ta jedyna

No raczej niewiele Was łączy niestety a już na pewno nie z jego strony...za dwa tygodnie ślub,będzie przysięgał miłość,uczciwość,wierność a tu coś takiego?Wystawiłabym mu walizki w ciągu minuty bez żadnej dyskusji.Albo zaserwowała zemstę na zimno.Ponagrywała filmik na płytki i tuż przed uroczystością wręczyła gościom upominki,zwłaszcza jego rodzicom.następnie powiedziałabym,że to właśnie jest powód dlaczego ślubu nie będzie i poszłabym do domu.

Gość szaraczek
Acha czyli jednak wybaczenie i danie ostatniej szansy, bo slub za 2 tygodnie i co ludzie powiedza. Zaraz a on mial sumienie? Pewno caly czas o Tobie myslal i zaraz po seksie plakal bo tak Cie skrzywdzil. Niech mi to wyjasni - ciekawe co powie - kochanie to nie tak jak myslisz...

Gość Carolynmarylin
unmei, poprawilas mi humor, dzieki :D slub I wesele kosztowalo nas 45 tys! z czego ja zaplacilam wiekszosc a on na siebie wzial kredyt..

Gość tratata koniec świata
te prowokacje sa juz nudne, wymyslcie cos innego.

Gość daemi
Anitka21 idź już spać dziecino albo idz na kebaba.

Gość Carolynmarylin
tratata Sam jestes prowokacja! takie sytuacje sie zdarzaja! moze jestem naiwna ale go kocham. jestem w rozsypce

Dla osoby,która została zdradzona,oszukana-decyzja o rozstaniu nie jest łatwa.kochasz go.Jednak on nie myślał o Tobie gdy spał z inną..W tej sytuacji powinnaś zrobić jedno mocne cięcie.Będzie bolało jak cholera ale raz a nie każdego dnia..

Gość Carolynmarylin
moze tak zrobie.dobrze ze mieszkamy u mnie.. najpierw musze poczekac az wroci do domu. jeszcze 2 h bozee jak to dlugo.. nie zasne ani nic. na tym filmiku ona byla bardziej wyuzdana ode mnie w czasie seksu..myslalam ze duzo mu oferuje. a ona? jak jakas pierwszorzedna dziwka. wprost latala. myslalam ze sie pozygam.

Gość To ja ci powiem.....
jak zrobiła moja koleżanka. Było tak samo, jak u Ciebie. W kościele, zanim zaczęto składać przysięgę, panna młoda poprosiła księdza o mikrofon, celem krótkiej przemowy. Powiedziała wtedy, co zrobił jej niedoszły mąż. Powiedziała, że ślubu nie będzie, ale przyjęcie jak najbardziej, bo chce się cieszyć, że odkryła, jakim jest zdrajcą zanim wyszła za niego. Pan młody nie zechciał uczestniczyć w przyjęciu, jego rodzice bardzo mocno przepraszali za gnojka. Impreza była przednia, choć wiadomo, panna młoda nie była tak do końca szczęśliwa. Zrób to samo. Będziesz cierpiała, ale uwierz mi, taka akcja oczyszcza. Koleżanka szybko się podniosła, chociaż twierdziła, że to ten jedyny na całe życie.

Autorko. Skoro zdradził raz, to zdradzi i drugi, i trzeci... Inaczej wyglądałaby kwestia jakbyście mieli 20-letni staż, ale w tej chwili, w okresie który powinien być jednym z najpiękniejszych w waszym życiu, on sypia z inną kobietą. To chyba jasno wyraża, jak traktuje Ciebie i związek który w założeniu ma trwać całe życie. Chyba że mocniej interesuje Cię co ludzie powiedzą, wtedy odwoływanie ślubu w ostatnim momencie jest jak najbardziej na miejscu. A jeśli kiedyś zaliczy wpadkę z kochanką, będziecie mogli urządzać miłe rodzinne święta czy wakacje, Ty, on, ona i wasze dzieci. Przecież już wiesz w co się pakujesz.

Gość Carolynmarylin
hardcorowo.. wow..podziwiam. nie wiem czy bylabym w stanie zrobic tak jak ona.mam udawac szczesliwa, kochac sie z nim jeszcze przez te 13 dni? nie wiem czy zdolam :( gnoj

Gość mysle,ze......
Zastanów sie czy dasz rade do konca życia byc z nim i patrząc na niego widzieć to co Ci zrobił... Jeśli Ci to nie będzie przeszkadzało i świadomość tego ze pewnie ciągle to robi to powodzenia... Nigdy nie przestaniesz go podejrzewać. Każde spóźnienie do domu, odmowa seksu, zły humor....ciągle beda podejrzenia. To będzie przejście przez mękę. Dasz rade tak sie poświęcać?

Gość jkl;
prowokacja ,o 2 z pracy?

Gość mysle,ze......
Powiedz mu,ze masz okres. Skoro wszystko opłacone to faktycznie szkoda tej zmarnowanej kasy. A tak to zawsze będziesz pamiętała jakich dupkow unikać.

Jakoś się wykręć,że to albo okres ze stresu szybciej.I zrób tak jak Dziewczyny pisały.Nich ma wstyd przed rodziną-dupek jeden!

Gość Carolynmarylin
tak, o 2. pracuje na stacji benzynowej. pojde mu zrobic placki, by mial jak wroci. glodny bedzie. nie chce by sie domyslil, ze cos jest nie tak. pomozecie mi w rozmowie z tym gnojem?

Gość mysle,ze......
Prześlij sobie filmik na swój tel aby miec dowód bo jeszcze skasuje. Jak chcesz go zawstydzić przed cala rodzina to nie wspominaj na ten temat.

Gość Jozef i na
Zapomnial telefonu z takim filmem?

Gość wredniucha05
oczywiście za chwilę dojdziesz do trzech podstawowych wniosków "zdradza mnie, bo pewnie robię coś nie tak" "nie odejdę, bo szkoda tych lat razem spędzonych" i "po ślubie on się zmieni"

Czy umiesz zdefiniować, czym jest dla Ciebie związek? Dla mnie związek opiera się na uczuciu, przyjaźni, zaufaniu i lojalności. Mężczyzna, który by mnie zdradził, zniszczyłby we mnie trzy z nich. Nawet stół nie może stać na jednej nodze, to co dopiero związek z jednym filarem. Nie jest Ci źle? Jesteś aż nienaturalnie spokojna. Ja bym pewnie płakała, wyła, a jemu chciała wydrapać oczy, a Ty od razu chcesz tylko z nim porozmawiać?

Gość wredniucha05
bo w Polsce lepiej żyć w gównianym bagnie z facetem który ma cię gdzieś niż być samą